Wkunl

Hoe kunt u uw persoonlijke gegevens te beschermen op Facebook

ID dieven kunnen Facebook gebruiken om gegevens op te halen. Sommigen pleiten voor uiterst veilig en prive, en delen zo weinig mogelijk, maar als je wilt om te netwerken, dat het doel nederlagen. Basismaatregelen (toegankelijk in voorkeuren) die niet zal kwetsen uw openheid vermogen betekent het verbergen wat informatie die mensen niet nodig.

Stappen

Hoe kunt u uw persoonlijke gegevens te beschermen op Facebook. Bepaal hoe private u wilt dat uw profiel te zijn.
Hoe kunt u uw persoonlijke gegevens te beschermen op Facebook. Bepaal hoe private u wilt dat uw profiel te zijn.
 1. 1
  Meld u aan bij Facebook, klik rekening. Het is gelegen op de top rechts (naast Profile). Klik op Privacy-instellingen.
 2. 2
  Bepaal hoe private u wilt dat uw profiel te zijn. Klik op elke tab-iedereen, vrienden van vrienden, vrienden alleen, aanbevolen, en op maat. Kijk naar de punten voor elk een-de stip shows die dat aspect kunnen zien.
  • Als u tevreden bent met een van de vooraf ingestelde privacy-instellingen, klikt u op Toepassen Deze Instellingen in de rechterbenedenhoek. Als u niet, lees dan verder om te leren hoe u uw privacy-instellingen aan te passen.
 3. 3
  Vink het vakje "laten vrienden van mensen getagd in mijn foto's en berichten te zien". Dit zorgt ervoor dat alleen je vrienden kunnen berichten en foto's die je tag te zien.
 4. 4
  Klik op de koppeling Instellingen aanpassen onder het vak je gewoon aangevinkt. Dit zal u toelaten om uw Facebook-instellingen verder te bewerken.
 5. 5
  Bepaal hoe private u wilt dat bepaalde dingen worden door het selecteren van het menu drop-down.
 6. 6
  Verberg bepaalde mensen of netwerken van het zien van uw informatie. Om dit te doen, klikt u op Aanpassen in het drop down menu. Vervolgens kiest u 'Alleen vrienden', vink alle netwerken die u niet wilt dat uw foto's te zien (vergeet niet dat wanneer dit is aangevinkt betekent dat iedereen in het netwerk kan dat stukje informatie te zien, niet alleen je vrienden in het netwerk), en typ de naam van een persoon op je lijst met vrienden die je niet wilt dat uw info te zien.
 7. 7
  Maak een bepaald stukje informatie zichtbaar voor slechts een paar mensen. Om dit te doen, klikt u op Aanpassen in het drop down menu. Uit de volgende drop down menu, kies Specifieke mensen... Typ vervolgens in de naam van de mensen die je wilt in staat zijn om de informatie te zien. Zolang uw netwerken zijn aangevinkt, zullen alleen degenen aan wie u de toestemming staat zijn om dat stukje informatie te zien.
 8. 8
  Wijzig uw foto privacy-instellingen. Klik op Bewerken privacy-instellingen voor de bestaande fotoalbums en video's aan de onderkant van de dingen die ik delen sectie.
  • Kies de juiste instellingen voor elk album. Gebruik het drop down menu zoals je deed voor de vorige stappen. Klik op de Terug naar de knop Instellingen in de linkerbovenhoek als je klaar bent.
 9. 9
  Voorbeeld van uw profiel. Met deze functie kunt u uw eigen profiel te bekijken alsof je iemand anders was. Het zal helpen ervoor te zorgen dat ze alleen kan zien wat je wilt. Om dit te doen, klik op Voorbeeldweergave Mijn profiel in de rechterbovenhoek.
  • Typ de naam van de mening van de persoon die u wilt controleren en druk op enter.
 10. 10
  Klik terug op privacy-instellingen om de nodige veranderingen aan te brengen. Dan genieten van uw nieuwe beveiligde Facebook-profiel!

Tips

 • Controleer altijd u het juiste webadres voordat het invoeren van een gebruikersnaam of wachtwoord.

Waarschuwingen

 • Post geen gekke dronken foto's van jou en je vrienden op facebook als je je ouders of iemand anders die u niet wilt die foto's op Facebook te zien. U kunt hen ook beperken van het zien selecteer albums,.
 • Gebruik geen denigrerende informatie, roddels en onware informatie over iemand op facebook niet posten, of het nu op de muur, commentaren, e-mail, chatten, enz., zelfs als die persoon / personen is de grootste pijn van alle. Vergeet niet je baas, leraar, de ouders kan iedereen toegang krijgen tot en te zien wat je op en geven de informatie aan anderen en aan de zeer persoon - en het kan je het land in GROOT EN ERNSTIG PROBLEEM. De enige manier om uit de problemen te houden is om het niet op AT ALL!
 • Heeft uw persoonlijke gegevens niet geven aan iedereen, zelfs je vrienden en de mensen die je kent zonder toestemming van je ouders / verzorgers / leraar / verzorgers eerste. Persoonlijke informatie omvat:
  • Uw telefoon-en mobiele nummers.
  • Uw huisadres - Als iemand vraagt ​​waar je woont of je wilt zeggen waar je woont geef de stad of regio.
  • De naam van uw school / werk / hogeschool / universiteit en dat geldt ook voor je ouders, vrienden en familieleden degenen ook.
  • Namen van je ouders en familieleden.
  • Een bank-en financiële informatie zoals credit card nummer, etc.
  • Kenteken, sofinummer.
  • Particuliere medische informatie en medische geschiedenis (vooral intieme informatie) over u, uw familie en vrienden. Iemand te vertellen dat je last hebt van een migraine, had een verkoudheid, griep en non intieme handelingen zoals handchirurgie is prima. Het is fijn om iemand die je ging naar de artsen te vertellen, als ze vragen waarom, geef gewoon een eerlijke maar bondige antwoord bv. Ik ging voor een injectie, had een aantal tests, check-up, maar je hoeft niet de hele detail vertellen. Als je een handicap of medische aandoening, wees voorzichtig met wie je vertellen, soms is het het beste om gewoon te vertellen familie en vrienden alleen.
 • Wanneer u een toepassing toevoegt, vertrouwt u de ontwikkelaar van de applicatie met uw gegevens. De beste oplossing (afgezien van geen toevoeging van toepassingen op alle, of het niet op Facebook) is om alle gevoelige informatie op Facebook, inclusief correcte verjaardagen en andere persoonlijke gegevens die gebruikt kunnen worden bij identiteitsdiefstal niet gezet.