Wkunl

Hoe maak je een naam op google maps toe te voegen

Google Maps wordt veel gebruikt voor het opzoeken van adressen en een routebeschrijving via het internet. Wanneer een gebruiker zoekt op een bepaalde locatie, wordt hij of zij ook aangetoond kaart aanbiedingen van lokale bedrijven in hetzelfde gebied. U kunt een naam op Google Maps via een snelle methode of door het creëren van een geverifieerde bedrijfsvermelding via Google Places.

Stappen

Hoe maak je een naam op google maps toe te voegen. Ga naar google maps en zoek naar de locatie die u wilt een naam voor voegen.
Hoe maak je een naam op google maps toe te voegen. Ga naar google maps en zoek naar de locatie die u wilt een naam voor voegen.

Snelle methode (zonder verificatie)

 1. 1
  Ga naar google maps en zoek naar de locatie die u wilt een naam voor voegen.
 2. 2
  Klik op de link aan de linkerkant de vraag of u wilt een plaats toe te voegen op de kaart voor de locatie die u hebt gezocht verschijnt. Dit zal pop-up een nieuwe zeepbel op de kaart wijst naar het adres dat u op zoek waren.
 3. 3
  Voer het adres van de plaats die u het toevoegen van de naam in het venster "geven locatie" en klik op de knop "volgende".
 4. 4
  Voeg details over de plaats in de korte "add informatie" pagina. U kunt de volgende informatie toe te voegen.
  • Naam van de plaats.
  • Telefoonnummer.
  • Website.
  • Type plaats.
 5. 5
  Druk op de knop "Opslaan". Google beweert dat de naam en de gegevens van de plaats die u informatie hebben voorzien zal beginnen binnen een paar minuten om te verschijnen voor andere gebruikers van Google Maps.

Gedetailleerde methode (verificatie vereist)

 1. 1
  Bezoek google maps en klik op "zet uw bedrijf op Google Maps." Dit zal de startpagina van Google Places te openen.
 2. 2
  Log in met 1 van de volgende methoden.
  • Gebruik een bestaande Google-account om in te loggen
  • Kies de link "Maak een account nu" en in de registratie informatie in te vullen. U kunt dan gebruik maken van de account die u hebt gemaakt om in te loggen
 3. 3
  Klik op "add new business" na het inloggen.
 4. 4
  Geef details over uw bedrijf. Hier kunt u de naam en het adres, contactgegevens, website en een korte omschrijving toe te voegen.
 5. 5
  Zien of uw bedrijf bestaat al op google maps door op de knop "volgende". Als het bedrijf niet bestaat kunt u klikken op "Voeg Listing," of als u een bedrijf dat past bij uw bedrijf te zien kunt u klikken op "Claim Listing" om de bestaande lijst te bewerken.
 6. 6
  Voeg meer informatie over uw bedrijf als u dat wenst. U kunt foto's toevoegen, weergeven van uw geaccepteerde betaalmethoden en vermelden bij uw bedrijf is geopend.
 7. 7
  Vul uw gegevens met behulp van de knop 'verzenden' en controleer de lijst met behulp van telefoon of briefkaart verificatie (details over elke verificatie methode worden weergegeven op de pagina die verschijnt nadat u "submit" te raken). Google verklaart dat de naam en de gegevens van het bedrijf dat je meestal hebt toegevoegd verschijnen binnen 6 weken nadat de aanbieding is geverifieerd.

Waarschuwingen

 • Google Places maakt gebruik van hetzelfde telefoonnummer en het adres dat u in de aanbieding die je hebt gemaakt ter verificatie, dus zorg ervoor dat u het juiste telefoonnummer en adres op te geven bij het maken van map lijsten voor lokale bedrijven.
 • De snelle methode om een ​​naam toe te voegen aan Google Maps is alleen beschikbaar voor locaties in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, maar Google kan het snel toevoegen / bewerken toekomst voor meer locaties in de toekomst.