Wkunl

Hoe uw website populair maken

Het lijkt alsof iedereen heeft tegenwoordig wel een website, dus het vinden van manieren om zich te onderscheiden van de menigte is onmisbaar. Een populaire website te maken, gebruik maken van deze nuttige suggesties met betrekking tot de inhoud, vormgeving en zoekmachine-optimalisatie.

Stappen

Hoe uw website populair maken. Kies een onderwerp waar je weet veel over.
Hoe uw website populair maken. Kies een onderwerp waar je weet veel over.

Hebben grote inhoud

 1. 1
  Kies een onderwerp waar je weet veel over. Zelfs als dat betekent het nemen van een risico, focus op iets dat je gepassioneerd over voelt. In feite, het internet is een geweldige plek voor niche-inhoud juist omdat je potentiële publiek is wereldwijd, niet lokaal, dit verhoogt uw kansen van het verbinden met mensen die willen wat u te bieden hebben. Alleen door het maken van de site specifiek voor u en uw ervaring zult u in staat zijn om iets dat niemand anders kan bieden.
 2. 2
  Front-laden van de site. Of je verkoopt merchandise, het geven van instructie, of bloggen voor het plezier, niet de fout van het nemen van uw site online voordat het een voldoende hoeveelheid van de inhoud niet te maken. Zelfs als uw oorspronkelijke inhoud is stellaire, bezoekers die hebben geen reden om te blijven zijn waarschijnlijk niet later terug te komen of het aanbevelen uw site aan hun vrienden.
 3. 3
  Benadruk kwaliteit boven kwantiteit. Een van de nadelen van het internet is dat het is jam-packed met afleiding en stimuleert oppervlakkig lezen. Als uw site is niets anders dan pluizen, zullen de mensen het snel romen en gaan naar iets anders. Op de top van dat, omdat het internet voelt anonieme, mensen zijn snel te bespringen onnauwkeurigheden, typefouten en bugs - die uw site kan zinken en dood je moreel. Zorg ervoor dat uw site verpakken met inhoud mensen kunnen nergens anders vinden, zelfs als dat betekent dat je minder van hebben.
 4. 4
  Voeg toe aan uw site regelmatig. Hoewel je moet een aardige brok van inhoud beschikbaar te hebben wanneer u voor het eerst online gaan, geen gebruik maken van alles wat je hebt in een keer gekregen of je followers zal moe van het wachten en verder gaan. Idealiter moet je startup items te bereiden, hebben een kleine reserve van extra content die je loslaat op een schema (ex. elke donderdag), en klaar zijn om nieuwe inhoud regelmatig te maken als je eenmaal hebt gekregen in de swing van de dingen.
  • Je moet nooit je website "compleet" te overwegen, als je wilt om te overleven, het behandelen als een "levend" document dat zal veranderen in de tijd.
  • Overweeg het maken van een web-feed (RSS, Atom, enz.) zodat gebruikers kunnen zich abonneren op updates.

Gebruik een slim ontwerp

 1. 1
  Maak de site gemakkelijk op de ogen. Zelfs als uw site is tekst-zwaar, het moet visueel aantrekkelijk om mensen te houden van het maken van snelle oordelen over de kwaliteit. Als je niet veel design gevoel hebben, hebben een artistieke vriend geef het de keer over, vraag een ouder familielid of ze vinden de site gemakkelijk te navigeren, of zelfs maar te overwegen het inhuren van een ontwerper om te werken aan de totale samenstelling.
 2. 2
  Houd het simpel. Stroomlijn elke pagina, zodat mensen niet gedesoriënteerd raken of gefrustreerd. Vermijd het gebruik van uitgebreide lettertypes, tal van kleuren, of onnodige afbeeldingen die vertragen de pagina-laadtijd (of maak mensen denken dat ze op zoek bent naar een over-enthousiaste PowerPoint-presentatie).
 3. 3
  Houd een consistent thema. Gebruik dezelfde banner aan de bovenkant (en onderkant, indien van toepassing) van elke pagina, zodat mensen kunnen uw site te navigeren met gemak. Bind al uw pagina's samen met een kleurenschema, zodat mensen niet denken dat ze op mysterieuze wijze getransporteerd ergens anders met elke klik. Wees consistent in je lettertype gebruik door steken met niet meer dan drie lettertypes, maken deel alle koppen dezelfde grootte, allen lid headers van een ander formaat, enz.
 4. 4
  Embrace witte ruimte. Als je bang bent dat het verlaten witte ruimte zullen de bezoekers weg te jagen bent, kijk maar naar een Google-pagina. Witte ruimte helpt een pagina er schoon en opgeruimd, om niets van het feit dat het maakt het navigeren veel gemakkelijker te zeggen.
 5. 5
  Gebruik korte alinea's. Niemand wil een muur van tekst strijden.

Optimaliseer uw website voor zoekmachines

 1. 1
  Gebruik trefwoorden. Trefwoorden kapitaliseren op internet trends, trekken bezoekers, en maak uw pagina likelier te komen in zoekopdrachten. Goede plekken om trefwoorden bevatten onder meer de rubrieken, URL's (meerdere woorden dienen te worden gescheiden door streepjes, ex. "Make-Your-website-Popular"), en meta-tags.
  • Gebruik tags en keywords nauwkeurig. Als zoekmachines detecteren dat u probeert om uw site ranking te manipuleren met behulp van tags en keywords waar ze eigenlijk niet van toepassing zijn, het zal een negatieve invloed hebben op je prestaties. (Het zal niet goed gaan dan met uw bezoekers bijzonder goed, ook niet.)
 2. 2
  Bouwen inkomende links. De ouderwetse manier om dit te doen is door koppeling-swapping - dat is, het aanbieden van een link naar iemand anders als ze naar u linken. Hoewel dit nog steeds kan zeer nuttig zijn wanneer twee sites hebben een goede reden om te worden gekoppeld, een andere benadering is om artikelen te plaatsen op andere sites die een link terug naar de uwe. Deze artikelen moeten worden informatief, boeiend, en de hoge kwaliteit. Boven alles, moeten ze niet spammy kijken met koppelingen die uitsteken zoals zere duimen.
  • Als je een fatsoenlijke schrijver, kunt u deze zelf kunt doen, maar anders kan het de moeite waard om iemand anders voor hen te doen huren. Gast blogs, bijvoorbeeld, zijn een goede manier om dit te doen.
 3. 3
  Houd uw inhoud bijgewerkt. Naast het maken van de bezoekers meer kans om terug te komen voor meer, dit laat zoekmachines weet dat uw pagina is niet achtergelaten of irrelevant.
 4. 4
  Gebruik een goede domeinnaam. Als uw domeinnaam is te gecompliceerd, moeilijk te spellen, of obscure, zal het niet aantrekken van de lezers die u verdient. Natuurlijk, de beste domeinnamen komen op een steile prijs, dus je moet een balans tussen uw gewenste domeinnaam prestaties en uw budget te slaan. Lees dit voor meer tips over het kiezen en kopen van een goedkope domeinnaam.
 5. 5
  Lees hoe je een website voor SEO ontwerpen voor meer pointers.

Tips

 • Voeg de URL van uw website naar uw e-mail handtekening, zodat alle e-mails die u verstuurt u ook uw website-adres. Voeg de URL naar uw Facebook, Myspace, etc.

Waarschuwingen

 • Plaats geen auteursrechtelijk beschermd materiaal. Schending van het auteursrecht is kracht gehandhaafd.
 • Search-engine optimalisatie (SEO) is meer een kunst dan een wetenschap, vooral omdat page-ranking algoritmen Google's zijn een goed bewaard geheim.
 • Mensen verafschuwen spam. Plaatsen van links naar je spullen overal - vooral op plaatsen waar het niet hoort - zal een negatief effect op uw site te hebben.