Wkunl

Hoe maak je een beroemdheid te maken op sims 3

Heeft u altijd al een beroemdheid op je Sims 3 game? Net als Michael Jackson en Miranda Cosgrove? Nou, met deze gids, zult u het maken van beroemdheden (en hun gezinnen) in een handomdraai! Deze gids is vooral geschreven voor vrouwelijke beroemdheden, maar mannetjes hebben een paar tips ook.

Stappen

Hoe maak je een beroemdheid te maken op sims 3. Ga naar create-a-sim, tenzij je wilt een bestaande familie te geven een make-over.
Hoe maak je een beroemdheid te maken op sims 3. Ga naar create-a-sim, tenzij je wilt een bestaande familie te geven een make-over.
 1. 1
  Ga naar create-a-sim, tenzij je wilt een bestaande familie te geven een make-over. Deze handleiding is geschreven voor de Create-A-Sim, maar je kan kneden het aan te passen wat u ook doet.
 2. 2
  Kies de basics. Noem ze wat hun naam is, kiezen hun huid teint, en veranderen met het lichaamsgewicht en spieren schuiven totdat het is precies goed. Ook in gedachten houden hun leeftijd. U wilt niet naar Madonna te maken als een kind. Echter, is het het beste om tiener en jonge volwassene / volwassene beroemdheden doen.
 3. 3
  Doe het haar. Indien u dit wenst, kunt u veel Sims 3 Custom content sites hebben mooie en realistische haar die u kunt downloaden. Zorg ervoor om te profiteren van de nieuwe mogelijkheden binnen de Sims 3 die helpen veranderen je Sims haarkleur tot een grotere mate. Zorg ervoor dat u de juiste kleur te gebruiken. U kunt ook fantasie haar, maar het echte werk wordt aanbevolen. Ik stel met behulp van de hoogtepunten en de wortels aan het haar blik zo realistisch mogelijk te maken, probeer dan niet te gaan al te overboord hoor.
 4. 4
  Pas de ogen en gelaatstrekken aan de belangrijkste transformatie beginnen. Het kan nuttig zijn voor u om te beginnen met de generieke ogen, en dan tweak hen. Ik stel voor het houden van een beeld van de celeb handig zodat je het kunt gebruiken als referentie, kunt u ook meer wilt dan een afbeelding te gebruiken als goed.
 5. 5
  Doen de make-up. Nogmaals, gebruik foto's als referenties. Gebruik eyeliner om de ogen puilen uit. U bent waarschijnlijk op deze stap overslaan als u een Man beroemdheid (hoewel sommige Mannelijke beroemdheden kunnen eisen make-up bijvoorbeeld Marliyn Manson)
 6. 6
  Nu de kleren. Het beste is om create-a-stijl te helpen bij de interpretatie van de beroemdheden gevoel voor mode. Ik gebruikte de witte tank top en skinny broek om een ​​glamoureuze look voor elke dag te creëren. Gebruik een trouwring als ze getrouwd, en armbanden, horloges, oorbellen en te animeren de outfit. Al het andere is voor zichzelf, met uitzondering van het zwemmen. Gebruik een goede vorm (altijd bikini's) en kleur het en patroon inch Add zonnebril ook. Ook voor tiener atletiek, dragen de schoenen die er uitzien als Converse. Mannen, kostuums ziet er geweldig uit, en draag de eenvoudige ketting tijdens het zwemmen.
 7. 7
  Tenslotte, op de persoonlijkheid. We moeten kijken of je Sim is een acteur / actrice, muzikant, schrijver, enz. Laat ze artistieke, zeker. Muzikanten zijn virtuozen, acteurs zijn feestbeesten, en schrijvers zijn boekenwurmen. Hoewel u veel meer persoonlijkheidskenmerken afgezien voegen van hun beroep.
 8. 8
  TA DA! Als u wilt, maak een familie voor hen, zodat ze niet eenzaam te krijgen. Tieners moeten een gezin, sommige jonge volwassenen moeten een man / vrouw. Voor de kinderen, maken ze mooie artistieke en dapper, en goed kijken, ook.
 9. 9
  Nu eigenlijk maken uw sim (s) bekend! Zij hebben behoefte aan limo ritjes, juist? Open de cheat balk en typ testingcheatsenabled ware. Shift klik mailbox van je Sim en selecteer "Carrière". Blijven klikken op "Meer" totdat u de muziek carrière of Athletic carrière. Als je wilt dat je Sim te zijn in een zwarte limo, selecteert Athletic en klik op het hoogste niveau. Als u wilt dat een roze limo, selecteer Muziek carrière en selecteer vervolgens Rock Star en je hebt je eigen limo! Houd er rekening mee dat wanneer uw Celebrity Sim is vermoedelijk gaat elke willekeurige plaats en ze niet de eigenaar van een voertuig, zullen ze niet in een taxi te krijgen, zullen ze in hun limousine en rijden naar hun bestemming in de limo. Hetzelfde gaat naar huis om hun herenhuis.
 10. 10
  Je sim heeft een herenhuis! Je net gekocht dat 60x60 lege partij bij de Alto's en Landgraab's, maar je hoeft niet meer geld over. Zorg ervoor dat je nog hebt "testingcheatsenabled true" is ingeschakeld in je cheat box. Open de cheat box en type in "familyfunds <your Sim's huishouden naam> 99999999". Je moet ervoor zorgen dat uw huishouden naam heeft geen spaties bevat, of je zal niet het geld krijgen. Zorg er ook voor om het aantal 9 intypen PRECIES 8 keer. Nadat u dit doet, kunt u beginnen met het bouwen van uw luxe huis. Als je alle uitbreidingspakketten het, kunt u een wijnkelder te maken van de lege kelder, maak dienaren van je Sim naar beneden werken in de kelder, zelfs val aartsvijanden van je Sim daar beneden! Als je maar van je Sim huis van een "box" niet maken. Voeg diagonale muren, voegen overdekte zwembaden, buitenbaden, waarom niet eens een ijskast kamer! Genieten van het maken van hun herenhuis!

Tips

 • Misschien wilt u een paar foto's van de beroemdheid in de buurt hebben, zodat je kunt identificeren en onderzoeken hun vele gelaatstrekken. Het helpt ook je Sim meer identieke kijken.
 • Halen hun feitelijke favorieten of je kunt vinden wat ze zijn op het internet.
 • Hun stem te laten musical! Voor mannen, maken het iets dieper.
 • Als u opraken van geld gewoon op controle shift en c en typ motherlode en je kunt blijven doen totdat je zo veel geld als je wilt
 • Gebruik een make-up plaats en beelden van de beroemdheid te krijgen wat voor soort make-up die ze dragen.
 • Ontsluiten outfits in Create-A-Sim is nuttig als u de filmster jurk / pak kan vinden.
 • Als ze gaan om een ​​gezin te hebben, maken ze familie gericht.
 • Voeg een trouwring. Zilver, bij voorkeur. Gold ziet er plakkerig tenzij je Sim heeft bij voorkeur een donkere huid.
 • Downloaden haren en kleren voor je Sims maakt het ook vrij gemakkelijk.

Waarschuwingen

 • Soms moet je veel gebruik maken van Custom Content. Je zou een bepaald soort kapsel voor uw beroemdheid Sim nodig, en EA heeft niet nog een Sims 3 Bodyshop. Hoe meer CC, hoe langzamer je spel zou kunnen krijgen, dus niet te veel CC niet krijgen.
 • WAARSCHUWING bij het bouwen HUIZEN: Je zou iets genaamd "Girl Doll Dressed" van de uitwisseling gedownload hebt. Wis het! Er geruchten van het vertragen van je spel drastisch.
 • Zorg ervoor dat u een goede, originele naam te gebruiken. Piraterij is tegen de wet.