Wkunl

Hoe kunt u uw website te optimaliseren voor zoekmachine gebruik

Inhoud regeert nog steeds als de koning in de wereld van Search Engine Optimization (SEO). Sommige websites krijgen op de top van zoekmachine rankings vanwege de high-powered link building campagnes, maar als je praat over bezoeker loyaliteit en verkeer retentie (en ja, overheidsconsumptie), zal het altijd die goede oude geoptimaliseerde inhoud vereisen

Stappen

Hoe kunt u uw website te optimaliseren voor zoekmachine gebruik. Wijd enige tijd aan het schrijven van echt grote inhoud.
Hoe kunt u uw website te optimaliseren voor zoekmachine gebruik. Wijd enige tijd aan het schrijven van echt grote inhoud.
 1. 1
  Wijd enige tijd aan het schrijven van echt grote inhoud. Het spreekwoord zegt dat je moet schrijven voor mensen eerst en zoekmachines tweede. Dit betekent in feite moet je het creëren van echt kwaliteit stukken die nuttig en aansprekend zijn voor de mens zijn, omdat de zoekmachines zal uw inspanningen herkennen. Uw lezers zullen deel uw werk genereren van extra backlinks, niet om extra verkeer te noemen, en zoekmachines zullen uw stukje kwaliteit te herkennen, omdat het van nature zal stromen met niet te veel zoekwoorden (iets dat wordt bestraft in de post Penguin Update-wereld).
  • Schrijf inhoud mensen willen delen op Facebook, Twitter, Pinterest en andere sociale netwerken. De zoekmachine zal deze sociale signalen als een signaal van de kwaliteit van uw domeinnaam te lezen. U kunt de verspreiding van uw content te versnellen op deze sites door het hebben van een account op deze sociale netwerken met veel volgelingen.
  • Denk aan het indienen van uw inhoud aan sites zoals Reddit, Delicious, Digg en andere content aggregators die je zou krijgen van een paar lezers.,
  • Ga terug en SEO herschrijven sommige oude inhoud. Kans groot dat je dingen over zoekmachine optimalisatie weet dat je vorig jaar niet wist (niet tot veranderingen in SEO best practices noemen sinds vorig jaar). Opnieuw een bezoek aan een aantal oude inhoud en herschrijven het met uw zoekmachine optimalisatie hoed op, updaten afbeelding attributen, het veranderen van keyword density, het toevoegen van links naar uw homepage en andere relevante inhoud op uw site. Zelfs overwegen herpublicatie als een frisse artikel voor extra brownie punten bij de zoekmachines!
 2. 2
  Links naar uw pagina's uit andere vertrouwde websites.
  • Zelfs als je nieuw bent op het web bent, heb je natuurlijk links die je zou kunnen proberen te krijgen. Alle bedrijven hebben leveranciers of ze zijn accountants, advocaten of grondstof providers. Al deze leveranciers zijn gebonden aan een website te hebben, contact met hen op een koppeling van valuta regelen: hen aanmoedigen om te zetten een 'klant' pagina op hun site met een link naar uw website als u opgemaakt pagina een 'aanbieders' op de jouwe. Dat is 15 of zo backlinks meteen!
 3. 3
  Voltooi alle kenmerken van de afbeelding. Foto verkleed je pagina, maar zoekmachines niet echt weten hoe om te gaan met hen, tenzij je al de beslommeringen details zoals titel, bijschrift, alternatieve tekst, beschrijving voltooien. Wees ethische hoewel, het niet gebruiken als een kans om een ​​extra paar trefwoorden proppen op de pagina zoals deze waarschijnlijk zal een negatieve invloed hebben op uw zoekmachine ranking. Sommige mensen zoeken naar wat ze zoekt via Google image search, als je het goed zichtbaar is dan is uw potentiële klanten zullen waarschijnlijk een bezoek aan uw pagina.
 4. 4
  Diversifiëren anker tekstlinks. Zoals Aaron Wall opgemerkt, moet er een aantal variaties in de tekst zijn wanneer men creëert die blauw-gemarkeerde anker tekstlinks. De links op een pagina zijn wat de zoekmachine spiders volgen bij het bepalen van uw website structuur. Het meest waarschijnlijk, zijn de tekst gebruikt in de koppelingen moet worden gezien in het uitzoeken wat een pagina is alles over. U kunt ook een aantal trefwoorden in vette letters. Dat vertelt de spiders welke termen je probeert te benadrukken, maar overdrijf het niet.
 5. 5
  Kennis te nemen van het aantal woorden. Hoewel het is een klassieke regel dat "de lezers online niet lezen", het gewoon betekent niet dat men moet de online gebruikers van het goede, vlezige inhoud ontnemen. Vasthouden aan ten minste 250 woorden per pagina. SEO's weten dat het opschrijven van de juiste lengte van de tekst betekent dat je meer in staat om meer gerelateerde termen voor de doelgroep zoekwoorden bevatten.
 6. 6
  Vermijd duplicate content. De inhoud van uw website moet uniek zijn van die van andere sites op het web.

Pagina-indeling kwesties

 1. 1
  Title-tags de eerste is uw pagina titel. Het is heel belangrijk om zoekwoorden in uw pagina titel gezet; speciaal proberen om belangrijke zoekwoorden eerst krijgen en proberen om de totale lengte van uw pagina titel te beperken. Goed geconstrueerde title tags bevatten de belangrijkste zoekwoord voor de pagina. Het moet minder dan 65 tekens bevatten, zonder stopwoorden, zoals: een, als, de, toen, en, een, aan, etc. Uw titel tag ook moet worden beperkt tot het gebruik van alfanumerieke tekens, koppeltekens en komma's.
 2. 2
  Header tags volgend, is het belangrijk om te kijken naar de header-tags op uw site-h1, h2, h3, h4, enzovoort. H1 is de belangrijkste. Zorg ervoor dat u de belangrijkste zoekwoord bestempeld als h1-tag. Dit zal u helpen met ranking voor uw site, vooral als iemand op zoek is naar die bepaalde sleutel woord of een zin.
 3. 3
  Pagina-inhoud next up is de inhoud. U zeker wilt uw zoekwoorden in de inhoud ergens te zetten, maar het doel is echter om ervoor te zorgen dat de inhoud is zeer goed geschreven voor de bezoekers van uw website. U wilt de voegen zoekwoorden voor die pagina alleen wanneer het zinvol is. Pagina-inhoud moet hebben tussen de 300 en 700 woorden van beschrijvende inhoud dat de in de meta tag keywords voor de pagina keywords bevat. U wilt ook proberen om uw URL's te optimaliseren. Zorg ervoor dat u belangrijke keywords in de URL.
 4. 4
  Meta-tags naast zijn de meta keywords en meta description. Dit zijn stukjes code achter de schermen. De code moet er ongeveer zo uitzien: Het moet direct onder de title-tag-code worden geplaatst
  <title> Uw site tittel </ tittel>
  <Meta name = "keywords" content = "keyword1, keyword2, keyword3"
  Jouw meta tag keywords moet bevatten tussen 5-10 trefwoorden of zinnen die ook worden gevonden in de pagina-inhoud. Ook nog een belangrijk meta tag description tag is dat informatie over de inhoud van de pagina's bevat, zodat je zoekmachine gebruikers kunnen overtuigen om uw website te bezoeken. Het moet 15-160 karakters, vergeet niet om gevuld met zoekwoorden.
 5. 5
  Navigatie naast is het een goede navigatie hebben. Elke pagina van uw site moet links naar elke andere pagina bevatten, zodat de spiders van zoekmachines kan elke pagina vinden. Dit is een belangrijke stap voor een goede indexering en de page ranking van uw site.
 6. 6
  Sitemap naast is het hebben van een goede site map. Het is belangrijk om twee site kaarten voor uw website gebruiken - een XML-versie en een statische versie. De XML-versie kan worden gecreëerd door sitemap generators tools zoals http://www.xml-sitemaps.com. De statische versie moet een HTML-pagina die links naar elke andere pagina bevat zijn.

Tips

 • Gebruik van JavaScript, Flash en frames. Zoekmachines niet altijd verwijzingen JavaScript correct te verwerken, daarom wenselijk om deze zo min mogelijk te gebruiken is. De elementen van een locatie uitgevoerd op Flash niet geïndexeerd door veel zoeksystemen. Als interne links van het project zijn gemaakt in Flash, zal de meerderheid van zoeksystemen niet deze pagina's vinden. Telkens wanneer er een nieuwe pagina op een site, wordt de bekende zoekmachine alleen wanneer het wordt gevonden door de robot van de zoekmachine. Als de pagina is gelegen in het hart van een site, kan het zeer veel gebeuren op een verre dag. Sitemap vaak plaatsen lost een probleem van de indexering en de site reindexation.
 • SEO-vriendelijke content is niet langer de beperkende, robotical klinkende inhoud het vroeger was. Zoekmachines, in hun doel om te zoeken continu te verfijnen zijn meer catering aan de online lezers, het sociale aspect van het World Wide Web. Content komt te zijn meer mensgerichte en klaar voor consumptie.
 • Dynamische pagina's zijn moeilijk te indexeren, want het bevat te veel speciale karakters, sommige bots duurt veel langer de tijd om te indexeren die pagina's of sites. Proberen om dynamische schrijven van website pagina's te voorkomen.
 • Als je een lokaal bedrijf, krijgen in de Google Local Business zoekresultaten. 86% van de mensen op zoek naar iets offline zal online zoeken met de wil van Google en Bing. Zelfs bedrijven zoals kappers en slagers zich niet kan veroorloven te missen op een plek van zoekmachine optimalisatie. Ga dan naar de Google Local Business Centre en voeg uw bedrijf op deze map, op die manier uw informatie en contactgegevens de volgende keer dat een potentiële klant zoekt voor een dienst die u levert in uw omgeving!