Wkunl

Hoe om software te draaien direct van een USB flash drive

Deze how-to zal je leren hoe je software opgeslagen op een USB-stick draaien als je ofwel Microsoft Windows of Mac OS X 10.4 of hoger te gebruiken.

Stappen

Hoe om software te draaien direct van een USB flash drive. Als u Microsoft Windows draaien, naar een van.
Hoe om software te draaien direct van een USB flash drive. Als u Microsoft Windows draaien, naar een van.
 1. 1
  Als u Microsoft Windows draaien, naar een van:
  Prayaya virtulization OS
  De draagbare freeware collectie
  Liberkey
  WinPenPack
  Accessapps
  Portableapps.com
 2. 2
  Ga naar OS X draagbare toepassingen - Freesmug als je Mac OS X 10 0,4 of hoger te gebruiken.
 3. 3
  Als u een U3-compatibele drive en Microsoft Windows gebruiken, kunt u gewoon klikken op het U3-logo in het systeemvak (waar de systeemklok is), en een menu moet verschijnen. Klik op Add Programma's in het menu.
 4. 4
  Voor u3-compatibele schijven, moet het automatisch installeren van de software. Echter, voor andere stations die u zal hebben om het zelf te installeren. Voor Mac-gebruikers die FreeSMUG gebruiken, opent u het. Dmg-bestand en sleep de map naar je USB flash drive. Voor Windows-gebruikers, ofwel decomprimeren de software gedownload naar je USB-drive als het een "zip." Bestand, of voer het installatieprogramma uit en vertel het waar uw USB flash drive is als het een ". Exe".
 5. 5
  Voer het programma uit vanaf uw USB-stick draaien door hem uit het menu in u3, of gewoon naar de map op je USB flash drive en direct start het programma.
 6. 6
  Als alternatief kunt u een programma op uw flash-drive installeert op dezelfde manier dat je het op je computer zou installeren. Klik gewoon op uitvoerbare van de installateur en koos uw harde schijf als de locatie te installeren om - je hoeft niet een speciale flash drive voor nodig.

Tips

 • Het is mogelijk om de toepassing uit te voeren op een externe harde schijf of op een interne harde schijf als je de applicaties downloaden als je geen gebruik maken van U3.
  • Een andere manier om applicaties direct draaien op USB Flash drive is om uw verwisselbare schijf (USB-stick) formatteren in NTFS.After formatteren, voert u het installatieprogramma van uw favoriete toepassing. Verander het installatiepad - meestal, standaard pad is C: \ - verander het in de Drive Letter pad van uw NTFS Flash Drive. Genieten. (U kunt nu uw apps op elke pc met behulp van je Flash Drive)

Waarschuwingen

 • Scan de bestanden die u downloadt op virussen.
 • Sommige programma's zijn verbonden aan het systeem meer dan anderen, bijvoorbeeld, kan een programma dat de instellingen in het Windows-register slaat niet werken van pc naar pc. Alle beheerders die op de WWW-sites toepassingen op te slaan alle instellingen die ze nodig hebben om te gebruiken op de USB flash drive, zodat ze geen problemen met het register hebben.