Wkunl

Hoe maak je een ipod te resetten

Is uw iPod bevroren en je kunt niet krijgen om te werken? Willen dat veranderen? Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een ipod te resetten. Schakel de hold-schakelaar.
Hoe maak je een ipod te resetten. Schakel de hold-schakelaar.
 1. 1
  Schakel de hold-schakelaar. Op de meeste iPods kun je gewoon wisselen de vergrendelknop heen en weer drie keer snel achter elkaar. Deze klikt je iPod uit van een minderjarige vorst.
 2. 2
  Stekker in het stopcontact te sluiten op een computer of A / C stopcontact kan een iPod snap uit een bevriezing.
 3. 3
  Reset de ipod. U kunt uw iPod te resetten door de middelste knop en de Select-knop (aan de onderkant van het wiel) ingedrukt te houden of als je met een iPod Nano, gebruikt u de middelste knop en de menu-knop. Houd het voor ongeveer 10 seconden. iPod moet uitschakelen, en dan weer start een back-up. Herstarten duurt enkele minuten, dus wees geduldig. Als het niet werkt de eerste keer, probeer het opnieuw. Leggen het neer platte kaart helpen het te resetten. Zorg er ook voor dat u niet het aanraken van een deel van de Click-Wheel, behalve de knop je drukken. Dit is niet de inhoud van uw iPod te wissen, het alleen reboots het.
 4. 4
  Probeer een andere USB-hub. Als uw computer niet is te erkennen dat je een iPod erin hebt gestoken, probeer een andere USB-poort of een andere kabel.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u alle bovenstaande stappen proberen. Als niets werkt, zet het ergens je zult herinneren, plug in een aantal sprekers en laat het. Binnen een paar uur zal het opraken van de macht. Als dat zo is, probeer dan niet om het weer aan te zetten. Steek de stekker in een. Dit zal de iPod volledig opnieuw op te starten, en heb je het terug.
 6. 6
  Herstel de ipod. Als zelfs die laatste stap niet werkt, sluit hem aan op een computer en herstellen het naar fabrieksinstellingen. Dit zal de inhoud van uw iPod af te vegen, en te vervangen door een lege iPod. Als u geen back-ups, dan is dit niet een voorkeur situatie.
 7. 7
  Indien u wenst om uw iPod te herstellen, maar het zal geen verbinding met de computer...
 8. 8
  Houd menu en de middelste toets totdat het Apple-logo verschijnt op het scherm
 9. 9
  Meteen als de appel-logo verschijnt op het scherm, samen houdt u de play-toets en de middelste toets. Dit zet je iPod in te DISK MODE.
 10. 10
  Je moet nu in staat om uw iPod aansluiten op de computer. Open iTunes, selecteer de iPod in het linker menu en selecteer vervolgens de restore-functie
 11. 11
  Ook voor nano video, druk en bij elkaar te houden de middelste knop en de menu-toets, zal het zwart gaan, dan houd deze ingedrukt houdt, tot je een grijze Apple logo, dan wachten tot het om terug te gaan naar het menu pagina.

Tips

 • Zorg ervoor dat de iPod is bevroren. Normaal gesproken als een niet opstarten, het is gewoon uit macht. Plug hem in rekening te brengen. Als het vriest, terwijl je het gebruikt, of wanneer u het verwijdert of sluit hem aan op een computer, dan heb je een bevriezing.
 • Als u de stekker in je iPod en het zegt "iPod is beschadigd, kan het nodig zijn om het te herstellen", niet herstellen. Stekker uit het stopcontact en probeer het te resetten. Het herstellen van het zal uw iPod af te vegen, en je krijgt een kans om een ​​back-up van de bestanden niet.
 • Houd altijd back-ups van al uw muziek. Op die manier kun je gewoon als er iets gaat war, en het maar kunt u deze allemaal terug op daar.
 • Geen van de bovenstaande stappen (behalve Restore) zal alle informatie van uw iPod af te vegen. Als uw iPod is beschadigd, zal het vanwege iets of je verkeerd hebt gedaan of een beschadigd bestand zet je op het.