Wkunl

Hoe te dota spelen

Defense of the Ancients, of DotA, is een kaart in het spel Warcraft 3. Het werd gemaakt door spelers en is misschien wel de meest populaire aangepaste kaart ooit gemaakt. Het combineert strategie, vaardigheid, teamwork, en een beetje geluk. DotA is relatief snel tempo voor een role playing game, als een gevolg, kan het een beetje moeilijk zijn voor beginners om onder de knie krijgen van het. Met een beetje oefening en een aantal handige tips, echter, zelfs een beginner kan beginnen slagen in DotA in geen tijd.

Stappen

Hoe te dota spelen. Download de kaart dota.
Hoe te dota spelen. Download de kaart dota.

Deel 1: het installeren van dota

 1. 1
  .
  • U kunt vrijwel aanschaffen Warcraft III van Blizzard door een bezoek aan De sneeuwstorm winkel of door de aankoop van het van een retail-leverancier.
  • Maak verbinding met Battle.net en maak een account aan. U heeft deze nodig om te spelen DotA Probeer uw accountnaam onderscheidende en onvergetelijk te maken.
 2. 2
  Download de kaart dota. Bezoek Get dota en klik op "Download" op de "meest recente kaart" de helft van het scherm. Sla het bestand ergens je toegang toe hebben gemakkelijk.
 3. 3
  Kopieer en plak het bestand in de map kaarten. De kaarten map bevindt zich in de directory van je spel.
 4. 4
  Opstarten warcraft III en log in om te vechten. Netto. De laatste patch wordt automatisch gedownload wanneer je loggen

Deel 2: gameplay en strategie

 1. 1
  Word lid van een spel. Kies een spel uit de "Custom Game" lijst. Het zou moeten zeggen DotA, dan is de versie, en de verschillende spelmodi.
  • De meest voorkomende spel modi zijn:
   • "-Ap," waarmee u kiezen elke held;
   • "-Em," dat maakt het spel eenvoudiger;
   • '-Ar', waarin elke speler een willekeurige held geeft.
  • Als je net begint, kunt u de willekeurige held keuze proberen voor een paar games, zodat u vertrouwd met een aantal van de personages. Als u al een goede kennis van een held, ben je waarschijnlijk beter af het kiezen van die held. Als het je eerste spel, echter, kiest u een makkelijk held te spelen, zoals de Skeleton King, die heeft de "Reïncarnatie" vermogen dat hem terug zal brengen tot leven als vermoord.
  • Om een ​​held te kiezen, klikt u op een van de gebouwen die je ziet, of die in de tegenovergestelde hoek van de kaart, en je krijgt een lijst van alle helden kunt u kiezen uit zien. Selecteer een van deze of type "-random" naar een willekeurige held krijgen.
 2. 2
  Koop een paar fundamentele punten voor je held. Begin met het vinden van wat voor soort held je hebt: Kracht, Intelligentie, of Agility. Over het algemeen, kunt u vertellen wat voor soort held moet je door te kijken naar welke stat is de hoogste.
  • U kunt de statistieken bekijken door te klikken op uw held en op zoek naar de rechterkant van het apparaat verticaal. Op basis van deze, kijk door de winkels, en koop items die deze vaardigheden zal stimuleren. In het begin moet je je houdt aan de winkel van de Female Human of de winkel het dichtst bij de fontein, die de 'Boots of Speed ​​"bevat. De Laarzen item is absoluut essentieel voor succes, omdat het laat je personage rond te bewegen sneller, wanneer in de problemen dit is precies wat je nodig hebt. Als je niet erg goed, kunt u zeker wilt voorraad op defensieve items zoals Bracers.
  • Sommige items gecombineerd maken meer krachtige items. Deze combinaties worden recepten genoemd. Later in het spel zul je beginnen met het kopen recepten, die zijn te vinden bij de andere winkels. Om deze items te krijgen, moet je al de in de beschrijving vermelde items te kopen. Als het recept niet kost goud, het betekent dat je hoeft alleen maar om de items zich ophopen in de beschrijving, en je hoeft niet om het recept zelf te kopen. De kracht van een recept wordt gedicteerd door de winkel wordt gevonden binnen Gaande van zwakste tot sterkste, deze winkels zijn: de Human Boer winkel, Orc Peon winkel, Night Elf Wisp winkel, en Undead Acolyte winkel.
  • Naarmate je vordert zul je ook nodig om items die meer zijn ontworpen voor uw held te kopen. De beste manier om te vinden wat deze items zijn is om andere spelers in het spel te vragen. Echter, veel spelers blijken te zijn van zeer weinig nut, en zou je lastigvallen totdat je beu en laat het spel. Het beste idee is om gewoon zulke mensen en volharden negeren totdat u niet de hulp van andere spelers nodig.
 3. 3
  Upgrade uw primaire vaardigheid. Klik op het symbool van het Rode Kruis in het menu van je personage, kijk naar je vaardigheden, en kies degene die je denkt dat is het meest bruikbaar.
 4. 4
  Kies uw rijstrook. Een rijstrook is het pad waar de computergestuurde monsters, of kruipt, loopt naar beneden en vallen alle vijanden op hun pad. Proberen te krijgen in een laan met een bondgenoot en volg hun voorbeeld. U krijgt goud te krijgen voor elk kruip je vermoorden, en je krijgt automatisch goud in de tijd. (Je zal veel meer goud in de tijd in de modus Easy dan niet-easy mode te krijgen.) Om uw goud te maximaliseren, niet aanvallen kruipt voortdurend, kijken hun gezondheid meters nauwkeurig en tijd de laatste treffer om goud te krijgen.
  • Bij gevechten in een steeg, het doel is om te blijven en ervaring zoveel mogelijk zonder te hoeven terug te gaan naar je basis en te genezen. Je krijgt ervaringspunten door zich in de nabijheid van een kill, zodat je terug kunt staan ​​achter uw vriendelijke griezels en dan aanvallen van de vijand kruipt, terwijl uw griezels zijn het nemen van alle van de schade.
  • Als je uiteindelijk alleen in een lane, wees niet bang om hulp te vragen. Als je onervaren en de tegenstanders in uw rijstrook zijn gewoon te goed voor u, uit te leggen aan je teamgenoten die je nieuw bent, en ze zullen je waarschijnlijk helpen. U mag in staat zijn om iemand te rijstroken wisselen met u als uw baan wordt geduwd, of iemand kan een team vormen met u in uw baan.
 5. 5
  Ken uw positie in het team battle. Het grootste probleem voor beginners in DotA is dat ze beetje in de war over wat te doen tijdens de team battle. Er zijn vele speelstijlen, maar dit zijn de de belangrijkste en meest bekende. Andere stijlen zal komen met de game-ervaring.
  • Ganker. Deze soorten helden hebben meestal met een hoge HP (hit points) en krachtige omgeving spreuken. Ze kunnen een groot aantal hits te nemen en doen veel schade ook. Een held als Axe is een van hen.
  • Carry. Deze soorten helden worden verondersteld om gedood voor het team. Ze zijn meestal actief vanaf het midden van de wedstrijd aan het einde. Deze helden hebben veel schadelijke spells en aanvallen. Helden als Phantom Lancer zijn draagt.
  • Ondersteunend. Deze soorten helden zijn erg belangrijk in een spel. Ze ondersteunen het team-mate (vooral de Carry) om kills te krijgen en niet gedood te krijgen. Dazzle is een voorbeeld van een ondersteunende held.
  • Baby-sitter. Dit soort speelstijl is meestal nodig wanneer de Carry is het hebben moeite om kills. Vandaar plicht van een baby sitter is om te helpen de Carry krijgen kills totdat hij in staat is om boerderij door hem.
 6. 6
  Voorkom verspilling van je vaardigheden op kruipt. Gebruik je vaardigheden op helden om ze te verzwakken, en vervolgens vragen om een ​​gank, of bende doden, waar je teamgenoot (s) komen van achter de vijandelijke held en u beiden aanval, hopelijk het doden van de vijand. Wanneer een vijand wordt gedood, je pick-up van hun goud.
 7. 7
  Gebruik de torens in uw voordeel. De torens in de steegjes zijn zeer krachtig, niet knoeien met je tegenstander torens. In plaats daarvan, laat uw griezels beschadigen ze beetje bij beetje. Aan de andere kant, als je held verzwakt is, kunt u mogelijk in leven te blijven door te blijven heel dicht bij je toren.
  • Beweeg een beetje rond, zodat u kunt blijven altijd achter de toren. Als vijanden aanpak, zullen ze te maken hebben met de toren in plaats van jou.
  • Indien echter 3 of meer helden of griezels zijn bendevorming je toren, verder weg. Je kan gewoon moeten terug naar de thuisbasis.
 8. 8
  Krijgen advies over wat te kopen. Als je eenmaal een goede hoeveelheid geld uit het doden kruipt / helden, vraag je teamgenoten wat zij adviseren u koopt. Ga dan terug naar je basis en koop dat product / recept. De juiste keuze van items voor je held kan het verschil tussen leven en dood te maken, dus niet alleen dingen kopen willekeurig.
  • Verschillende omstandigheden vragen om verschillende items. Tijdens een groep te bestrijden, als je teamgenoten steeds gedood door een enkele held die onmogelijk te doden lijkt, kunt u besluiten om 'Orchid' of 'Cyclone' of maak "Hex." Dan zul je in staat zijn om wat tijd te kopen om al je vrienden verzamelen zich rond de vijandelijke held en tank hem of haar.
 9. 9
  Focus op het doden van tegengestelde helden als het einde van de wedstrijd nadert. Tegen het einde van het spel, wil je verdienen zoveel ervaring (vanaf kills) mogelijk te maken, dus je moet proberen om helden te doden. Natuurlijk moet je nog steeds vermoorden griezels als je achter iedereen in niveaus, en als je geld nodig hebt. Vergeet niet, DotA is een team spel-helpt uw ​​team op welke manier je kunt.
 10. 10
  Vergeet niet het doel van het spel. Het uiteindelijke doel van het spel is om de vijandelijke basis en hun hoofdgebouw (The Frozen Throne of de Boom van het Leven) te vernietigen. Zoals je barakken van de vijand te vernietigen, je kruipt sterker, dus dit moet ook een prioriteit zijn.

Tips

 • Kijk uit naar de mini-map. Het laat zien of er een vijand is in zicht. Zodra je niet ziet een vijand dat betekent waarschijnlijk achterbakse u of sommige andere mensen. In dat geval zeg je teamgenoten dat de held is "mia", ook wel bekend als vermist. Je moet dat ook wanneer een tegengestelde held uit je rijstrook verliet de rijstrook voor geen specifieke redenen die het meest waarschijnlijk terug = stab doen. Als je dat niet doet en je teamleden gedood als dat, dan wordt u beschouwd als noob en uw leden zullen zeggen dat je zuigen.
 • Vermijd 1-op-1 confrontaties vroeg op en proberen om onnodige schade te voorkomen door een verblijf terug en dicht bij je kruipt.
 • Leer hoe je "geld-shot" griezels, drukt u op alt als in een groep kruipt om hun gezondheid te laten zien, vervolgens continu druk op 's' voor uw held te stoppen met het aanvallen van de griezels, wanneer de gezondheid van de gewenste kruipt bereikte een zeer laag niveau, laat u 's' en dit zal de kriebels geeft je geld aan te vallen. Dit is een lastige techniek, omdat schade voor elke held is niet hetzelfde dus je bekend bent met de schade van je held moet zijn, zodat je zou weten wanneer om geld schot BELANGRIJK: Dit is een must voor dota spelers, moet je dit leren.
 • Speel zo veel spellen mogelijk, dat is de manier om te leren, want elk spel is anders dan de anderen en je ervaring op te doen van het spelen van verschillende mensen en verschillende situaties, kijken naar de items en builds van sterke spelers en imiteren ze, ja het doet niet gekwetst te imiteren wanneer je een beginner bent, veroorzaken veel builds zijn al bewezen en je kunt beginnen met experimenteren een te bouwen maar een keer je bent een intermediair of een voorschot speler.
 • Spelen verschillende helden, experimenteren met alle helden, veel voorkomende fout: zo veel spelers vermijd het gebruik van bepaalde soorten helden, want het is moeilijk te gebruiken of het gevoel dat het zwak is.. verkeerd moet je die held gebruiken, zelfs u niet vertrouwd bent met het en misschien in eigendom in het proces, maar het enige dat je krijgt is dat u bekend bent met die held zal zijn, dus je zou weten haar vaardigheden en je zou kunnen handelen wanneer een vijand kiest die held. Beter voorbereid dan verbaasd, toen een held heeft dat soort van vaardigheid en voor je het weet ben je dood. Het is een doodzonde onwetend te zijn in de vaardigheden van de helden.
 • Ondanks wat veel mensen denken, pushers win games, geen moordenaars. "Pushing" is de handeling van het doden van vijandelijke kruipt en vijandelijke torens vernietigen in je weg naar de vijandelijke basis. De vijand zal hetzelfde doen, dus houd een oogje op uw torens te allen tijde.
 • Breng altijd een Town Portal Scroll, aan het begin van het spel is dit echt nuttig, want je kunt gaan in een andere rijstroken die hebben veel vijandelijke kruipt op, dus je zult goud sneller te verdienen.
 • Leer hoe je "farm"-landbouw is de handeling van het doden neutrale kruipt in uw boerderij gebied, of dat van tegenstanders gebied. Leer hoe u vroeg speciaal boerderij als je held is een late gamer (sterk tijdens de late spel). Vermijd vroege botsing en zich richten op het verdienen van geld. Bijvoorbeeld, moet trol krijgsheer richten op landbouw en botsingen te vermijden totdat hij is level 10 of hoger en hebben Lothar's, wraithband, behendigheid draden, roer van dominator, hetzelfde geldt voor drow ranger.
 • Als je held is nog steeds zwak is of heeft geen sterke punten richten zich niet op het doden van tegengestelde helden, dus richten op torens vernietigen en doden kruipt.
 • Het allerbelangrijkste bij het spelen dota is geduld. Weet van je held vaardigheden, sterke en zwakke punten en stellen vanaf het begin te gaan wat uw held zou later in het spel te worden, of u wilt het push-type, killer-type, ganker, warder, ondersteuning, enz., dus je zou kunnen bouwen uw items dienovereenkomstig. Niet te veel verleiden of hebzuchtig zijn, herinneren toen in een precaire situatie is het beter om terug te keren en reorganiseren van uw strategie of nieuwe energie je leven en mana plaats van gedood te worden en langer wachten.
 • Als je denkt dat je niet kunt verslaan van een vijand held in de strijd, begint te lopen terug naar je basis. Sterven doet echt pijn uw inkomen en ervaring krijgen, niet te vermelden dat je je tegenstanders rijker.
 • Latere versies hebben een "-tips" commando uitgevoerd. De "-tips" commando toont gameplay tips voor je held op regelmatige tijdstippen.

Waarschuwingen

 • Als het spel zegt banlist in de titel, of je ziet een appel te sluiten en laten veel als je wacht op het spel te starten, niet stoppen, of voer de vijand, zal u worden verboden, en je niet in staat om mee te doen zal zijn een gastheer spel als hij je heeft verboden. Echter, dit zal geen probleem zijn, tenzij je bent verbannen uit een groot aantal spelers of door een Approved Host. In openbare spelletjes krijgen van verboden is meestal niet een grote zorg, als Approved Hosts zelden hosten publiek games. TDA en andere league of high-level games worden bijna altijd door een erkende Host gehost, en het is niet een goed idee om die games te verlaten.
 • Omdat je een nieuwere speler, zullen veel mensen vijandig tegenover u voor het niet 'goed'. Laat je hierdoor niet ontmoedigen, ze waren beginners ooit, ook. Gewoon om hulp vragen netjes, en werken samen om een ​​teamspeler te zijn.
 • Hoeft een spel niet verlaten zodra het is begonnen. Dit zal zeker woede je teamgenoten.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Internetverbinding
 • Een kopie van Warcraft III: Reign of Chaos en Warcraft III: The Frozen Throne (Uitbreiding)
 • De DotA Map (Gedownload van www.getdota.com)

Games zoals DOTA

 • League of Legends
 • Heroes of Newerth