Wkunl

Hoe te reageren en te verwijderen commentaren op instagram foto's

Instagram foto's zijn populair, maar zijn leeg zonder reacties geplaatst op het. Dit artikel is voor degenen instagram liefhebbers die het hebben van harde tijd uit te vinden over hoe te reageren op Instagram's en ook over hoe om reacties geplaatst op Instagram foto's te verwijderen.

Stappen

Hoe te reageren en te verwijderen commentaren op instagram foto's. Meld u aan bij uw instagram account.
Hoe te reageren en te verwijderen commentaren op instagram foto's. Meld u aan bij uw instagram account.

Reagerend op instagram foto's

 1. 1
  Meld u aan bij uw instagram account.
 2. 2
  Blader naar uw favoriete foto uit de feeds of zoek je favoriete gebruikers foto's.
 3. 3
  Klik op de "talk titel" pictogram in de linkerbenedenhoek van het beeld.
 4. 4
  Noteer uw opmerkingen in het commentaar vak en tik op "verzenden" na het beëindigen van de reactie.
 5. 5
  Hoera! Je gewoon gereageerd op een foto.

Het verwijderen van reacties op instagram foto's

 1. 1
  Om uw eigen opmerkingen over de andere foto's te verwijderen, volgt u de volgende stappen:
  • Blader naar de foto die u hebt gereageerd op en misschien wil je commentaar uit de reactiefeed van de foto te wissen. Klik op de "Talk titel" pictogram in de linkerbenedenhoek van de afbeelding om naar de commentaar-feed.
  • Klik op de "Edit" optie om de opties voor verwijdering te krijgen.
  • Zoeken voor uw reactie in het diervoeder en klik op de "cross"-pictogram naast uw reactie op uw reactie te verwijderen.
  • Na het klikken op een optie voor verwijdering zal optreden. Klik gewoon op de knop "Verwijderen" en je bent klaar. Als u meer reacties dan vergelijkbare blijven ze te verwijderen door het volgen van de bovenstaande stappen.
 2. 2
  Hoera! U verwijdert uw eigen commentaar op een foto.
 3. 3
  Om spam en nutteloze reacties op uw eigen foto's te verwijderen, volgt u de volgende stappen:
  • Leer uw foto uit uw gebruikerspagina. Kies de foto uit wiens commentaar feeds je wilt een reactie te verwijderen. Klik op de "Talk titel" pictogram in de linkerbenedenhoek van de afbeelding om naar de commentaar-feed.
  • Klik op de "Edit" optie om de opties voor verwijdering te krijgen.
  • Zoek naar de spam-of nutteloze commentaar in het diervoeder en klik op de "cross"-icoon naast die opmerking aan die reactie te verwijderen.
  • Na het klikken vindt u opties krijgen voor een optie voor het melden van het commentaar te verwijderen en ook. Klik op verwijderen om de reactie te verwijderen en als u de opmerking wilt verwijderen en rapporteren vervolgens op de andere optie "Delete en misbruik melden" om beide te doen.
 4. 4
  Hoera! U dacht dat uw foto's ontdoen van spam en onnodige opmerkingen.

Instagram web profile methode

 1. 1
  Bezoek uw profiel op instagram web door het schrijven van het volgende adres in uw browser - Www.instagram.com / gebruikersnaam hier te vervangen "username" met je eigen gebruikersnaam.
 2. 2
  Log in om je Instagram web profiel door te klikken op "inloggen" op de rechterbovenhoek van de browser.
 3. 3
  Controleer nu voor de foto die u wilt reageren of verwijder uw commentaar op. U kunt de muisaanwijzer op de foto's om hun populariteit te controleren en kan overschakelen naar volledig scherm door er op te klikken.
 4. 4
  Je om een reactie te verwijderen zweven aan de rechterzijde van de reactie op de onzichtbare pictogram Wissen te activeren. Klik op het kruis teken om de reactie te verwijderen.
 5. 5
  Om te reageren gewoon naar beneden scrollen de pagina en commentaar in het opmerkingenveld.

Tips

 • Terwijl commentaar kunt u @ Gebruikersnaam gebruiken om commentaar te leveren op een bepaalde gebruiker. U kunt zelfs gebruik maken van hash-tags om een ​​leuke afleiding voor de foto's die de kijkers te creëren.
 • Als je followers spammen op je foto's dan kunt u zich te ontdoen van hen door het VN-volgt hen. Als u geïnteresseerd bent in niet-na of blokkeren gebruikers dan u zou willen lezen blokkeren en deblokkeren gebruikers op instagram.
 • De methode is ook nuttig bij het bewerken van foto-onderschriften waarin als je wilt om het bijschrift bewerken dan is de enige manier is om een ​​nieuwe te reageren.
 • Als je een bepaalde gebruiker commentaar spams regelmatig op je foto's te zien doe dan melden de reacties omdat het een spam bot kan zijn.
 • Soms worden gebruikers klagen dat ze niet in staat zijn om hun opmerkingen of anderen commentaar op hun foto's te verwijderen, maar het is gewoon een oude cache probleem waarbij u nog steeds het bekijken van de oude cache-versie en het krijgen van boos over het niet kunnen om reacties te verwijderen. In dit geval melden uit uw Instagram account en schoonmaken van uw apparaat caches en start om het probleem op te lossen. Als het probleem aanhoudt, dan moet u contact opnemen met de Instagram helpcentrum voor hulp als het zou kunnen zijn aan het bevestigen ondergaan. U kunt contact met hen opnemen.
 • Om naar andere gebruikers profiel in Instagram Webprofielinformatie methode gewoon je gebruikersnaam vervangen in de de adresbalk van hun gebruikersnaam. U kunt ook volgen nieuwe gebruikers met deze methode. U kunt ook klikken op gebruikersnamen aanwezig zijn op uw reacties pagina's worden omgeleid naar hun pagina.

Waarschuwingen

 • Geen aangifte doen van een goede opmerking of anders acties kunnen worden ondernomen tegen je na een paar waarschuwingen, mits je dat blijven doen.
 • Commentaar altijd sociaal en maak geen misbruik of anders uw commentaar zou krijgen geschrapt.