Wkunl

Hoe kunt u uw website te krijgen om te verschijnen op de zoekmachines

Een website zonder bezoekers is als een fiets voor een vis. Waardeloos! Dus nu dat je een website hebt gebouwd, hoe zal iemand buiten uw eigen vrienden en familie te gaan om te weten over het? Ze zullen het Google, natuurlijk! Maar voordat dat zal werken, uw site moet worden erkend-of geïndexeerde-zodat het zal verschijnen in zoekopdrachten. Wij laten u zien hoe dat te laten gebeuren.

Stappen

Hoe kunt u uw website te krijgen om te verschijnen op de zoekmachines. Controleer uw index-status.
Hoe kunt u uw website te krijgen om te verschijnen op de zoekmachines. Controleer uw index-status.

Statuscontrole

 1. 1
  Controleer uw index-status. U kunt nagaan of uw site is vrij snel is geïndexeerd door het doen van een paar eenvoudige zoekopdrachten.
  • Terwijl uw eerste gedachte kan zijn "Google het," zijn er eigenlijk 2 primaire zoekmachines: Google en Bing. Merk op dat Bing bestaat in feite Bing, MSN en Yahoo.
 2. 2
  Ga naar google. com en zoek naar uw URL. Als het niet verschijnen, is nog niet geïndexeerd.
 3. 3
  Herhaal dit met bing. Het is mogelijk dat men zal te zien zijn als geïndexeerd, en de andere niet.
  • Zoeken naar inhoud van uw site, in tegenstelling tot haar URL kon geven u misleidende resultaten. Bijvoorbeeld, als je een site over jongleren, je een zoekopdracht voor "jongleren" en doe uw site op de eerste paar pagina's niet vinden, kun je aannemen dat het niet is geïndexeerd. Maar zijn van mening dat "jongleren" geeft bijna 7 miljoen resultaten, en je zult zien dat het mogelijk is je geïndexeerd, net niet in de top 50 resultaten. Of zelfs top 5000!

Krijgen geïndexeerd

 1. 1
  Get gekoppeld. Zoekmachines gebruiken "spiders" te kruipen rond op het web op bestaande verbindingen, op zoek naar nieuwe. Er zijn verschillende manieren om een ​​spin te krijgen om te weven een web om uw site.
  • Als u al een blog of andere website die wordt geïndexeerd, zet een link naar uw nieuwe website, en niet begraven. Maken het groot en vet. Je wilt dat mensen het zien, om het te klikken, en om uw site te bezoeken!
  • Vraag iemand met een geïndexeerde website een link naar uw website. Het kan zo simpel zijn als een ingesloten referentie, of een advertentie voor uw product. Hoe meer mensen gekoppeld aan uw website, hoe beter, dus wees niet verlegen als je wilt zelf-bevordering.
  • Dien uw website naar populaire social bookmarking sites zoals Digg en Stumbleupon.
  • Dien uw website naar de. (Zie hoe Open Directory Project is in het blauw? Dat is een link terug naar dmoz.org). ODP is een meertalige open content directory van links die wordt beoordeeld en in stand gehouden door vrijwillige redacteuren.
  • Een link naar uw nieuwe site op uw Facebook-pagina en Twitter-profiel. In feite, zet een link op elke website die u kunt. Dit zal niet alleen zorgen dat u snel geïndexeerd, zal het u helpen verhogen uw zoekopdracht rang ook, door wat heet zoekmachine optimalisatie.