Wkunl

Hoe je ipod hardware problemen op te lossen

iPods zijn waarschijnlijk enkele van de meest populaire MP3-spelers in bekende bestaan. Probleem is, ze zijn ook erg delicaat, gevoelig voor krassen, en zelden doen mensen kopen het uitgebreide garanties (dat is een slecht idee om niet deze te krijgen door de manier). Als je iets als ik, je je iPod hebt als een geschenk en vergat om die uitgebreide garantie te krijgen en voorbij het punt waar die garantie is nog steeds te koop (typisch tot een jaar na aankoop), je breekt het. Hier is een korte handleiding over hoe om wat hardware problemen op te lossen.

Stappen

Hoe je ipod hardware problemen op te lossen. Diagnose van het probleem.
Hoe je ipod hardware problemen op te lossen. Diagnose van het probleem.
 1. 1
  Diagnose van het probleem. Neem de tijd en erachter te komen of het probleem is de harde schijf, LCD-scherm, logic board, of anderszins. Zorg ervoor dat je het juiste deel omdat meestal iPod onderdelen, zelfs aftermarket modellen, zijn vrij duur. U kunt altijd testen om te zien welke hardware slecht is door grijpen een van iPods uw vrienden en het spelen van trial-and-error met delen.
 2. 2
  Open je ipod. Dit is eenvoudig te doen, gelukkig. Tenminste dit is het geval met video iPods en vergelijkbare modellen (lak gezicht en aluminium achterplaat). Neem een ​​kleine platte schroevendraaier (zoals een bril stijl een) en plaats deze op de linker-of rechterkant in de gleuf waar de zwart / wit frontje voldoet aan de aluminium achterplaat (op andere iPod-modellen, waar het aluminium aan de kunststof). Duw vervolgens de Flathead op en neer. Dit zal de clips (er zijn 3 aan elke kant) die de achterplaat op het voorpaneel te houden los.
 3. 3
  Eenmaal binnen, verwijder de achterplaat en plaats het loodrecht op en getogen ongeveer 2 centimeter boven de middenlijn. Dit zal vrijgeven spanning op de accu en hoofdtelefoonaansluiting kabels, die ik zou kunnen toevoegen, zijn uiterst delicaat.
 4. 4
  Verwijder het lastige deel behoud zoveel van de slechte deel mogelijk. Soms delen komen niet met absoluut alles wat nodig is om opnieuw te monteren. Een voorbeeld is de koptelefoonaansluiting die ook de hold-schakelaar. Dat de belangrijkste witte montage-eenheid wordt niet meegeleverd met een vervangende dus je zult moeten houden dat.
 5. 5
  Reset het nieuwe gedeelte precies zoals de oude was geweest (voor het bestellen, check de link hieronder) ervoor te zorgen dat alle verbindingen terug precies zoals ze waren geweest.
 6. 6
  Zodra de ipod onderdelen zijn allemaal samen, vervang de voorplaat op de achterplaat precies zoals het was geweest en knijp het weer in elkaar totdat deze vastklikt.

Waarschuwingen

 • Wees zeer voorzichtig, de iPod is zeer kwetsbaar en dus zijn de onderdelen erin.
 • Zorg ervoor dat alles gaat weer in elkaar precies zoals het was.