Wkunl

Hoe een eenvoudige webpagina met behulp van kladblok

Webpagina's. We gebruiken ze elke dag. Maar hoe moeilijk is het om een ​​webpagina te maken? U kunt een eenvoudige webpagina gemakkelijk met Notepad.

Stappen

Hoe een eenvoudige webpagina met behulp van kladblok. HTML (HyperText Markup Language) maakt gebruik van tags.
Hoe een eenvoudige webpagina met behulp van kladblok. HTML (HyperText Markup Language) maakt gebruik van tags.

Het creëren van je eigen webpagina

 1. 1
  Open kladblok. Klik op Bestand-> Opslaan als. Kies alle bestanden in het menu bestand type. Sla je bestand op als file.html U kunt bestand te vervangen met iets. Meestal is de hoofdpagina van een website is nu index.html kun je beginnen met coderen. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk!
 2. 2
  HTML (HyperText Markup Language) maakt gebruik van tags. Tags zijn in principe wat tekst binnenkant van <punthaken> U vindt er een verscheidenheid van tags gebruiken om uw webpagina te creëren. Er zijn ook "eind tags" die eruit zien als </ TEXT> Deze end dingen zoals een vet lettertype.
 3. 3
  De eerste tag van een webpagina is meestal de html. U kunt dit op de top van uw Kladblok-bestand.
 4. 4
  De volgende tag is de tag. Tussen de en tags zijn de title-tag, die de browser wat te zetten aan de bovenkant van het venster vertelt, en meta-tags, welke zoekmachines zoals Google te vertellen wat de site over gaat.
 5. 5
  Op de volgende regel na je tag, zet een
 6. 6
  Eindigen nu je hoofd door te typen
 7. 7
  Volgend op onze website komt de body-tag. Typ Let op: niet alle kleuren worden ondersteund op alle browsers. (Bijvoorbeeld donkergrijs waarschijnlijk niet ondersteund op de meeste browsers)
 8. 8
  Tussen de twee body-tags gaat de inhoud van uw webpagina, wat de gebruiker ziet. Laten we beginnen met een kopbal. Een header aa sectie van grote tekst, en is gespecificeerd in HTML met

  door

  Met

  het zijn de grootste. Dus aan de bovenkant van uw webpagina, na de body-tag, misschien iets als

  Welkom op mijn site! Zorg ervoor dat je nog de ​​eind-tag, of je hele webpagina zal worden in gigantische!
 9. 9
  Een andere tag die kan gaan in de webpagina lichaam is de

  tag, of paragraaf tag

  . Dus na de header, moet u mogelijk

  Ik ben aan het leren hoe je een website te maken! Google regels!

  Als je een nieuwe lijn in uw site, gebruikt u de
 10. 10
  Je wilt waarschijnlijk niet een webpagina dat is alles platte tekst. Dus laten we in sommige opmaak. Voor vetgedrukte tekst, voor cursief, onderstrepen en voor. Vergeet niet uw eindtags!
 11. 11
  Wat maakt echt een website interessant is foto's. Zelfs met opmaak, die wil kijken naar eindeloze woorden? Gebruik de code <IMG> om dit te doen. Maar, net als de body-tag, die het nodig heeft wat extra informatie. Een img tag kan er zo uitzien: <IMG alt=dog src="ZG9nLmpwZw==" width=200 height=200> De oorspronkelijke (bron) is wat het beeld wordt genoemd. De breedte en hoogte zijn de breedte en hoogte van de afbeelding in pixels.
 12. 12
  Bijna klaar! U wilt dat uw bezoekers in staat zijn om meer dan alleen maar een pagina zien. Om links, gebruik maken: <A href="Iw=="> andere pagina </ A> De tekst tussen de tags is wat de gebruiker klikt op om naar de volgende pagina, en het href deel is waar hun muisklik ze. Met behulp van een-tags kunt u laat uw gebruikers moeiteloos verplaatsen rond uw website.
 13. 13
  Te eindigen, moet u uw lichaam te eindigen met, en hele webpagina met
 14. 14
  Sla je werk op en open het. Html-bestand in je favoriete web browser. Gefeliciteerd! Je hebt net een webpagina
 15. 15
  Als u wilt dat uw website op het web, zie Hoe een website te publiceren

Video

Tips

 • U kunt meer tags vinden door te zoeken op het web. Er zijn veel goede plekken om mensen te helpen leren om websites te maken. W3Schools is zeer goed.
 • Vergeet niet uw eind tags.
 • Als u wilt punthaken gebruiken op uw website, gebruiken <en> Een en teken &
 • Volgens HTML tutorials altijd de naam van uw web mappen en bestanden met alleen kleine letters en zonder spaties of leestekens. Terwijl Windows kunt u spaties gebruiken, vele web hosting providers niet doen, en je bespaart jezelf wat tijd en moeite als u ook de naam van uw bestanden en mappen vanaf het begin.

Verwante Googles