Wkunl

Hoe om te spelen op Xbox Live

Online gaming is een belangrijk onderdeel van de huidige generatie van gaming. Een van de belangrijkste diensten voor online gaming is Xbox Live. Spelers van Microsoft's Xbox 360 gebruiken deze dienst om content te downloaden en spelen samen. U kunt bij hen voegen.

Stappen

Hoe om te spelen op Xbox Live. Maak verbinding met het internet.
Hoe om te spelen op Xbox Live. Maak verbinding met het internet.
 1. 1
  Maak verbinding met het internet. U kunt dit doen met een bekabelde Ethernet-verbinding of een draadloze verbinding. U zult een kabel voor de bedrade verbinding, of een draadloze adapter om draadloos af te spelen nodig.
 2. 2
  Betalen voor de dienst. Om online te spelen, moet je een Xbox Live Gold abonnement. U kunt vooraf betalen uw abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 periodes maand. U kunt een kaart kopen, hetzij bij een gaming winkel of update uw abonnement online, maar de prijzen kunnen variëren.
 3. 3
  Kies een unieke gebruikersnaam. Er zijn miljoenen spelers op Xbox Live, en deze "gamertag" uniek is voor u. Uw eerste keuze misschien zijn al genomen, dus wees geduldig en heb een paar ideeën in het achterhoofd. Iedereen zal deze naam zien, dus je zou niet wilt dat uw echte naam te gebruiken. Hoe dan ook, zorg ervoor dat de naam die je kiest is niet beledigend.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u de juiste gamer zone kiezen voor uw stijl van spelen. Recreatie, Familie, Underground, en Pro zijn uw keuzes. Recreatie is een goede casual gamers willen een geweldige tijd hebben. Familie is geweldig voor ouders en kinderen van alle leeftijden. Ondergronds is het rijk van de prullenbak praters. Als je een hekel aan vloeken, is dit niet voor u. Pro is waar de beste spelers spelen om te winnen in een concurrerende omgeving.
 5. 5
  Verbeter uw gamer score en reputatie om anderen te laten weten wat voor een speler je bent. Uw reputatie is belangrijk, want als het laag is, zullen de mensen niet willen met je spelen, in de veronderstelling dat je een bedrieger of anderszins onaangename speler. Om je reputatie te verbeteren, speel eerlijk en help andere spelers wanneer ze strategieën. Als mensen zoals jij als speler, zal je reputatie te verhogen. Om het verhogen van uw Gamerscore, unlock prestaties op je games door het spelen van online en door jezelf en speel ranked matches in games.
 6. 6
  Spellen kopen. Enkele van de meest populaire online games zijn Halo 3, Gears of War 1 en 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, Grand Theft Auto: IV en Halo Reach.
 7. 7
  Praktijk. Daarom zijn alle games zijn gerangschikt en overklast wedstrijden. Outranked is om te oefenen. Je niet wint of verliest punten. Spelen ranked wedstrijden is om je Gamerscore verbeteren.
 8. 8
  Strategieën. Je hebt een headset voor een reden. Gebruik het om strategieën te praten.
 9. 9
  Spelen vaak. Je zal nooit verbeteren, tenzij je de praktijk. Iets waardevols is zeker de moeite waard voor.

Tips

 • Speel veel games!
 • Never give up. Uw Gamerscore zal toenemen in de tijd.

Waarschuwingen

 • Nooit bedriegen. Dit kan leiden tot al uw Gamerscore krijgen gewist.
 • Vergeet niet dat Xbox LIVE is een hobby, geen leven.
 • Niet praten prullenbak. Dit kan leiden tot een verschrikkelijke reputatie.
 • Verhoogde video gaming voor uren zonder pauzes verhoogt het risico op het krijgen van carpaal tunnel syndroom, en Repetitive Strain Injury (RSI).
 • Heb teamgenoten niet doden. Andere spelers zullen verliezen vertrouwen in u, en het zal je reputatie te vernietigen.
 • Niet schokkerig zijn. Niemand houdt van een persoon die de orders van de ploeg rond of maakt plezier van een newbie.

Dingen die je nodig hebt

 • Xbox 360-console
 • Internetverbinding
 • Koptelefoon
 • Ethernet-kabel