Wkunl

Hoe je Cydia installeren

Cydia is handig als je een jailbroken iPhone. U kunt Cydia installeren op je iPhone naar iPhone apps die niet kan worden gevonden in de Apple App Store te downloaden. Dit geeft u toegang tot goedkopere apps waarmee je meer doen met je iPhone en die ook kunnen worden uitgevoerd in heel andere platforms en apparaten die u kunt bezitten. Cydia installeren kan lastig zijn, omdat het niet kan worden gedownload via de officiële app store van Apple, maar de voordelen zijn de moeite waard de moeite als je graag veel iPhone-apps te gebruiken.

Stappen

Hoe je Cydia installeren. Selecteer de optie om Cydia te installeren tijdens de jailbreak.
Hoe je Cydia installeren. Selecteer de optie om Cydia te installeren tijdens de jailbreak.

Installeren van Cydia voor de eerste keer

 1. 1
  Jailbreak je iPhone. Jailbreaking betekent in feite om inbreken in je iPhone, zodat je de Unix-bestandssysteem kan ontgrendelen. Je moet je iPhone eerst jailbreaken want anders zal uw apparaat te voorkomen Cydia wordt geïnstalleerd. Er zijn 3 manieren waarop u uw iPhone kunt jailbreaken.
  • Bezoek een jailbreak website via je iPhone en het uitvoeren van een jailbreak met behulp van online tools van de website.
  • Gebruik een jailbreak programma. Voorbeelden hiervan zijn blackra1n, Greenpois0n, PwnageTool en Redsn0w.
  • Neem uw iPhone naar een andere leverancier of dienstverlener die ontsnappingen uitvoert. Je moet voorkomen dat naar elke geautoriseerde iPhone dealer (gerund door Apple of haar gelieerde ondernemingen) sinds jailbreaking kunnen zijn tegen hun voorwaarden.
 2. 2
  Selecteer de optie om Cydia te installeren tijdens de jailbreak. Als de optie niet komen dan Cydia wordt automatisch geïnstalleerd met de jailbreak. Toch zal je nog moeten opzetten Cydia goed te laten werken op je iPhone.
 3. 3
  Sluit je iPhone aan het internet.
 4. 4
  Tik op het pictogram Cydia naar Cydia te openen.
 5. 5
  Laat Cydia aan de repositories te initialiseren. Dit kan enkele seconden duren, maar heeft alleen de eerste keer dat je de Cydia app draaien worden gedaan. Cydia wordt automatisch gesloten nadat het klaar is met het initialiseren van de repositories.
 6. 6
  Herstart cydia door nogmaals te tikken op het icoon. U zal worden genomen om de 'Who Are You?' venster.
 7. 7
  Stel uw interactie methode als een gebruiker door te tikken op de "gebruiker" en vervolgens tikken op "done."
 8. 8
  Geef toestemming om te laten cydia controleren op updates in zijn programmering en database. U zult dan de voortgang aan de top waar het zegt zie "Downloading pakketten." Wacht tot de database-index heeft gedownload.
 9. 9
  Upgrade van het pakket als daarom wordt gevraagd. Cydia geeft je de mogelijkheid te geven "Upgrade Essential," "Upgrade voltooid" of "Negeren". Selecteren en bevestigen de optie "Complete Upgrade". Het is belangrijk om volledig te upgraden omdat anders je kan tegenkomen fouten tijdens het gebruik van Cydia.
 10. 10
  Herstart cydia nadat hij is verbeterd.
 11. 11
  Start met behulp van Cydia te vinden en te downloaden iPhone apps die niet beschikbaar zijn via de Apple App Store of aan te passen en de instellingen aan te passen voor uw bestaande apps.

Cydia updates installeren

 1. 1
  Installeren van nieuwe versies van Cydia om ervoor te zorgen dat u niet tegenkomen eventuele fouten. Saurik (het bedrijf dat Cydia geschapen) brengt regelmatig updates om de gebruikerservaring te verbeteren. U kunt de volgende eenvoudige stappen om Cydia bijgewerkt op je iPhone te houden.
 2. 2
  Open Cydia. Zorg ervoor dat uw iPhone is aangesloten op het internet, zodat het kan downloaden en installeren van updates.
 3. 3
  Tik op "wijzigingen" aan de onderkant van je scherm om het venster te openen verandert.
 4. 4
  Gebruik de "refresh" knop aan de linkerbovenhoek om de upgrade-opties te zien.
 5. 5
  Kies "essentiële upgrade" naar de nieuwste versie van Cydia te downloaden en te installeren in de kortst mogelijke tijd zonder verlies van uw aanpassingen en data.
 6. 6
  Bevestig uw actie wanneer gevraagd en wacht tot de Cydia installer om de update te voltooien.
 7. 7
  Herstart Cydia na de status van de Cydia installer is gewijzigd om te voltooien. U kunt nu Cydia gebruiken met de nieuwste

Tips

 • Het installeren Cydia is voor alle iPhone-modellen behalve de jailbreaking methoden. Om Cydia te installeren succes moet je de jailbreak website of tool die uw iPhone-model (de lijst met ondersteunde modellen wordt meestal vermeld op de websites die u gebruikt om de jailbreak gereedschap jailbreak of krijgen) ondersteunt.