Wkunl

Hoe je instagram foto's verwijderen

Heb je de extase van goede fotografie vaardigheden bereikt en nu wilt u uw oude amateur-foto's op Instagram verwijderen? Of wil je gewoon een van je niet zo populair geüploade foto van je Instagram account verwijderen? Nou geen zorgen, dit artikel zal u begeleiden over hoe u uw Instagram foto's te verwijderen.

Stappen

Hoe je instagram foto's verwijderen. Meld u aan bij uw instagram account.
Hoe je instagram foto's verwijderen. Meld u aan bij uw instagram account.
 1. 1
  Meld u aan bij uw instagram account.
 2. 2
  Navigeer naar uw instagram gebruiker pagina door te klikken op de "navigatie tab".
 3. 3
  Op jouw gebruikers pagina vindt u alle foto's die u hebt geüpload tot nu toe. Zoek de foto's die u wilt verwijderen door de foto's onder "gegroepeerde view" voor eenvoudig zoeken scrollen.
 4. 4
  Klik op de foto die u wilt verwijderen door erop te tikken.
 5. 5
  Klik nu op de "opties knop" gelegen net onder de foto aan de onderkant rechterkant van de foto.
 6. 6
  U krijgt een keuzemenu te krijgen op de knop opties. Klik op de "Delete" optie om uw foto te verwijderen.
 7. 7
  Door te klikken op "delete" ontvangt u een bevestiging venster te ontvangen. Klik op "Verwijderen" om de verwijdering te bevestigen.
 8. 8
  Hoera! Je gewoon verwijderd een foto op Instagram.

Tips

 • Soms na verwijdering van de foto nog zichtbaar is, dan is het waarschijnlijk een oude cache die niet is bijgewerkt. Als foto blijft toegankelijk voor een langere periode van tijd te zijn neem dan contact op Instagram help center onmiddellijk.
 • Denk twee keer na voordat u uw foto verwijderen als de verwijderde foto niet kan worden teruggehaald.
 • Als de foto die werd verwijderd werd gedeeld dan de foto koppeling blijft werken tot 4 uur en vervolgens de koppeling verdwijnt of stopt met werken.
 • Als u geïnteresseerd bent in een back-up van de foto voordat u het verwijdert dan je zou willen Backup je instagram foto lezen
 • Liever een "Lijstweergave" als de foto die u wilt verwijderen is een recente is als keuze van de foto's zijn zichtbaar met de tab "opties" beschikbaar eronder. Het scheelt maar een klein hoeveelheid tijd.
 • Zoeken wordt gemakkelijker als de foto die u wilt verwijderen beschikbaar was onlangs in uw feeds. Ga gewoon naar uw feeds en klik op de delete optie om het te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Denk twee keer na voordat het verwijderen van een foto als het wissen niet ongedaan kan worden gemaakt en geen van beide kan de foto terug te halen na verwijdering.
 • Het zoekproces kan langere krijgen, als je wilt een zeer oude foto te verwijderen. Als je moet blijven wachten op de foto's te laden. Bijvoorbeeld: Je hebt een aantal 600's en u wilt uw oude foto's die je hebt geüpload toen je lid werd van de Instagram, dan zijn vrij veel moeilijk om die foto te komen (Instagram laat maximaal 16 foto's in een feed voor uw gebruikerspagina) verwijderen.