Wkunl

Hoe maak je een ipod kiezen

Vast te zitten in het donker tijdperk met uw uncool cassette spelen Walkman? Klaar om die sprong te maken naar de mega-trendy iPod? Lees verder.

Stappen

Hoe maak je een ipod kiezen. Koop een iPod shuffle als je iets wilt duurzaam, of als u zich zorgen dat uw iPod te zullen krassen op.
Hoe maak je een ipod kiezen. Koop een iPod shuffle als je iets wilt duurzaam, of als u zich zorgen dat uw iPod te zullen krassen op.
 1. 1
  Koop een iPod shuffle als je iets wilt duurzaam, of als u zich zorgen dat uw iPod te zullen krassen op. Slechts enkele hebben schermen, maar zeer goed werken voor muziek, podcasts, enz. iPod shuffles hebben een ingebouwde clip aan de achterkant die clip op kleding. Met drie standen (shuffle, spelen door en uit), ze zijn verkrijgbaar als 2 GB (500 nummers), of 4 GB (1000 nummers), Twee gigabyte zijnde 45€ en vier zijn 60€. Het is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, zilver, blauw, roze, oranje, groen.
 2. 2
  Koop een ipod nano als je van het hebben van een scherm, maar nog steeds iets dat kleiner. De 4e generatie iPod nano kan video (de 5de generatie kan video opnemen), en downloadbare iPod-games, die ook hebben dezelfde kenmerken als de full-size modellen spelen. Ze komen in 8 GB (2000 nummers) of 16 GB (4000 nummers) voor prijzen 115 respectievelijk€ 150€. De nano is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: zwart, gunmetal, paars, blauw, groen, geel, oranje, (product) rood, en roze. Opmerking: (product) rood geeft geld aan AIDS in Afrika. De nieuwere iPod Nanos zijn extreem duurzaam en krasbestendig, veel meer dus dan de vorige generatie zoals ze zijn ingekapseld in aluminium.
 3. 3
  Krijg een ipod classic als u wilt een grotere iPod met meer functies. De iPod kan maximaal 30.000 nummers, 25.000 foto's of 150 uur video. Ze kunnen ook gedownload van de iTunes Music Store te spelen. Ze zijn verkrijgbaar in 120GB (40000) voor 190€. De iPod wordt geleverd in zwart of zilver. Dit is een goede keuze als u wilt een heleboel films of video's die nemen veel ruimte op een iPod te downloaden.
 4. 4
  Verkrijg de ipod touch als je een iPod met de nieuwste functies en geen vervelende scroll-interface wilt. Dit is vrijwel identiek aan de iPhone naast het verlies van de telefoon en camera functies. Het kan houden 8, 32 of 64 GB aan gegevens, voor 150€ 225€ en 300€. Het heeft WiFi, waarmee u op het web met Safari te surfen en video's bekijken op YouTube. De iPod Touch heeft ook iTunes waarmee je muziek naar je iPod downloaden zonder computer. Het scherm, zoals de iPhone, heeft een touch-interface, en is iets kleiner dan de iPhone met een 3,5 inch groot scherm en 8 mm breed apparaat. Latere versies van de iPod Touch zijn software die liedjes kan herkennen wanneer de gebruiker loopt in een Starbucks-koffiebar. Elke keer als ze een grote update voor de iPhone / iPod Touch loslaat, moet je een bepaalde hoeveelheid geld te betalen, als je een iPod Touch. (IPhoners hoeven niet te betalen voor een of andere reden.) Opmerking: De 3e generatie iPod Touch 8GB is eigenlijk gewoon een re-packaged 2 Gen dat wordt verkocht voor minder dan het was vóór september, 9, 2009.
 5. 5
  Beslissen of een ipod mini recht voor u is. Als u op zoek bent naar iets kleiner dan een full size iPod, maar zijn niet bereid op te zetten het geld voor een iPod nano en je een scherm wilt. Ze kwamen in 4GB of 6GB edities. Ze hebben een monochroom (zwart-wit) scherm en kunt u geen video's of album artwork. Ze waren verkrijgbaar in blauw, roze, zilver en groen. U kunt niet kopen een iPod mini gloednieuw zoals ze worden niet meer gemaakt, maar ze zijn beschikbaar online op sites zoals Amazon en eBay voor diverse prijzen.

Tips

 • Koop een deksel of huid voor uw iPod om het te beschermen.
 • Zelfs als je nog niet een iPod, iTunes downloaden. Het werkt heel goed en je kunt podcasts downloaden, luister naar internet radio, en het organiseren van uw cd-bibliotheek. Elke week zijn er 3 gekenmerkte nummers of video's gratis te downloaden.
 • Voor kinderen in de tienerleeftijd of kinderen pesten u over een iPod als je een ouder bent, overwegen de aanschaf van de iPod Shuffle, Mini of Nano voor een goedkope prijs.
 • Ga naar www.iFrogz.com naar geweldige accessoires naar uw iPod, met inbegrip van hoge kwaliteit oortelefoons (EarPollution) en Vibex luidsprekers.
 • U kunt de meeste iPods krijgen voor veel minder als je ze kopen opgeknapt van Apple.com. Echter, je kunt ze niet graveren.
 • De iPod Shuffle is erg goed voor atletiek.
 • Software is opgenomen in oudere iPods, alle iPods bouwen uiterlijk september 2006 zal niet komen met de vereiste software, dus een computer met internetverbinding is vereist.
 • Alle nieuwe iPods worden geleverd met een koptelefoon van Apple.
 • Alle iPods zijn vrij kunnen worden gegraveerd met boodschappen bij aankoop van Apple.com. (Maar je kunt niet de iPod terug te keren als het gebroken of je het niet leuk vind. Je kunt het vast te krijgen bij een Apple Store, maar je kunt niet terug.)
 • Als u een iPod nano te kopen, kunt u ook (voor 25€) aanschaf van een Nike + iPod Sport Kit om uw Nano te gebruiken als stappenteller.
 • De iPods schijven kunnen ook worden gebruikt als een flash drive, zodat u deze kunt gebruiken om andere dingen op te slaan als je niet van plan op te vullen met liedjes op elk moment snel.

Waarschuwingen

 • De iPod shuffle is klein, zal je het te vullen sneller dan verwacht en het kan verdwalen.
 • Wees voorzichtig met het downloaden van Linux of andere 3rd party software. Er zijn gevallen geweest van iPods worden omgezet in 225€ presse-papiers.
 • Een computer met Windows of Mac OS X-serie is wenselijk wanneer het krijgen van een iPod. Linux wordt niet officieel ondersteund door Apple, maar wordt ondersteund door externe plug-ins. Houd er rekening mee dat deze garantie kan vervallen. Ook heeft Linux niet met de tweede generatie iPod Nano en Shuffle.
 • Als u uw iPod te openen, en kocht het van een Apple Store, Apple zal toestaan ​​14 dagen voor de terugkeer. Als het niet te repareren, moet u 10% restocking fee.
 • De oude iPod nano en de nieuwste iPod video zijn beide doelstellingen voor krassen, dus koop een hoes of huid bij het kopen van uw iPod. (De nieuwere Nanos zijn duurzamer, maar ze doen nog steeds krabben.
 • U kunt nieuwe iPod mini's niet meer kopen via Apple.
 • iPod speakers zijn nuttig.
 • Om de iPod Linux te krijgen, ga naar ipodlinux.org.
 • De mini kan niet vasthouden video's - de mini heeft een zwart-wit scherm
 • Zorg ervoor om te shoppen. iPods zijn meestal duurder dan net-zo-goede concurrerende producten.
 • Misschien een van de Apple iPod is niet voor u te allen-er MP3/MP4/Media-players concurrent die specificaties die je voordelig zou vinden hebben. Misschien is het krijgen van een nieuwere / duurdere mobiele telefoon met media player mogelijkheden is de beste keuze? Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer
 • iTunes
 • Internetverbinding
 • De benodigde hoeveelheid geld