Wkunl

Hoe je affiliate producten online markt

Wilt u niet voor iemand te werken, maar willen een inkomen te verdienen thuis verkoop van hun producten voor hoge commissies? Affiliate marketing is voor jou. Er zijn vele manieren om affiliate marketing te doen. Je moet creatief zijn.

Stappen

Hoe je affiliate producten online markt. Meer informatie over het product, gebruik het, en zie hoe het is.
Hoe je affiliate producten online markt. Meer informatie over het product, gebruik het, en zie hoe het is.
 1. 1
  Meer informatie over het product, gebruik het, en zie hoe het is. Beoordeel het op 10 en beslissen als andere mensen het zouden willen.
 2. 2
  Het opzetten van een domeinnaam en webhost, zodat u hun product de markt kunnen brengen.
 3. 3
  Gebruik unieke webpagina's voor elk afzonderlijk product u marketing te bevorderen. Niet forfaitair al het samen gewoon om wat geld te besparen op web hosting. Het beste is om een ​​site gericht op elk product en niets meer hebben.
 4. 4
  Zijn altijd product beoordelingen op de website zodat bezoekers een eerste inzicht over wat het product kan doen om degenen die ze koopt hebben. Ook getuigenissen van gebruikers die al hebben geprobeerd het product. Te zorgen dat deze klanten zijn meer dan bereid om u toestaan ​​om hun namen en foto's te gebruiken op de site van het specifieke product dat u zijn marketing
  • U kunt ook artikelen aandacht voor de toepassingen van het product te schrijven en op te nemen op de website als een extra pagina. Maak de pagina's aantrekkelijke dwingende en omvatten oproepen om te handelen op de informatie. Elke kop moet de lezers aan te trekken om te proberen en lees meer, zelfs contact met u op. Markeer uw speciale punten. Dit zal helpen uw lezers te leren wat de pagina over gaat en willen meer te weten komen
 5. 5
  Word lid van de verschillende programma's die u wilt beoordelen 9/10 en beginnen met de marketing ze online, opgericht webpagina's en het gebruik van Google AdWords om uw site te promoten.
 6. 6
  Schrijf artikelen die dwingend zijn, beknopt, en krijg je de klant denken, "Ik heb om dit te hebben!"
 7. 7
  Bevorderen, te bevorderen, te bevorderen! Houd het promoten van uw website tot je een vloed van het verkeer.
 8. 8
  Bewaak uw resultaten iedere dag te testen. Track elk zoekwoord.
 9. 9
  Bieden gratis rapporten aan uw lezers. Indien mogelijk plaats ze op de zeer bovenkant van uw pagina, zodat het ze gewoon niet kunnen worden gemist. Proberen om auto-responder berichten die zal worden gemaild naar degenen die hun persoonlijke informatie in je sign up box ingang te creëren. Volgens het onderzoek, is een verkoop meestal gesloten op de zevende contact met een prospect
 10. 10
  Slechts twee dingen kan eventueel gebeuren met de webpagina staan: gesloten verkoop of het vooruitzicht de pagina te verlaten en nooit meer terug te keren. Door het plaatsen van nuttige informatie in hun inbox op bepaalde bepaalde periode, zal je hen te herinneren aan het product dat ze dachten dat ze willen later en komt erachter dat de verkoop gesloten is. Zorg ervoor dat de inhoud is gericht op specifieke redenen zijn om het product te kopen. Maak het niet klinken als een verkooppraatje.
 11. 11
  Focus op belangrijke punten zoals hoe uw product het leven en de dingen makkelijker en leuker kunnen maken. Onder dwingende onderwerp lijnen in de e-mail. Zoveel mogelijk, vermijd het gebruik van het woord "gratis" omdat er nog steeds oudere spam filters die stortplaatsen dat soort inhoud in de junk voordat zelfs iemand ze eerst te lezen. Overtuigen die zich heeft aangemeld voor uw gratis rapporten die ze zal missen iets groots als ze niet gebruik maken van uw producten en diensten
 12. 12
  Ontvang het soort verkeer dat gericht is op uw product. Denk maar, als de persoon die uw website bezocht heeft geen enkel belang in wat u aanbiedt, zullen ze onder degenen die gaan en nooit meer terugkomen. Schrijf artikelen voor publicatie in e-zines en e-rapporten. Deze manier kunt u publicaties die is gericht op je doelgroep en wat u hebben opgemaakt misschien net pak hun interesse te lokaliseren.
 13. 13
  Probeer minimaal 2 artikelen per week schrijven, met minstens 300-600 woorden. Door voortdurend te schrijven en onderhouden van deze artikelen kunt u maar liefst 100 gerichte lezers naar uw site in een dag genereren.
 14. 14
  Onthoud altijd dat slechts 1 op de 100 mensen geneigd zijn om uw product te kopen of uw diensten. Als je zo veel als 1000 gerichte treffers voor uw website in een dag kan genereren, dat betekent dat u gemaakt 10 verkoop op basis van de gemiddelde statistiek
 15. 15
  De tactiek bovenstaande niet echt klinken erg moeilijk om te doen, als je erover nadenkt. Het vereist alleen een beetje tijd en een actieplan van uw kant.
 16. 16
  Probeer deze tips te gebruiken voor verschillende affiliate marketing programma's. U kunt uiteindelijk het behoud van een goede bron van inkomsten en overleven in deze business dat niet alle marketeers kunnen doen.

Tips

 • Bij het bevorderen van uw diensten uit te proberen om te adverteren op een website met een grote populatie. Proberen om aandacht te trekken met behulp van pakkende woorden of maak jezelf anders onder anderen op een of andere manier (Grote letters, Caps [Niet doen alle doppen u misschien volkeren interesse verliezen in uw website], of indien beschikbaar gebruik gekleurde tekst.
 • Een andere manier om verkeer naar uw website is via de PPC (Pay Per Click). Alles wat je moet je doen is het vinden een een goede PPC-netwerk en beginnen met het verzenden van verkeer naar uw website voor zo laag als $ 0.05 USD per klik. Als u gebruik maken van PPC-motoren op de voet volgen wat je uitgeeft
 • Schrijf artikelen die het product beoordelen en vervolgens stuurt de lezer naar uw webpagina.
 • Het genereren van verkeer naar uw affiliate site wordt gedaan, net als elke andere site. Adverteer uw website, zorg ervoor dat het zoekmachine geoptimaliseerd met goede, specifieke zoekwoorden, en houd deze up-to-date. Zoals u worden bezocht, zal uw site te krijgen meer en meer hits die deze hoger zal rijden in de zoekmachine rankings.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen hebben om geld te besteden aan deze marketing te doen. Niet overboord te gaan en besteden al uw inkomsten op deze, zou het niet werken.