Wkunl

Hoe kunt u uw mobiele telefoon batterij langer mee te maken

Terwijl velen van ons nu gebruik maken van mobiele telefoons in plaats van land-line telefoons in onze huizen, zijn deze mobiele telefoons worden geleverd met Lithium batterijen die wat onderhoud nodig hebben, zolang ze worden gebruikt.

Stappen

Hoe kunt u uw mobiele telefoon batterij langer mee te maken. Schakel de telefoon uit.
Hoe kunt u uw mobiele telefoon batterij langer mee te maken. Schakel de telefoon uit.

Verhoog tijd tussen de kosten

 1. 1
  Schakel de telefoon uit. Dit zal waarschijnlijk de meest effectieve en eenvoudige manier energie te besparen van de batterij. Waarom? Dit zal helpen energie te besparen en ook uw telefoon op te laden. Als je niet van plan op het beantwoorden van de telefoon terwijl u slaapt of na kantooruren, gewoon uitzetten. Maak niet dezelfde als je in een gebied met geen receptie (zoals een metro of afgelegen gebied, aangezien constant op zoek naar dienst raakt de batterij vrij snel.) Sommige telefoons hebben een automatische stroombesparing functie, maar het duurt ongeveer 30 minuten zonder dienst te schoppen inch Tegen die tijd is er veel batterijvermogen gebruikt. Als je niet hoeft te bellen ontvangen of te maken, maar zijn met behulp van een smartphone als een PDA, schakelt de telefoon functionaliteit (vliegtuigmodus).
 2. 2
  Stoppen met zoeken naar een signaal. Wanneer u in een gebied met slechte of geen signaal, zal uw telefoon voortdurend naar een betere verbinding, en zal gebruik maken van al uw macht te doen. Dit is gemakkelijk te begrijpen als je ooit bent vergeten uw telefoon uit te schakelen op een vlucht. De beste manier om langere batterijduur zorgen is om ervoor te zorgen dat u een geweldige signaal waar u uw telefoon gebruiken. Als u niet beschikt over een perfect signaal hebben, krijgen een mobiele telefoon repeater die het signaal om overal te voorzien in de buurt van een perfecte ontvangst zal versterken.
 3. 3
  Volg de methode van de volledige lading en volledige ontlading. Bewaar de telefoon niet op opladen wanneer er de resterende acculading het voor een paar uur, tenzij het is erg belangrijk. Opladen wanneer uw batterij bijna leeg is krijgen helemaal ontladen en als je het voor het opladen, laat het geheel nog de kosten. OF Doe het tegenovergestelde - Sommige artikelen geven aan dat met Lithium batterijen, doet ondiepe ontladingen en veelvuldig opladen verlengt levensduur van de batterij.
 4. 4
  Schakel de trilfunctie uit op uw telefoon, met behulp van alleen de beltoon. De trilfunctie gebruikt extra stroom. Houd de beltoon volume zo laag mogelijk te houden.
 5. 5
  Schakel de telefoon terug licht. Het achterlicht is wat maakt de telefoon gemakkelijker te lezen in fel licht of buiten. Nochtans, gebruikt het licht ook batterijvermogen. Als je kunt krijgen door zonder dat, zal uw batterij langer mee. Als je moet gebruik maken van de achterkant licht, veel telefoons laat je de hoeveelheid tijd die aan de achterkant licht aan te laten stellen. Verkorten die tijd. Meestal zal een of twee seconden volstaan. Sommige telefoons hebben een ambient light sensor, die kan uitschakelen van de achtergrondverlichting in heldere omstandigheden en schakel deze in donkere.
 6. 6
  Vermijd het gebruik van onnodige functies. Als u weet dat het zal een tijdje duren voordat de volgende lading van uw telefoon, geen gebruik maken van de camera of de verbinding met het internet. Flitsfotografie kan uw batterij drain bijzonder snel.
 7. 7
  Houd gesprekken kort. Dit is duidelijk, maar hoe vaak heb je iemand op hun mobiele telefoon hoorde zeggen: "Ik denk dat mijn batterij gaat dood," en dan verder hun gesprek gedurende enkele minuten? Soms is de stervende batterij is gewoon een excuus om uit de telefoon (en een goede, op dat), maar als je echt nodig hebt om de batterij te sparen, beperk uw spreektijd.
 8. 8
  Schakel bluetooth. Het zal uw batterij drain heel snel.
 9. 9
  Hetzelfde geldt voor wifi, gps, en infrarood capaciteiten, als uw telefoon beschikt over deze functies ingebouwd. Houd ze af, behalve als je ze nodig hebt.
 10. 10
  Draai de helderheid van het display aan de laagst mogelijke instelling.
 11. 11
  Gebruik GSM in plaats van 3G - De telefoon gebruiken in 3G / dual mode zal drain de batterij sneller dan als je gewoon gebruik maken van GSM-modus - Neem een kijkje op uw telefoon spec en je zult zien dat je twee verschillende batterij levensduur tijden citeer - Normaal 50 % meer voor pure GSM-gebruik.
 12. 12
  Met een smartphone, vermijd het gebruik van bewegende of geanimeerde foto's of video's voor je achtergrond. Geanimeerde achtergronden zal drain de batterij sneller.
 13. 13
  Gebruik een zwarte achtergrond wanneer mogelijk. AMOLED-schermen gebruiken veel minder stroom weergeven van zwart in plaats van wit. Bij het surfen gebruik sites zoals Blackl dat een zwarte Google achtergrond in plaats van wit weer te geven.

Verleng de levensduur van uw batterij

 1. 1
  Initialiseren van een nieuwe batterij. Nieuwe batterijen moeten volledig voor het eerste gebruik worden opgeladen aan maximale capaciteit te verkrijgen. Nikkel-gebaseerde batterijen moeten worden opgeladen voor 16 uur en lopen door in eerste instantie 2-4 batterij volledig is opgeladen / ontladen vol, terwijl de lithium-ion batterijen moeten worden opgeladen ongeveer 5-6 uur. Negeer de telefoon te vertellen dat de batterij vol is-dit is normaal, maar is niet accuraat als de batterij niet wordt geïnitialiseerd.
 2. 2
  Vermijd een lithium-ion batterij volledig ontladen! In tegenstelling tot Ni-Cd-batterijen, is lithium-ion-accu's 'verkort iedere keer dat je ze volledig te ontladen. In plaats daarvan, deze opladen wanneer de batterij meter geeft een balk naar links. Lithium-ion batterijen, zoals de meeste oplaadbare batterijen, hebben een bepaald aantal kosten in hen.
 3. 3
  Houd de batterij koel. Plaats de batterij in de koelkast. De batterij gaat langst mee als gebruikt bij kamertemperatuur, en niets draagt ​​op een batterij, zoals langdurige blootstelling aan hoge temperaturen. Terwijl je het weer niet kan controleren, kunt u voorkomen dat uw telefoon in een hete auto of in direct zonlicht, en je hoeft niet naar je telefoon in je broekzak, waar je lichaam warmte zijn temperatuur zal verhogen. Controleer bovendien de batterij tijdens het opladen. Als het lijkt uitzonderlijk heet wordt, kan uw lader defect.
 4. 4
  Laad je batterij goed, in overeenstemming met haar type. De meeste nieuwere mobiele telefoons hebben lithium-ion batterijen, terwijl de ouderen hebben over het algemeen nikkel-gebaseerde batterijen. Lees het etiket op de achterkant van de batterij of in de technische specificaties in de handleiding om te bepalen welke de jouwe is.
  • Nikkel-gebaseerde batterijen (zowel NiCd-of NiMH) in het algemeen niet lijden aan een onbegrepen fenomeen dat bekend staat als de "memory-effect." Zoals beschreven in Wikipedia en vele deskundige bronnen, heeft de term "memory-effect" op grote schaal gemythologiseerd om alle verslechtering van NiCd (en andere accu-oplossingen) te beschrijven, in veel gevallen misleidend consumenten in verdere verkorting van de levensduur van de accu door middel van over- af te voeren naar "reconditioneren" hen.
  • [Deze sectie voorheen lezen: Als u de batterij gedeeltelijk vaak genoeg opladen, uiteindelijk de batterij "vergeet" dat zij zich volledig kan opladen. Een nikkel-gebaseerde batterijen lijden aan memory-effect kan worden gereviseerd, die vereist dat de accu volledig worden ontladen en vervolgens volledig opgeladen (soms meerdere keren). De juiste lengte van de tijd tussen reconditionings varieert. Een goede regel om te volgen voor nikkel-accu cel-telefoons is om ze volledig te ontladen eenmaal per twee tot drie weken, en alleen wanneer u een oplader beschikbaar.
  • Lithium-ion batterijen kan worden behouden door zorgvuldig laden en op te slaan op een gedeeltelijke vergoeding. Ze vereisen geen "reconditioneren."
  • Ongeacht het type batterij, gebruik dan alleen een lader geschikt voor uw batterij, en stop het gebruik van een lader die ervoor zorgt dat de batterij overmatig warmen.
 5. 5
  Bewaar batterijen op de juiste. Als uw batterij zal worden van het gebruik voor een tijdje, de stekker uit de telefoon en bewaar deze op een koele en droge, maar niet ijskoud plaats (een luchtdichte doos in de koelkast, maar geen vriezer). Houd het niet met metalen voorwerpen die wellicht rond en kortsluiting van de klemmen te verplaatsen. Lithium-ion batterijen zijn niet gespecificeerd om te werken bij gekoelde temperaturen, dus laat de batterij zitten buiten de koelkast minstens een uur voordat u het opnieuw gebruikt. Lithium-ion batterijen oxideren minste wanneer ze worden bewaard bij 40% lading. Slaan een lithium batterij nooit op laagspanning. Laad de accu na opslag.
 6. 6
  Reinig de batterij contactpunten op de batterij en de telefoon. Uiteindelijk kan contacten vuil ophopen die de efficiëntie van de energieoverdracht verminderen. Maak ze schoon met een wattenstaafje en wrijven of isopropylalcohol. Als de contacten twee verschillende metalen, zoals goud en tin, versnelde corrosie zogenaamde "galvanische of bi-metallic" optreedt. Het snijden van de corrosie van de contacten vereist vaak oplosmiddelen, zoals aceton of nagellak remover. Opgepast: deze oplosmiddel oplossen plastic, dus gebruik van een Q-Tip schade aan de accu behuizing of de telefoon te voorkomen.

Batterij mislukking indicatoren

 1. 1
  Weet hoe je de batterij mislukking te voorkomen:
  • De bruikbare tijd na het opladen wordt verkort.
  • De batterij wordt ongewoon warm tijdens een laad cyclus.
  • De batterij wordt ongewoon warm tijdens het bellen.
  • De batterijhouder kan opzwellen. Dit is aantoonbaar door het gevoel en het bekijken van de binnen / telefoon-kant van de batterijhouder. Ook wanneer de batterij wordt geplaatst in / telefoon naar beneden op een vlakke, gladde ondergrond, zal het rocken en zal een spin beweging te houden. Het geval van een gezonde accu leeg is, en de batterij zal niet een spin gemakkelijk.
  • De batterij ontwikkelt een harde plek. Dit is detecteerbaar op de in / telefoon zijvlak van het batterij door zachtjes te knijpen over het oppervlak tussen de vingers.

Tips

 • Bij het gebruik van een auto-oplader, niet opladen van de batterij wanneer de binnentemperatuur van uw auto is hot. Wacht tot de wagen is afgekoeld voordat u de stekker in de telefoon.
 • Je moet niet uw telefoon uit te schakelen om hem op te laden. De meeste acculaders leveren meer dan genoeg stroom aan de macht uw telefoon en opladen tegelijk. Hierdoor zal niet langer de oplaadtijd, en het verlaten van een telefoon op kan de gebruiker zich bewust van haar brandstofmeter, zodat je het kan verwijderen wanneer de batterij vol is.
 • Controleer of uw telefoon een "Battery Save" optie. Als dat zo is, kunt u dit inschakelen om de levensduur van uw batterij te verhogen.
 • Als uw telefoon is aangesloten op uw e-mail, zorg ervoor dat het niet instellen op uw e-mail elke 15 minuten of een half uur te controleren. Dit betekent dat elke keer dat het controleert, een kleine batterij verlies je. Zet hem op waar het niet automatisch controleren, en je zult een heleboel batterij op deze manier besparen.
 • Tijdens het opladen van uw telefoon, houd het op een niet-warmte-absorberend materiaal, zoals houten tafel, plastic plank, boek, metallic tafel het meest effectief (zoals het geleider van warmte, duurt het geringe warmte die door de batterij weg).
 • Wanneer u op het punt om de telefoon voor elk netwerk storing herstart, probeer eerst de flight mode aan en uit, in plaats van de telefoon opnieuw op te starten, zoals het herstarten van de telefoon vindt meer batterij.
 • mAh is een afkorting voor milli-ampère-uren die zijn eenheden van elektrische lading. Grotere waarden, voor accu's van dezelfde accuspanning, geven aan dat de batterij heeft een grotere capaciteit en wilskracht je telefoon voor een langere periode van tijd voordat het opladen.
 • Nikkelmetaalhydride (NiMH) batterijen krijgen natuurlijk heel warm tijdens het opladen, tenzij je een speciale "slow charger" te gebruiken. Als uw telefoon gebruikt een NiMH-batterij, maak je geen zorgen over de warmte die tijdens het opladen, tenzij het wordt zo heet dat het ongemakkelijk is om aan te raken.
 • Er zijn tal van batterij retailers en discounters die vragen die u over het verlengen van de levensduur van uw mobiele telefoon batterij zal beantwoorden.
 • Ongeacht hoe goed je zorg voor uw batterij, zal het uiteindelijk sterven. Als dat zo is, kunt u in staat om het te hebben gerenoveerd door het sturen naar de fabrikant of brengen het terug naar de winkel. Als het niet kan worden opgeknapt, of als je gewoon wilt een nieuwe batterij te krijgen, moet u om het, hetzij door terug te zenden naar de fabrikant of de verkoper, of door het brengen het naar een recyclingbedrijf. De meeste grote elektronicawinkels hebben drop-off boxes voor gerecycleerde telefoons.
 • Schakel energiebesparing in op en laad de telefoon terwijl het op. Ook voor zorgen dat de telefoon niet opladen te veel, het kan de levensduur van de batterij te verminderen, waarbij u een geheel nieuwe batterij te kopen.

Waarschuwingen

 • Heeft een lithium accu niet met een zeer lage kosten voor een lange tijd, zal de batterij monitor een kleine stroom trekken, die een 'diepe ontlading', die schade aan de batterij kan veroorzaken kunnen veroorzaken.
 • Voorkom dat uw telefoon blootgesteld aan de zon. Het directe contact tussen zonnestralen en uw mobiele telefoon voor een lange duur kan ook invloed hebben op je prestaties van de batterij, dus probeer je telefoon buiten het bereik te houden van zonnestralen.
 • Gooi oude batterijen in de prullenbak. Batterijen bevatten giftige metalen en elektronisch afval van batterijen en andere elektronische componenten is steeds een groot probleem. Onjuiste verwijdering van giftige batterijen is illegaal in vele rechtsgebieden.