Wkunl

Hoe maak je een foto op te slaan van instagram

Instagram is niet alleen ideaal voor het maken van leuke foto's, het is ook een geweldige plek om spannende nieuwe fotografen die de grenzen van nieuwe media ontdekken. Als je je afvraagt ​​hoe je je eigen hoge-resolutie foto's opslaan, en vangen het grote werk van andere fotografen, zal dit artikel u tonen hoe om dat te bereiken.

Stappen

Hoe maak je een foto op te slaan van instagram. Open instagram instellingen.
Hoe maak je een foto op te slaan van instagram. Open instagram instellingen.

Methode een: uw eigen foto's op te slaan op uw apparaat

 1. 1
  Open instagram instellingen. Tik op het profiel icoon in de rechterbenedenhoek van uw iPhone.
 2. 2
  Tik op het tandwiel icoon het is gelegen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. 3
  Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina met opties. Enable Original Photos. Dit bespaart uw originele beelden naar uw Filmrol. Hoge resolutie versies van de gefilterde foto worden ook opgeslagen in de Camera Roll.
  • Opmerking: zowel originele en gefilterde foto's worden automatisch opgeslagen op uw telefoon. De originelen worden opgeslagen in de camera foto-album, en de gefilterde versies worden opgeslagen in de Instagram foto-album.

Methode twee: bulk download van uw afbeeldingen

 1. 1
  Bezoek INSTAPORT. Dit is een service, aanbevolen door Instagram, voor het downloaden van al uw foto's in een bestand. Ga naar http://instaport.me, en log in met je Instagram-account.
 2. 2
  Kies uw export methode. U kunt eenvoudig opslaan in een. Zip-bestand, of naar Facebook of Flickr. Als u op de knop Geavanceerde opties klikt, kunt u er ook voor kiezen om de foto's op datum, aantal foto's, of zelfs foto's van andere gebruikers die u graag (maar zal worden beperkt tot een maximum van 612 x 612 resolutie) te beperken.
 3. 3
  Klik op start export. Het zal een paar minuten duren, afhankelijk van de grootte van de download.
 4. 4
  Voltooi de download. Als het exporteren klaar is om proces, krijgt u de mogelijkheid om gewoon te voltooien het downloaden, of downloaden en geef Instaport een donatie.

Methode drie: de andere foto's op te slaan op uw computer

 1. 1
  Navigeer naar Instagram's home page. Instagram laat je niet direct opslaan andere foto's, maar je kunt vergroten-resolutie afbeelding van een met behulp van Instagram op de browser van uw computer te bekijken. Alles wat je nodig hebt is de gebruikersnaam voor de afbeeldingen die u wilt vastleggen. Voer http://instagram.com/ [gebruikersnaam].
 2. 2
  Klik op een afbeelding. Het zal uitbreiden naar 612 x 612, die u vervolgens kunt screen capture.
 3. 3
  Sla de screen capture. U kunt het slepen in je fotoalbum, of een map op uw bureaublad, wat het meest geschikt is.

Tips

 • Er zijn een aantal apps, zowel gratis als betaalde, dat laat je Instagram foto's buiten het scherm smartphone bekijken.

Waarschuwingen

 • Met behulp van foto's van andere mensen zonder naamsvermelding is een schending van het auteursrecht wereldwijd.