Wkunl

Hoe maak je een ipod low level format wilt uitvoeren

Met behulp van de bekende techniek van het smakken uw iPod aan op de harde schijf niet-geplakt en waardoor het opstarten krijgt kan werken voor een tijdje. Maar de harde schijf is vast komen te zitten voor een reden, en kan opnieuw crashen.

Een iPod harde schijf die crasht kan formatteren nodig. Het herstelproces dat iTunes doet een afgespoten iPod te herstellen is niet genoeg om de harde schijf te krijgen om slechte sectoren te lokaliseren en markeren. Het doen van een besturingssysteem low level format deed de truc voor mij.

Na het doen van de Low Level Format, zorg ervoor dat je een iPod te herstellen met behulp van iTunes.

Stappen

Hoe maak je een ipod low level format wilt uitvoeren. Zet eerst je iPod in disk mode.
Hoe maak je een ipod low level format wilt uitvoeren. Zet eerst je iPod in disk mode.
 1. 1
  Zet eerst je iPod in disk mode. Dan...
 2. 2
  Voor mac computer:
  1. Open het schijfhulpprogramma, hoop dat uw iPod verschijnt er (linkerkant), markeer het
  2. Ga naar het tabblad "partitie" klikt u op "Delete" of "partitie", indien mislukt, slaat u deze stap over en gaat naar 3
  3. Ga naar het tabblad "Wissen", kies Volume Format als "MAC OS Uitgebreid (journaled), en klikt u op Wissen, opnieuw als mislukt, overslaan en ga naar 4
  4. Dezelfde als stap 3, maar open de "Security Options...." en kies "Zero out data" voordat klik Erase. Het zal 1 tot 2 uur in beslag nemen of meer te voltooien, afhankelijk van uw iPod capaciteit.
 3. 3
  Voor Windows-computer:
  1. Ga naar de map "My Computer"
  2. Hoop dat u kunt er uw iPod zien en klik rechts op de iPod
  3. Kies "Format". Zorg ervoor dat de instellingen zich op "Default" en dat "Quick Format" is niet aangevinkt
  4. Selecteer nu "Format"
  5. In het geval dat u niet lukt om een ​​"Format" te doen op een venster computer, probeer wat 3rd party disk utility software, bv "Partition Magic" te gebruiken.
  6. Als formatteren via DezeComputer lijkt niet te werken, probeer dan onder Configuratiescherm> Systeembeheer> Computerbeheer> Schijfbeheer. Daar kunt u kiezen de Volume (Ipod) klik rechts en formatteren.

  Tips

  • Windows-gebruikers problemen met hun iPods moeten een Mac-gebruiker te lokaliseren. In veel gevallen wanneer een iPod zal niet te zien op een pc die het zal verschijnen op de Mac. Dan kan worden hersteld. Wanneer de pc-gebruiker keert terug naar zijn computer de iPod wordt herkend door de PC, geformatteerd voor de PC, en weer bruikbaar. By the way, het werkt in omgekeerde ook. Een Mac-gebruiker kan vaak zijn iPod terug te krijgen door deze aan te sluiten op een pc en het herstellen van het. Opmerking: * Het maakt niet uit of het formatteren is voltooid of niet, de sleutel is om de beschadigde firmware bestanden te wissen (of gedeeltelijk) op de harde schijf van de iPod. Na dat, wanneer de iPod opnieuw verbonden met een computer, wordt deze herkend als een frisse externe harde schijf, het zal verschijnen op de iPod updater. * Het is niet een moeilijke kwestie voor een Mac gebruiker een venster basis computer te vinden, voor een pc-gebruiker, als ze geen Mac-gebruiker niet kan vinden, kunnen ze naar een dichtstbijzijnde Apple winkel om een ​​gunst. * U kan nodig zijn om over te schakelen rond de PC en Mac, probeer verschillende pogingen tussen "Format" en doen "Herstel"

  Waarschuwingen

  • Een low level format zal de harde schijf veroorzaken aan het gehele oppervlak van de harde schijf te scannen. De iPod zal echt warm te krijgen wanneer je dit doet.