Wkunl

Hoe maak je een goede deal te krijgen op banden

Het kopen van banden is niet hetzelfde als het kopen van iets anders, meestal, er is veel ruimte om te onderhandelen over de prijs. Hier is hoe je een goede deal te krijgen.

Stappen

Hoe maak je een goede deal te krijgen op banden. Beslissen welk merk van banden u wilt.
Hoe maak je een goede deal te krijgen op banden. Beslissen welk merk van banden u wilt.
 1. 1
  Beslissen welk merk van banden u wilt. Een specifiek merk dealer in staat zal zijn om u een veel betere prijs op het merk zijn winkel is eigendom van krijgen, want hij krijgt ze rechtstreeks van de fabriek. Wanneer u probeert om een ​​merk verschilt van de ene de dealer te krijgen, ze koopt hij van een band groothandelaar, en vervolgens markeert ze op 20% tot 30%. (Veel bedrijven "hebben gestopt met de verkoop rechtstreeks aan dealers en warenhuizen, maar de afzet van hun banden door middel van een grotere groothandel en beheersen van het prijsniveau door het hebben van dealers zich aansluiten bij een alliantie programma.
 2. 2
  Big-box winkels zoals Sears en Walmart, en warehouse winkels zoals Costco en sams club, hebben vaak lage maar waarschijnlijk niet onderhandelbaar prijzen op banden.
 3. 3
  Doe je huiswerk. Weet welke band je wilt wanneer je loopt inch Ze zullen duwen hun top-of-the-line band op dit moment vanwege de sales mensen meer commissie per band op die.
 4. 4
  Probeer niet om het eerste bod te accepteren. Banden worden gemarkeerd, en de meeste sales mensen zal werken aan de offerte met de adviesprijs. Dit kan overal van 5€ tot 40€ meer dan kosten winkel per band.
 5. 5
  Wees beleefd. Een gemeenschappelijke sentiment onder verkopers is dat "Kortingen variëren upon klant attitude".
 6. 6
  Krijgen koersen van andere dealers alvorens te stoppen in de winkel. De beste manier om dit te doen is bellen en vragen voor de prijzen op de banden die je hebt besloten om te kopen. Zij zullen proberen te verkopen u een ander merk dat ze beweren is een betere deal (die soms waar is). Het krijgen van citaten uit meerdere dealers zal u helpen bepalen wanneer dealers eerlijk zijn en wanneer ze zijn gewoon uit voor meer geld.
 7. 7
  Altijd overwegen het kopen van een online band winkel. U kunt een betere deal dan een baksteen en mortel winkel te vinden, zelfs nadat u verzendkosten toe te voegen. Dit geldt vooral voor minder populaire merken van banden en / of hoge-prestatie banden. Online winkels zullen vaak het schip de banden direct een monteur van uw keuze, zal die de eigenlijke installatie uit te voeren. Online winkels zoals Tire Rack zal bieden vaak vele reviews van verschillende soorten banden en de ratings van de verschillende aspecten van hun prestaties, zoals rijden, natte en droge grip, brandstofverbruik, en een lange levensduur. TireRack.com zal u ook de prijzen voor de lokale band installateurs (ga naar de sectie installatie).
 8. 8
  Controleer vergelijkingen op gerenommeerde websites zoals "safercar. Gov"
 9. 9
  Denk goed na over de levensduur van de banden. Houd in gedachten dat een band die twee keer zo lang duurt half zo veel te kopen en half zo veel te hebben gemonteerd zal kosten, hebben de oude band verwijderd, etc.

Tips

 • Uitlijningen zijn over het algemeen niet opgenomen in de offerte, maar als je vier banden, vraag de sales-persoon die je een deal.
 • Regelmatig draai je je banden. Het heeft invloed op de levensduur van uw banden. Ook als je dat niet doet, en ze dragen zeer snel uitverkocht, de verkoop mensen zullen niet in staat zijn om u een beetje geld terug voor de banden die versleten te geven. De meeste plaatsen geven "Balans en roteren" gratis voor terugkerende klanten.
 • Probeer om in te gaan wanneer de zaken traag. Zullen ze meer kans om u een deal sluiten als ze niet veel die dag hebben verkocht.
 • Probeer een familie bediende winkel waar je om de eigenaars kan praten vinden. Je zult ontdekken dat vaak, zij de zorg meer over hun bedrijf dan die opdringerige verkopers.
 • Als je een goedkopere prijs van een warenhuis, wees niet bang om een ​​band dealer vragen of ze kan evenaren of verbeteren. Je zal beter af met het kopen van een band dealer dan een discounter te zijn. Als u een probleem met uw nieuwe banden hebt, zult u merken dat de band dealers zijn beter op de vaststelling van een probleem dan een warenhuis (in termen van opleiding van werknemers en beschikbaarheid).
 • Weg gevaar plannen zijn niet noodzakelijk een scam. Veel mensen hebben om nieuwe banden te wijten aan lekken of schade die zou zijn gedekt door de weg gevaar plan te kopen.
 • Altijd rekening met het vervangen van uw banden met het oorspronkelijke type, vele malen de autofabrikanten studie uitvoerig welke band zal het beste voor rijgedrag, de handling, kilometerstand enz. worden
 • Als overweegt een off bandenmerk, sta het letterlijk op en vergelijk het naast de merknaam band. Off merk banden, ook al worden ze gemarkeerd als dezelfde grootte, zijn kleiner in diameter en hoogte.

Waarschuwingen

 • Juiste luchtdruk is te vinden op het voertuig plakkaat aan de binnenkant van de bestuurder deur of in uw handleiding.
 • Het belangrijkste ding in banden veiligheid en levensduur is de luchtdruk. Controleer dit minstens een keer per maand.
 • Onder / boven de inflatie zal ook leiden tot onregelmatige slijtage, die alle kilometers garantie ongeldig. Banden die niet te wijten aan onder de inflatie kan ook vanaf elke weg gevaar beschermingsplan je misschien al hebt aangeschaft worden uitgesloten.
 • Een onder opgepompte band loopt heter en zal sneller slijten. Banden zijn ook meer kans om te mislukken als ze te warm voor een langere periode uit te voeren.