Wkunl

Hoe je mozilla firefox automatisch downloaden en installeren

Als de browser Mozilla Firefox blijft steeds populairder geworden, zijn steeds meer gebruikers maken de overstap. Voor een probleemloze ervaring, kunt u een gratis script gebruiken om de software met een minimum aan gedoe automatisch te downloaden en installeren.

Stappen

Hoe je mozilla firefox automatisch downloaden en installeren. Downloaden en uitvoeren van een batchbestand om Firefox te downloaden en installeren.
Hoe je mozilla firefox automatisch downloaden en installeren. Downloaden en uitvoeren van een batchbestand om Firefox te downloaden en installeren.
 1. 1
  Downloaden en uitvoeren van een batchbestand om Firefox te downloaden en installeren.
 2. 2
  Volg de instructies, het invullen van uw e-mailadres als daarom wordt gevraagd. Dit is nodig om toegang te krijgen tot de FTP-server, en het wordt niet gedeeld met iemand anders. U zult geen e-mail ontvangen.
 3. 3
  Raakte een toets wanneer u wordt gevraagd om dit te doen, totdat het script klaar is.
 4. 4
  Geniet firefox!

Tips

 • Het script maakt gebruik van tekst-gebaseerde commando's om toegang te krijgen tot FTP-servers van Mozilla, downloaden van het installatiepakket, voert u een automatische installatie zonder toezicht, en start het programma. Met niets meer dan een paar tikken op het toetsenbord, zal Firefox binnenkort weer aan de slag op uw pc.
 • Als u wilt dat meerdere gebruikers in staat zijn om Firefox eenvoudig installeren via een netwerk, plaatst mozilla.bat in een gedeelde map en voer het uit op elke computer.

Waarschuwingen

 • Als je op een inbelverbinding, kan het downloaden een tijdje nodig hebben (zoals alle middelgrote of grotere downloads). Als u het DOS-venster sluiten voordat de download voltooid is, zal het programma niet geïnstalleerd.
 • Dit script werkt in Windows XP-systemen met standaard configuraties. Tot nu toe niet op andere versies van Windows getest. Dit script kan elke computer niet beschadigen. Echter, als u een versie van Windows anders dan XP (of je zwaar hebt aangepast uw XP-configuratie) draait, kan het niet aan het programma te downloaden of te installeren. Als het script niet lukt, meldt u het probleem op overleg pagina's in dit artikel.