Wkunl

Hoe maak je een geanimeerde desktop achtergrond te krijgen

Geanimeerde achtergronden kan breken de eentonigheid van een lege achtergrond of behang en voeg een beetje vonk en interesse naar uw computerscherm. Met state-of-the-art ontwikkelingen, kunnen deze achtergronden speciale effecten en tekst transformaties omvatten. Deze achtergronden zijn anders dan gewone wallpapers in dat ze beweging als een screensaver. Leer hoe je een geanimeerde desktop achtergrond door het downloaden en uitvoeren van het bestand van uw control panel te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een geanimeerde desktop achtergrond te krijgen. Zoek een gerenommeerde website online om achtergronden te downloaden.
Hoe maak je een geanimeerde desktop achtergrond te krijgen. Zoek een gerenommeerde website online om achtergronden te downloaden.
 1. 1
  Zoek een gerenommeerde website online om achtergronden te downloaden. Er zijn een eindeloos aantal websites beschikbaar die deze wallpapers aanbieden, dus gewoon doen een online zoektocht naar downloadbare geanimeerde achtergronden. Deze sites kunnen vereisen dat u een login en paswoord te creëren.
  • Als je twijfelt over de reputatie van een website, lees een aantal van de reacties die mensen hebben op de site geplaatst. Dit kan u een aantal aanwijzingen over de authenticiteit van de website.
 2. 2
  Ervoor zorgen dat u de benodigde computersystemen en resolutie. De meeste websites vereisen dat u de huidige besturingssystemen hebben. De resolutie kan de totale uitstraling van de animatie beïnvloeden. Je moet in staat zijn resolutie van uw scherm in uw control panel vinden onder eigenschappen.
  • Schermresolutie is het aantal pixels die u op uw computerscherm. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het beeld en de animatie verschijnt. Bijvoorbeeld, een resolutie van 1280 bij 1024 pixels heeft een hogere kwaliteit dan een scherm met 800 bij 600.
  • Als u niet de juiste software of hardware hebt, kunt u nog steeds in staat zijn om een ​​geanimeerde bureaubladachtergrond gebruiken. Omzetten van de flash movie naar een videobestand, met behulp van Dream Maker of Stardock DeskScapes, en start het programma als gelust video wallpaper als uw besturingssysteem niet ondersteunt het bestand. Op de meeste besturingssystemen, ga naar je VLC player, dan naar instellingen en voorkeuren, en vervolgens om afspeellijsten te lus het behang.
 3. 3
  Klik op de gekozen geanimeerde bestand op de website van de aanbieder. Begin het downloaden. Bijna alle geanimeerde computer achtergronden worden gedownload als Flash-animatie. HTM-bestanden.
 4. 4
  Selecteer de optie "opslaan op schijf"-knop. Dit maakt het bestand te downloaden en blijven op uw computer. De hele downloadtijd moet nemen 1 tot 2 minuten. Kies waar u het bestand wilt opslaan, kies een locatie die u gemakkelijk kunt onthouden. Op deze manier als je nodig hebt te vinden of te verwijderen van het bestand, kunt u snel toegang.
 5. 5
  Het venster Eigenschappen voor Beeldscherm door met de rechtermuisknop te klikken op uw huidige bureaublad achtergrond, en selecteer de optie eigenschappen.
  • U kunt er ook voor kiezen om het startmenu te openen, en selecteer het pictogram bedieningspaneel. Zoek het pictogram scherm, en selecteer het tabblad bureaublad. Gebruik de knop Bladeren om uw pas gedownloade bestand, waarin een. HTM-bestand hoort te zijn. Selecteer het bestand en klik op openen om de achtergrond te kiezen.
 6. 6
  Controleer het voorbeeldscherm om ervoor te zorgen dat je achtergrond zal correct te kunnen werken. Als het werkt, klik op 'Toepassen en OK om de officiële oprichting van de nieuwe achtergrond.

Tips

 • Sommige bedrijven kunnen u in rekening brengen om hun geanimeerde achtergronden te gebruiken. Zij kunnen echter, kunt u de achtergrond voor gratis voor een bepaalde tijd uit te proberen, maar dan moet u een vergoeding betalen om te blijven gebruiken.
 • Om geanimeerde achtergronden te verwijderen, zoekt u uw control panel, en klik dan op het scherm te drukken. Je moet in staat zijn om een ​​andere achtergrond van daar te kiezen.