Wkunl

Hoe te plaatsen muziek-en videobestanden in de iphone

Veel mensen bezitten een iPhone, maar velen van hen nog steeds problemen zetten muziek, video's en andere hulpmiddelen op de iPhone. Hieronder zijn een aantal methoden om u te begeleiden in het plaatsen van dergelijke bestanden naar de iPhone.

Stappen

Hoe te plaatsen muziek-en videobestanden in de iphone. Zoeken en downloaden van liedjes van limewire.
Hoe te plaatsen muziek-en videobestanden in de iphone. Zoeken en downloaden van liedjes van limewire.

Muziek en video's van limewire

 1. 1
  Zoeken en downloaden van liedjes van limewire. U kunt nummers krijgen in allerlei formaten, maar niet alle formaten worden ondersteund door de iPhone. De iPhone ondersteunt deze drie formaten: MP3, AAC en M4A. Muziek van deze formaten kunnen direct worden overgezet naar de iPhone met iTunes.
 2. 2
  Open iTunes, klik op "bestand" van de linker bovenhoek, selecteer 'bestand toevoegen aan bibliotheek ", doorzoek uw computer harde schijf en vind de gedownloade door limewire nummers, selecteert u de nummers die u wilt, klikt u op OK om de songs in je worden gezet itunes. Dan kun je gewoon de nummers overzetten naar je iPhone via iTunes.

Youtube video's

Youtube video's in FLV formaten, dus gebruik maken van een gratis online FLV Converter om de conversie te doen:

 1. 1
  Ga naar YouTube en open de pagina van de video die u wilt plaatsen op uw iPhone. En je zal de Youtube URL van deze video vinden aan de rechterkant van het venster afspelen. Kopieer deze URL met behulp van uw muis. U kunt de URL van een bepaalde video in het vak URL te zien.
 2. 2
  Ga naar http:/ / vixy.net / Plak de gekopieerde URL in het URL-veld van de webpagina in en selecteer "MP4 voor iPod / PSP" van de "Converteert naar" drop-down lijst. (IPod Video kan ook worden gebruikt op de iPhone. Dit bespaart u een hoop moeite als je veel iPod-video's). Dan "Start" klik hieronder deze lijst om de conversie te starten.
 3. 3
  Download de geconverteerde video na de conversie. De website zal een download link voor u om de geconverteerde MP4-bestand downloaden. Als je de link, kunt u gewoon het laatste bestand via de link, sla het gedownloade MP4-bestand op uw computer en gebruik iTunes te synchroniseren op je iPhone.

Google video's op de iPhone

Google stelt u in staat om video's (nou ja, meestal) downloaden van hun site in een iPhone compatibel formaat, alles wat je hoeft te doen is het downloaden van die versie van de video.

 1. 1
  Ga naar]. Klik op de selecte lijst aan de rechterkant en selecteer "Video iPod / Sony PSP" en druk op "OK". Drukt downloaden en de video zal binnenkort komen. Simpel, toch?

Het bekijken van films, sport, muziek video's of andere video's die je al in het bezit

 1. 1
  De eerste stap in het kijken naar video's die je al in het bezit is om ze te krijgen op uw computer. Als het een dvd knallen het gewoon in je computer dvd-rom-station. Vervolgens moet u een DVD ripper krijgen dit zal toelaten om de dvd-film in de harde schijf van uw computer. Dit zal ergens afhankelijk van wat dvd ripper je hebt. (Als u al de video's die u wilt bekijken op je iPhone op de harde schijf van uw computer gaat u naar stap 2)
 2. 2
  Om de video's op je iPhone kijken moet u de video's die je al hebt om te zetten in de iPhone-formaat. Hiervoor heeft u een iphone video converter of een ander programma dat videobestanden converteert naar behoefte. Mp4 (H.264-codering), omdat dit het enige formaat van de video die de iPhone speelt. Dit zal ook een tijdje duren, afhankelijk van hoe groot je videobestand is en hoe goed je iPhone video converter is.
  • Nu voordat u verder zetten van de video-bestanden naar uw iphone zorg ervoor dat alle van hen zijn in de juiste iPhone-formaat. U hoeft geen zorgen te maken over dit als u gebruik gemaakt van een video-converter die video's converteert naar iPhone-formaat.
 3. 3
  Nadat u hebt geript en omgezet alle video's die je wilt alles wat er nog te doen is om daadwerkelijk zet het op je iphone. Dit is verreweg de gemakkelijkste stap en neemt de minste tijd, omdat dit recht kan worden gedaan vanaf itunes. Het enige wat u hoeft te doen sluit je iPhone aan op de computer. Open vervolgens iTunes scant de video-bestanden in de iTunes-bibliotheek en vervolgens de video bestanden direct vanuit iTunes naar je iPhone of iPod video.

De eenvoudige snelkoppeling geheimen

 1. 1
  De eerste snelkoppeling is dat er een aantal websites op het internet die u toestaat om films, sport, muziek video's en andere video's rechtstreeks vanaf hun site gratis te downloaden voor de iPhone na betaalt u een eenmalig bedrag. Het goede ding over deze websites is dat de video's die u downloadt al zal komen in de iPhone-formaat. Dit betekent dat je niet hoeft te rippen of om te zetten van de video's die veel tijd zal besparen.
 2. 2
  De tweede snelkoppeling is youtube. Youtube en Apple hebben een hecht partnerschap overgedragen. Nu kunt u kijken naar de video's op youtube gecodeerd met de H264-formaat direct op je iPhone Tegen het einde van deze maand youtube zal dan moeten 10.000 video's die u uw iPhone kunt kijken. Verder zul je ook in staat zijn om deze video's te downloaden via EDGE of Wi-Fi-verbinding.

Waarschuwingen

 • U kan nodig zijn om 'jailbreak' je iPhone om 3rd party applicaties te downloaden. Zorg ervoor dat de iPhone 3G goed te ontsluiten.