Wkunl

Hoe maak je een gebruikte auto controleren alvorens het te kopen

Als u denkt over de aanschaf van een gebruikte auto, je weet hoe verwarrend het kan zijn. Er zijn zo veel dingen om te overwegen dat het een ontmoedigende ervaring kan zijn. Dit geldt des te meer wanneer u overweegt de aankoop van een auto voor de eerste keer. Er zijn veel dingen te letten bij de aankoop van een gebruikte auto, maar een belangrijke factor is om de auto een fysieke controle voordat je een definitieve beslissing te geven. Hier dan, zijn enkele algemene tips over hoe om fysiek controleren van een gebruikte auto voordat je het koopt.

Stappen

Hoe maak je een gebruikte auto controleren alvorens het te kopen. Zorg ervoor dat de auto op een vlakke ondergrond voordat het te gaan bekijken.
Hoe maak je een gebruikte auto controleren alvorens het te kopen. Zorg ervoor dat de auto op een vlakke ondergrond voordat het te gaan bekijken.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de auto op een vlakke ondergrond voordat het te gaan bekijken. Dit is om ervoor te zorgen dat u in staat om duidelijk te controleren de banden en om te zien of er iets doorzakken op de auto zal zijn.
 2. 2
  Controleer zorgvuldig de verf baan van de auto, het kennis nemen van eventuele roestplekken, deuken of krassen. Kijk naar de zijkanten van de auto van end-on voor golving, die verf werk aangeeft. Met uw vinger langs de randen van de voegen tussen de panelen; ruwheid geeft resten van afplakband.
 3. 3
  Controleer de kofferbak van de auto om te controleren of het nog in goede staat. Het moet niet enkel teken van roest, of het binnendringen van water als gevolg van scheuren of gaten. Dragen binnen de romp geeft gebruik van de auto.
 4. 4
  Controleer onder de motorkap van de auto voor een indicatie van deuken, beschadiging of roest. Deze kunnen allemaal tekenen zijn dat de auto ofwel slecht verzorgd was of beschadigd. Elk spatbord, net binnen waar de kap sluit, moet een sticker met het VIN (Voertuig Identificatie Nummer) van de auto, maar als het ontbreekt, dat fender werd vervangen.
 5. 5
  De slangen en riemen mag niet scheuren, maar zo niet, moet de radiator slangen niet te zacht.
 6. 6
  Ga in de auto en controleer de stoelen en bekleding van de auto voor elke scheur, scheuren, vlekken of andere vorm van schade.
 7. 7
  Controleer of de airconditioning van de auto goed werkt door er op te zien dat het werkt. Als airco is een must een auto te kopen met R134 koelvloeistof. De meeste auto's uitgerust met R134 zijn 1993 of nieuwer en hebben een sticker op de AC condensor.
 8. 8
  Controleer de kilometerteller van de auto voor het aantal kilometers. Dit is belangrijk omdat de kilometerstand geeft de auto leeftijd. Op het gemiddelde, zal een normale chauffeur rijdt tussen de 10.000 tot 15.000 mijl per jaar, maar dit is afhankelijk van vele factoren. Vergeet niet, auto's leeftijd door tijd en kilometers. Het kopen van een 10 jaar oude auto met een zeer lage mijlen is niet noodzakelijk een goede zaak.
 9. 9
  Proefrit de auto alvorens definitieve beslissingen. Dit is misschien wel een van de beste manieren om de conditie van de auto te leren kennen. Daarom moet een koper alle inspanning om een ​​proefrit eerst doen voordat ze naar een beslissing neem.
 10. 10
  Bekijk ook de auto-service geschiedenis die je wat informatie over de voorstellingen, reparaties, en de problemen van de auto moeten geven. Idealiter zou de huidige eigenaar een verslag van de momenten waarop de auto nodig onderhoud en moeten bereid zijn om u deze informatie te tonen hebben gehouden. Sommige auto's hebben geen onderhoudsgegevens omdat mocht ze thuis. Dat zou fijn zijn, zolang ze kunnen bewijzen dat ze de auto goed onderhouden. Er zijn gevallen waarin gebruikte auto's worden verkocht als gevolg van eerdere ongevallen of negatieve ervaringen.
 11. 11
  Zorg ervoor dat de remmen van de auto controleren door op hard genoeg op de remmen te snel vertragen, maar niet genoeg om te glijden. Probeer deze gaat ongeveer 30 mijl in een gebied zonder verkeer. Je moet niet het gevoel de trillingen van het rempedaal, of hoort geen piepen of vreemde geluiden. Remmen die pulseren wijzen op de noodzaak van het hebben van de rotoren weer opgedoken of vervangen en nieuwe remblokken gemonteerd. Het moet niet uitwijken, dit kan worden veroorzaakt door een slechte remklauw of versleten stuurinrichting.
 12. 12
  Controleer de motor voor elke vorm van lekken, of corrosie. Op het motorblok kijken voor een donkerbruine olie vlekken, geeft dit aan dat er een lek in een pakking, en kan eventueel leiden tot een dure reparatie in de toekomst. Controleer de remvloeistof, en het reservoir om er zeker van zijn is niet lekt. De gordels moeten kijken nieuwe (dwz barsten of tekenen van drogen niet). Oude banden kunnen breken, en als je niet weet hoe om ze te vervangen, kost tussen de 75 -500€ afhankelijk van welke band gaat slecht.
 13. 13
  Verwijder de olievuldop. Een schuim residu aan de binnenkant geeft een lekkende koppakking. Vergeet die auto. Kijk naar de conditie van de koelvloeistof in de overflow pot; smerige bruine koelvloeistof betekent dat het nooit is gespoeld en betekent vaak een lekke koppakking.
 14. 14
  Trek de transmissie peilstok, de vloeistof moet roze of rood zijn. Een oude auto kan donker zijn, maar het moet niet kijken of ruiken verbrand. Het moet ook vol (controleer met draaiende motor).
 15. 15
  De tandriem is de belangrijkste band in de motor en is de duurste te vervangen. Als de auto is uitgerust met een stalen distributieketting, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit. Normale levensduur van een tandriem 60-100 + duizenden mijlen, dit afhankelijk van de fabrikant.
 16. 16
  De banden moeten gelijkmatig worden gedragen en zij moeten overeenkomen. Kijken naar het oppervlak van de band voor bevedering (slechte uitlijning). Slechte uitlijning kan worden veroorzaakt door versleten stuurinrichting / ophanging onderdelen, het gat in de straat of frame schade. Controleer ook de reserveband en vergelijk het loopvlak aan de andere banden als het een volledige reserve.
 17. 17
  Koop nooit een frame beschadigde auto. Controleer het zadel (verbindt de voorspatborden en houdt de bovenkant van de radiator). Het mag niet aan beide zijden worden gelast, moet worden vastgeschroefd in Inspecteer de boutkoppen aan de bovenkant van de fender in de kap, krassen aangeeft dat de spatborden zijn vervangen of opnieuw getraceerd (na een crash). Kijk voor lassen in de deurstijlen.
 18. 18
  Controleer voor kleine schroom op 45/55/65/75 mijl. Lichte schroom tijdens een kleine snelheid interval kan betekenen dragen op de richting mechanische onderdelen die kunnen kosten tussen de 400-1.500 te repareren. Deze kunnen onder meer gewrichten / armen etc. Dit kan samen met ongelijkmatige slijtage aan de voorband (s) gaan.
 19. 19
  Controleren op geluiden, schroom of clunking ruis bij het ​​maken van een 90 graden bocht. Doe dit bij een lage snelheid. Dit betekent weer, dragen op de voorzijde richting level: gewrichten moeten worden veranderd.
 20. 20
  Sommige auto's hebben computers aan boord. Mee te nemen een goedkope computer te controleren op fouten. Op elk auto-winkel hebben ze goedkope toestellen met prijzen rond de 150 $.
 21. 21
  Voor een auto die een aan boord computer, let op de waarschuwingen rechts als je de auto start of wanneer u de sleutel of de startknop te zetten.
 22. 22
  Controleer de verlichting en alle andere functies van de auto wanneer niet bewegen. Dit zijn onder andere: geen sensoren voor het parkeren, achter parkeerhulp camera, radio, cd, muziek-installatie, enz...
 23. 23
  Als je in staat bent, probeer dan onder de auto te krijgen wanneer het veilig is verhoogd en inspecteer het uitlaatsysteem of een onder-lichaam roest. Kijk voor alle zwarte vlekken op het uitlaatsysteem, omdat dit kan wijzen op lekken. Dit is ook een goed moment om te inspecteren voor het frame of unibody schade.
 24. 24
  Het is een goed idee om langs een vertrouwde vriend met een goede achtergrond van automotive brengen know-how om dingen te controleren dat je niet zeker van. Als u niet beschikt over een vertrouwde vriend in de auto-industrie kunt u een monteur betalen om een ​​inspectie op het te voltooien voor ongeveer 75-100 dollar. Zorg ervoor dat deze monteur heeft goede beoordelingen, zodat je niet opgelicht in het denken van de auto is een citroen.
 25. 25
  Betaal niet sticker prijs. Een gebruikte auto is een verhandelbaar product. Niet de behoefte voelen om de prijs die ze vragen te betalen. De dealer kocht deze auto tegen een lage prijs, en draait rond en verkopen voor veel meer dan ze gekocht met het idee dat ze zou kunnen hebben om die sticker prijs te verlagen. Afhankelijk van de kwaliteit van het voertuig, voel je vrij om een ​​prijs aan te bieden. Wees er zeker van dat het een redelijk aanbod. Als de dealer vraagt ​​11.200€ bieden geen 7470€. Het is alleen maar een belediging door dit te doen. Als de auto is meer dan 7470€ proberen te onderhandelen minstens 1120€ off van de auto. U kunt pre-kwalificeren zich bij uw bank of bij een Credit Union. Die zal bepalen wat u kunt besteden voor een auto. Proberen om een ​​auto die minder dan vertellen ze je koopt. De meeste mensen proberen om meer auto te kopen dan ze eigenlijk kunnen veroorloven. Vergeet niet, het maakt niet uit hoe goed die auto is vandaag de dag, gaat het om het onderhoud in de toekomst nodig hebben. Gebruik onderdelen van de auto die zijn niet erg vleiend in uw voordeel. Als een auto is niet de kleur die u zoekt, vertel de dealer "Ik hou echt van de auto, maar ik hou niet van dat het groen is, dat is het enige wat me terug van het kopen van het" De dealer zal zien dat u het wilt, en een manier vinden om je in die auto.
 26. 26
  Als de aankoop van een onderhandse verkoop kan het nuttig zijn om de prijs te onderhandelen om een pen, papier en mobiele telefoon mee te nemen. Als je je een inspectie van de auto moet u alle items die zijn beschadigd of zal vervangen moeten opnemen. Indien nodig ook aan herinneren de koper die je zal nemen de auto om uw eigen persoonlijke monteur, zodat ze niet denken dat de lijst is voor hen. Nadat u een lijst van wat u denkt dat de auto zal vereisen dat u kunt telefoneren auto-onderdelen winkels om de prijs en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen te controleren hebben verzameld. Als je eenmaal weet hoeveel de auto zal kosten om te repareren als je het koopt u een weloverwogen beslissing over wat je wilt betalen, alsmede verhoging van de kans dat de verkoper hun vraagprijs kunnen verminderen. Wees voorzichtig terwijl je dit doet omdat sommige verkopers kunnen denken zijn onbeleefd door dit te doen en zo kon eindigen in een niet-verkoop

Tips

 • Voertuig Geschiedenis Rapporten zijn goedkoop en kan zeer waardevolle informatie bevatten. Lees niet te diep! De belangrijke dingen zijn: Ongevallen en kilometerteller Verschillen. Als u op zoek bent naar een auto van een dealer hebben ze u te voorzien van een voertuig geschiedenis rapport (Carfax). Zorg ervoor dat ze geven u de laatste pagina uit de printer.
 • Gebruik Consumer Reports Koopgids kijken op de algemene reputatie van de auto. Niet meer betalen duizenden voor een grote reputatie. Auto aandoening is veel belangrijker dan het typeplaatje.
 • Pas op voor UFO's... U nidentified F Unidentified> unky O dors. Het kan erg moeilijk en duur zijn om een ​​vreemde geur uit van een gebruikte auto.
 • Gebruik een onafhankelijke bron voor de groothandel en de detailhandel waarden van uw doelgroep voertuig te bepalen. Is de prijs van de verkopers zeer vergelijkbaar zijn, of is er een onverklaarbare verschil in prijs?
 • Vergelijk de toestand van het interieur van de auto om de uitlezing op de teller. Herhaaldelijk - - Een auto die ogenschijnlijk heeft 15.000 mijl op het zal waarschijnlijk niet een bestuurdersstoel die eruit ziet alsof hij is al wreed geslagen hebben met een van vlees. Een te gedragen passagierscompartiment combinatie met lage kilometerstand kan een indicatie van de kilometerteller fraude.
 • Certified Cars kost een beetje meer, maar hebben een aantal garanties en meestal een garantie.
 • Het kopen van een auto van uw keuze service center is de beste manier om op lange termijn tevredenheid te garanderen. Als het kopen van een dealer met geen service center hebben de auto gecontroleerd door uw monteur!
 • Breng een magneet op elk lichaam werkzaamheden die kunnen worden gerepareerd met plastic plamuur of glasvezel hars detecteren.

Waarschuwingen

 • Indien na het doen van deze voorlopige controle van de auto die u denkt dat u verder wilt gaan met de aankoop van de auto, op zoek gaan naar het professionele advies van een gekwalificeerde monteur. Dit is een goed idee als dit de eerste keer is dat u een auto koopt of als u weinig of geen ervaring met auto's. De huidige eigenaar van de auto moet hebben geen bezwaar tegen u hebben de auto verder gecontroleerd door een monteur, als de eigenaar heeft wel een aantal bezwaren tegen deze, kan dat zijn omdat er iets te verbergen kan zijn, en in dat geval wil je elders op zoek naar uw aankoop.
 • Als je ergens (zoals de staat Californië) die een smog of emissietest op de meeste voertuigen vereist wonen, zorg ervoor om de auto te testen voordat je koopt. Reparaties aan de emissie-regelsysteem kan erg duur zijn en elke auto die inspectie niet lukt zal meestal moeten worden vastgesteld voordat het kan worden geregistreerd. Ook kunnen auto's met ernstige slijtage aan inwendige motor onderdelen zoals zuigerveren of klepzittingen niet door een emissietest, een smog cheque kan een goede manier om ervoor te zorgen dat een auto is zowel goed werkt nu en heeft geen grote mechanische defecten zijn dat zal ertoe leiden dat u problemen op de weg. Deze test kan gemakkelijk worden gecombineerd met een voertuig inspectie door een gekwalificeerde monteur. Voor plaatsen waar een smog controle niet nodig is, er zeker van zijn dat een monteur controleert de compressie van de motor, die ook zal helpen aangeven of er interne slijtage van de motor problemen (dit is een bijzondere zorg voor voertuigen met meer dan 50.000 mijl).
 • Als het erop lijkt te goed van een deal, is het waarschijnlijk.