Wkunl

Hoe afmelden tegen spam

Veel een goede e-mail adres is verloren omdat ongewenste e-mail wordt zo overweldigend dat het makkelijker is om gewoon de account sluiten, of gebruik het nooit meer. Als je je e-mail adres, en iedereen die je hebt ontmoet sinds de middelbare school weet het, geef niet op! Terwijl sommige mensen geloven dat afmelding gewoon spammers zouden kunnen stimuleren, is het misschien toch de moeite waard een schot als je een account je echt wilt redden heb.

Stappen

Hoe afmelden tegen spam. Isoleer de ongewenste e-mail.
Hoe afmelden tegen spam. Isoleer de ongewenste e-mail.
 1. 1
  Vergeet niet de sleutel tot het opruimen van uw inbox is geduld, geduld, geduld! We hebben er allemaal geweest. Ik weet hoe frustrerend het is om door middel van 150 berichten in uw inbox, alleen maar om de een e-mail vindt u dat u voor ogen hebt. Junk-mail filters zijn beter dan ooit, maar omgekeerd, dus is ongewenste e-mail.
 2. 2
  Wees geduldig! De volgende stappen helpen u duidelijk uw overvolle inbox eens en voor altijd. Laat u niet misleiden, het zal niet gebeuren 's nachts, maar met een beetje tijd up-front, het houden van uw mailbox junk gratis zal snel en gemakkelijk geworden.
 3. 3
  Log in op uw e-mail.
 4. 4
  Isoleer de ongewenste e-mail. Als u een mailserver die mail opslaat in je "prullenbak" totdat u zich afmeldt, gebruik het. Zo niet, maak dan een map die u tijdelijk uw ongewenste e-mail op te slaan in totdat je kunt het weggooien. Verplaatsen van al uw ongewenste e-mail naar deze map, en dit is waar we het houden tot we klaar zijn met het.
 5. 5
  Enquête uw junk-mail. Nadat u uw junkmail hebt geïsoleerd, neem een ​​goede blik op de map waar u het allemaal (waar alle van de e-mails worden vermeld, een voor een) hebt gezet. Je zult waarschijnlijk merken trends in het veld "afzender" en de "onderwerp" regel. Soms zal veel junk-mail items komen uit dezelfde sponsor of bedrijf. E-mail die de neiging om hetzelfde onderwerp, letter voor letter te herhalen, zijn een goed voorbeeld van dit soort e-mail. Het is belangrijk op te merken deze trends voor de volgende stap.
 6. 6
  Pick 5-10 e-mails. Je bent selectie van deze e-mails als "target" e-mails voor de hedendaagse ronde van "afmelden." U kunt meer selecteren als je meer tijd hebt, of gewoon twee of drie als je niet veel ongewenste e-mail te krijgen. Hoe dan ook, je doel is om te beginnen met het oplossen van de junk-mail probleem, in plaats van het te negeren en hopen dat het weggaat.
 7. 7
  Verwijdert de rest. Nou, je kunt ze houden als je wilt - maar echt, wat ga je ze voor gebruiken? Het is makkelijker om elke keer dat u uw "afmelding" rondes beginnen met een schone map.
 8. 8
  Uitschrijven. Deze stap is belangrijk. Mensen die uitnodiging e-mails zijn verplicht zich te houden aan dezelfde regels als de meeste telemarketeers. Dit betekent dat als je ze niet wilt, moet je ze vertelt. Ze worden dan ook verzocht te stoppen ongewenste mail te sturen u. Open een van je junk-mail items. Meestal uitschrijven disclaimers bevinden zich aan de onderkant van de e-mail, waar de meeste mensen nooit kijken. Het is zeer zeldzaam dat je een e-mail krijgt, zonder de mogelijkheid om uit te schrijven geplakt op de bodem.
  • - Afmelden
  • - Er zijn drie manieren waarop de meeste firma's zullen u vragen om uit te schrijven:
  • - (1) Het Auto-Afmelden - Klik op de link, en een venster verschijnt zeggen je hebt uitgeschreven, en staat u een vooraf aangewezen aantal uren moet worden verwijderd (meestal 24-48). Dit is mijn favoriete soort unsubscribe optie, want het vereist geen input van mijn kant.:-)
  • - (2) De e-mail verwijderen Vorm - Klik op de voorwaarde afmeldlink in de ongewenste e-mail, en een kleine pagina verschijnt en vraagt ​​naar uw e-mailadres. Typ gewoon uw e-mailadres in het veld en klik op 'verzenden' of 'unsubscribe me "of wat dan ook op de knop zegt. Deze formulieren zullen nooit vragen om uw naam of andere persoonlijke gegevens. Als ze dat doen, niet doen ingang alle informatie, sluit het venster en ga de volgende ongewenste e-mail.
  • - (3) De "Reply" Removal - Sommige e-mails niet over een link om af te melden, en in plaats daarvan vraag je af te melden door te reageren op de e-mail met een woord als "unsubscribe" of een frase als "no thanks "in de onderwerpregel. Volg gewoon de instructies. Ik heb mensen horen zeggen dat het beantwoorden van deze verzoeken valideert dat uw adres geldig is (het openen van de poort voor meer spam), maar ik heb nog nooit een follow-up e-mail of andere correspondentie ontvangen van elk bedrijf die ik heb uitgeschreven uit op deze manier.
 9. 9
  Wachten. De meeste verzoeken om jezelf te verwijderen uit een mailinglijst te nemen 24-48 uur te verwerken. Sommige zijn onmiddellijke, terwijl sommige kan het langer duren. Ik zou wachten op 3-5 dagen, en in die tijd simpelweg alle inkomende ongewenste e-mail als je normaal zou verwijderen. Dit voorkomt dat u per ongeluk afmelden van hetzelfde bedrijf twee keer. Nadat u de functie "unsubscribe" die op de e-mail te gebruiken, is er geen reden om het te houden en je kunt het als normaal te verwijderen.
 10. 10
  Na 2 rondes van "afmelden" moet u merkt een dramatische vermindering van de hoeveelheid ongewenste e-mail die u ontvangt. Afmelding van slechts een junk mail distributeur kan bezuinigen op uw junkmail lading door maar liefst vier junk-mails per dag! Dat is bijna 30 foute stukjes junk per week! Als je eenmaal het punt hebt bereikt waar uw mail is beheersbaar weer, kunt u zich afmelden voor ongewenste e-mail als u het heeft ontvangen.
 11. 11
  Als u doorgaat met ongewenste e-mail, zelfs nadat u hebt geprobeerd om af te melden van de dienst te ontvangen, kunt u extra stappen te nemen, zoals het melden van de e-mail als "spam" om uw e-mail service provider, of het toevoegen van de afzender of het domein van de afzender aan uw "geblokkeerde" lijst.
 12. 12
  Met een beetje tijd en geduld van uw kant, is het mogelijk om uw inbox terug te winnen. Ik was op een punt waar ik meer dan 100 ongewenste e-mails per dag zou ontvangen - tegen de tijd dat ik klaar zou ze te verwijderen al zou ik niet eens willen degenen die lezen van mijn vrienden. Ik maakte mijn gedachten om te stoppen met het negeren van het probleem en beginnen met de vaststelling dat, en minder dan een maand en een half later was ik tot minder dan 10 per week. Nu, ik gewoon omhoog houden door u af te melden als ze aankomen, en ik heb mijn inbox om mezelf weer. Je kan ook!
 13. 13
  Veel ongewenste e-mails worden geleverd met twee uitschrijflinks een voor de specifieke advertentie en een voor de grote onderneming-die waarschijnlijk zal je uit vele advertenties uitschrijven

Tips

 • De meeste vinden dat er veel verschillende ongewenste e-mails kunnen komen uit dezelfde bron. Zodra u begint "afmelden" van deze e-mails, zult u beginnen te merken dat sommige van de unsubscribe pagina's zien er hetzelfde uit. Om die reden adviseer ik dat u uw ongewenste e-mail op een wekelijkse basis aan te pakken. Aanpakken e-mails 5 of 6 tegelijk, geef het een week, en herhaal het proces.
 • Enquête sites hebben de neiging om veel ongewenste e-mail te genereren. Hoewel veel mensen gebruik maken van enquêtes als een grote parttime bron van extra inkomsten, het aanmelden voor enquêtes, gratis cadeaus, gratis tekeningen, etc. verdeelt vaak uw e-mail om tonnen van ongewenste mailinglijsten.
 • Probeer uw ongewenste e-mail tot een minimum te houden door het niet geven van uw e-mailadres in om iemand die je niet kent, trust, of gebruik voor zakelijke doeleinden, zoals uw bank, zakelijke websites, etc.
 • Wanneer het proberen om informatie te krijgen van sites die een e-mailadres proberen aaa@aaa.com of soortgelijke plaats van je eigen e-mailadres. Door het invoeren van een niet bestaand e-mailadres jouwe niet ingelogd en doelgericht.
 • Er zijn tools die u helpen afmelden voor ongewenste e-mails. Zoals http://www.unsubscribe.com. Zij zullen een knop toe te voegen aan uw e-mail client die op zoek gaan naar de beste methode om je van de ongewenste e-mail. Een andere is, dat kruipt door uw inbox, biedt u een overzicht van je abonnementen en kunt u controleren-off en afmelden voor ongewenste intekenlijsten.
 • Bij afmelding, het "E-mail verwijderen Form" is een zeer populaire methode voor de meeste sponsors. Ik zou adviseren dat u uw e-mail adres te kopiëren naar het klembord van uw PC (door te wijzen op uw getypte e-mailadres, rechts te klikken en te kiezen voor 'copy'), en als je tegenkomt een van deze formulieren, klik met de rechtermuisknop op de ruimte die vraagt ​​naar uw e-mail, en klik op 'paste'. Dit houdt je van het typen van uw adres over en weer.
 • Als u een abonnement te annuleren, en post blijft komen, kan het nodig zijn om de afzender van de ongewenste e-mail of het domein toe te voegen aan uw lijst met geblokkeerde. Dit kan niet altijd werken, echter. Zie onderstaande waarschuwingen. Veel afzenders van spam zal de sectie "Van" willekeurig, zodat u slechts een niet kan blokkeren. (Bijvoorbeeld, krijgt u mogelijk een e-dat is echt spam-uit Sk8tr92 en vervolgens dezelfde e-mail van dezelfde spam mensen dat zegt dat het uit Sk8tr49)

Waarschuwingen

 • Voordat afmelden voor e-mail, moet u de disclaimer zorgvuldig te lezen. Soms andere koppelingen - in aanvulling op de link "unsubscribe" - zijn opgenomen in de disclaimer, en het laatste wat je wilt doen is klikken op de verkeerde!
 • DIT MAG NIET WERKEN!! Het zou in feite verhogen de hoeveelheid spam die je krijgt. Sommige spammers gebruiken uitschrijflinks om ervoor te zorgen dat de e-mail is "levend." Wees voorzichtig bij het gebruik van deze methode. Het wordt aanbevolen om NOOIT reageren op of open spam.
 • Met virussen lopen ongebreideld vandaag je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn over uw e-mail bescherming. In het algemeen, zal uw pc niet samentrekken een virus van het simpelweg bekijken van een e-mail. Geen bijlagen openen in je junk mail. Als het kan worden vermeden, klik dan niet op een van de afbeeldingen of koppelingen in de e-mail niet. Deze links kunt u pop-ups of andere ongewenste advertenties te richten.
 • Wees extra voorzichtig wanneer u besluit om afzenders of domeinen toevoegen aan uw "geblokkeerde" lijst. Sommige ongewenste e-mail kan komen van "vriendelijke" domeinen zoals gmail.com of hotmail.com. Het is meer dan waarschijnlijk dat ten minste een van je vrienden maakt gebruik van een van deze gemeenschappelijke e-mailservers, dus als je het hele domein blokkeren ze gewoon in staat zijn om u te contacteren, ofwel!