Wkunl

Hoe kan ik een gerenoveerd iPhone identificeren

Refurbished iPhones zijn telefoons die zijn omgepakt door Apple te koop nadat het product is geretourneerd of geruild na de eerste aankoop. Refurbished iPhones zijn meestal gerepareerd door Apple technici, en sommige van deze telefoons kunnen zelfs vervangende onderdelen bevatten, indien zij eerder defect was geweest. Hoewel gerenoveerd telefoons zijn gecertificeerd door Apple zijn volledig functioneel en operationeel is, kunnen sommige iPhone-verkopers of verkopers niet in staat zijn om te bepalen of een bepaalde iPhone wordt opgeknapt. In sommige gevallen kan de iPhone verkopers proberen te verkopen u een iPhone onder de indruk dat het apparaat is nieuw en nooit gebruikt. Om een ​​gerenoveerd iPhone te identificeren, kunt u de iPhone verpakking onderzoeken en beoordelen het serienummer van het apparaat om de productie datum te bepalen.

Stappen

Hoe kan ik een gerenoveerd iPhone identificeren. Kijk voor een "appel gecertificeerde" zegel op de verpakking.
Hoe kan ik een gerenoveerd iPhone identificeren. Kijk voor een "appel gecertificeerde" zegel op de verpakking.
 1. 1
  Kijk voor een "appel gecertificeerde" zegel op de verpakking. Dit zegel geeft aan dat de iPhone het testen en de herinrichting proces door Apple gecertificeerde technici heeft ondergaan.
 2. 2
  Onderzoeken doos en verpakking van de iPhone's. Refurbished iPhones zal meestal worden verkocht in alle-witte dozen of verpakking.
  • Als je koopt een iPhone die niet verpakking helemaal heeft, of niet in de verpakking iPhone-branded, kan de iPhone worden opgeknapt.
 3. 3
  Zoek het serienummer van de iPhone. Het serienummer bevat informatie die kan bepalen of het apparaat wordt opgeknapt.
  • Als de iPhone is ingeschakeld, gaat u naar het beginscherm en tik op 'Instellingen' en vervolgens 'Algemeen' en vervolgens 'Over. " Je kunt vervolgens op "Serial Number" van de Over-scherm om het serienummer van de iPhone te lokaliseren.
  • Als de iPhone is uitgeschakeld, toegang tot de telefoon Subscriber Identity Module (SIM)-kaart lade om het serienummer, dat direct wordt afgedrukt op de SIM-lade te lokaliseren. Als u gebruik maakt van een originele iPhone-model, het serienummer afgedrukt op de achterkant van de behuizing van de telefoon.
 4. 4
  Onderzoekt het serienummer van de iPhone's. De cijfers in het serienummer geeft aan wanneer de iPhone is vervaardigd en geproduceerd.
  • Bepalen of het eerste cijfer van het serienummer is "5." Als het apparaat is onlangs gerenoveerd en is 'Apple Certified, "dan zal Apple het serienummer te wijzigen om te beginnen met het nummer" 5. "
  • Zoek het derde cijfer van het serienummer. Het derde cijfer geeft het laatste cijfer van het jaar waarin de iPhone werd vervaardigd. Bijvoorbeeld, als de derde positie is een "8" de iPhone gemaakt in het jaar 2008. Indien het derde cijfer is een "0", dan is de iPhone werd vervaardigd in 2010.
  • Onderzoekt de vierde en vijfde cijfers van het serienummer. Deze cijfers zullen de week van het jaar waarin de telefoon is vervaardigd geven. Bijvoorbeeld, als de vierde en vijfde cijfers zijn "51," dan is de iPhone werd gemaakt in eind december van het jaar werd geproduceerd.
  • Hoewel de productie-data binnen een serienummer kan niet afgelopen, is het nog steeds mogelijk dat de iPhone is nooit gebruikt en zit al in de originele verpakking sinds de release.

Tips

 • Als uw iPhone kwam in een doos iPhone-merk, vergelijk het serienummer op de doos met het serienummer van de iPhone. Als de serienummers zijn anders, dan is de doos is niet de iPhone originele verpakking.
 • Allemaal gerenoveerd iPhones die "Apple Certified" hebben een 1-jaar beperkte garantie via Apple, met de optie om de garantie te verlengen tot 2 jaar. Contact Apple direct te controleren of de garantie van toepassing is op uw apparaat, zeker als je de iPhone gekocht van een derde partij.
 • Als u koopt een iPhone online en kan de telefoon niet te inspecteren in persoon op voorhand, vraag de verkoper vragen over het serienummer of vast rendement van de website of ruil beleid in het geval dat u verkocht een gerenoveerd apparaat.