Wkunl

Hoe te Buneary evolueren in pokemon diamond en pearl

Dit artikel staat vol met tips om te helpen evolueren Buneary. Deze gids kan u helpen evolueren diverse andere pokemon, waaronder Munchlax, Togepi, Espeon en Umbreon, Pichu, Igglybuff, Riolu, Chansey en Golbat. Al deze Pokemon evolueren op een hoog niveau Friendship.

Stappen

Hoe te Buneary evolueren in pokemon diamond en pearl. Vang een Buneary in eterna bos, ten westen van eterna city.
Hoe te Buneary evolueren in pokemon diamond en pearl. Vang een Buneary in eterna bos, ten westen van eterna city.
 1. 1
  Vang een Buneary in eterna bos, ten westen van eterna city.
 2. 2
  Zodra je er een hebt, maakt het vriendelijker. Controleer de sectie tips hieronder voor manieren om dit te doen.
 3. 3
  Controleer je Poketch. Er is een Vriendschap teller app beschikbaar door te praten met een bruinharige meisje in de stad Eterna Pokemon Center. Hoe meer liefde harten die pop-up wanneer u het imago van uw pokemon raken, hoe meer het je leuk vindt.
 4. 4
  U kunt ook gaan voor een wandeling in Hearthome stad met uw Buneary, zal het soms boost haar geluk!
 5. 5
  Controleer met de vele mensen die van je pokemon vriendelijkheid beoordelen. Het beste is om te gaan is in de Pokemon Fan Club in Hearthome city. Heb je Buneary aan de voorkant van uw partij als je met haar praat. U kunt ook praten met Dr Voetstap. Als uw Buneary verdient een Footprint Ribbon, het is klaar om een ​​level omhoog.
 6. 6
  Wanneer uw Buneary is op volle geluk, zal het de volgende keer dat je het level omhoog evolueren. Tijdens de training van het op, wees voorzichtig niet te laten flauw! Als u niet zeker bent over het feit dat het sterk genoeg is om de strijd, gebruik dan een Rare Candy.
 7. 7
  Als je eenmaal hebt genivelleerd je de krachtige normale type, Lopunny hebben.

Tips

 • Het verhogen van de statistieken met voorwerpen zoals carbos en zink zal niet alleen versterkt je pokemon, maar het zal meer vriendelijk te maken.
 • Als een pokemon houdt het Verzacht Bell, zal het gelukkiger geworden. Zoals je voeren rond, zal de bel helpen om op te warmen aan u. U kunt een Soothe Bell te pakken van de eerste keer door Mt. Coronet of van de oude man op Route 225.
 • Get it linten. De meer linten je pokemon heeft, hoe sneller het zal opwarmen aan u. Buneary is bijzonder goed in het leuke wedstrijden, dus stimuleren het met zoete Poffin. Zelfs het eten van Poffin maakt je pokemon zoals jij meer.
 • Neem het mee naar de spa. De Ribbon Syndicate Spa in de Resort Area kan eenmaal per 24 uur worden gebruikt om je pokemon te trakteren op een ontspannende scrub dat het gelukkiger zal maken.
 • Houd het bij je. Hoe meer je het met je mee in je party, hoe meer het zal worden gehecht aan u.
 • Een level omhoog. Uw pokemon zullen je vertrouwen meer elke keer verslaat een pokemon of sterker, dus het is een geweldige manier om je pokemon vriendelijker te maken.
 • Gebruik vriendelijkheid bessen. Deze lagere statistieken, maar tot vriendschap niveau. In combinatie met stat stimuleren items, ze maken een geweldige manier om je pokemon gelukkig te maken.
 • Andere Pokemon evolueert op dezelfde manier als Buneary zoals Igglybuff, Cleffa, Togepi, Pichu, Riolu, Eevee, Budew, Chansey, Swadloon, Golbat en Woobat.

Waarschuwingen

 • Elke keer als je pokemon faints het zal meer ongelukkig. Houd je pokemon gezond te allen tijde.
 • Vriendelijkheid bessen verlagen van je pokemon stats. Als je het geduld hebt, dient u zich te onthouden van het gebruik ervan.
 • Elke keer als je pokemon neemt vergif schade, verliest het vertrouwen in u. Stop ermee vergiftigd ten koste van alles!