Wkunl

Hoe te openen een ipod

Een probleem met Apple iPod is dat het niet gemakkelijk wordt geopend. Ooit nodig om de batterij te vervangen? Je bent geen geluk. Het "enige" manier zijn om andere iPod te kopen of betalen Apple om het te vervangen voor u. Of, u kunt het openen, geld besparen, en leer meer over elektronica. Je zou zelfs kunnen proberen het bouwen van je eigen media player!

Stappen

Hoe te openen een ipod. Zoek uit of de iPod is beschadigd of als het moet gewoon een vervanging van de batterij.
Hoe te openen een ipod. Zoek uit of de iPod is beschadigd of als het moet gewoon een vervanging van de batterij.
 1. 1
  Zoek uit of de iPod is beschadigd of als het moet gewoon een vervanging van de batterij. Ook weten hoe je van plan bent om de iPod te openen, en hoe je moet naar de problematische component.
 2. 2
  Koppel en volledig power down de ipod. Zorg ervoor dat de schakelaar "Hold" wordt ingeschakeld.
 3. 3
  Leg je ipod gezicht naar beneden op een zachte maar stevige doek.
 4. 4
  Weten wat voor soort apparaat dat u hebt, en wat 'manier van aanvallen "je moet gebruiken. Als je een eerste generatie, tweede generatie, de derde generatie, Click Wheel 4G, iPod photo, of Video iPod, moet u de föhn gericht op de naad. (De föhn zal worden gebruikt om de lijm gebruikt de zaak bij elkaar te houden smelten.) Als u een iPod Mini, iPod Nano of iPod Shuffle, moet je streven naar de bovenkant van de zaak.
 5. 5
  Zet de föhn op "hoog."
 6. 6
  Zwaaien langzaam de föhn in de voorkant van je hand, en als u vindt dat het te warm is, zet het neer tot medium, want dit zal je ipod beschadigen.
 7. 7
  Gebruik de juiste "manier van aanvallen" om de lijm smelten. U moet de droger gericht zijn op de iPod ongeveer een minuut, en de droger moet weg van de iPod ongeveer een voet.
 8. 8
  Zet de föhn na een minuut. Gebruik nu een boter mes om de zaak zeer zorgvuldig te openen.
 9. 9
  Bewonder de ipod's netjes circuits. Alles lijkt in elkaar passen, en de locatie van alles zinvol. Dit is duidelijk een voorbeeld van "mooie circuits."
 10. 10
  Verwijder de batterij, zelfs als het niet je grootste zorg. De batterij zal u niet shockeren, maar voorzichtig behandelen.
 11. 11
  Zoek het probleem en zet het vast, of de batterij te vervangen.
 12. 12
  Zet de zaak delen weer bij elkaar, en netjes lijm ze met sterke lijm.
 13. 13
  Sluit aan en zet je iPod. Genieten!

Waarschuwingen

 • Deze actie maakt de garantie ongeldig. Als uw iPod niet meer onder garantie, je hebt niets te verliezen. U bent echter verantwoordelijk voor enige schade die ontstaat.
 • Gebruik de föhn niet te verlaten op voor meer dan een minuut. Gebruik de droger niet gericht zijn op de circuits niet.
 • Als je niet voorzichtig bent, kan de boter mes de circuits beschadigen.
 • Uw iPod kan breken als je niet voorzichtig bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Een iPod
 • Een boter mes
 • Een föhn
 • lijm
 • Een mat te werken aan