Wkunl

Hoe kunt u uw doodsbrief delen met je online vrienden

"Sta open voor je dromen, mensen. Embrace die verre kust. Omdat onze aardse reis is dan al te snel."

Zo mijmerde radio-omroeper Chris Stevens, in een 1992 aflevering van Northern Exposure. En wanneer die reis voorbij is, bent u waarschijnlijk gaat willen je online vrienden, wie mag leven over de hele wereld, om te weten waarom je postings plotseling zijn gestopt.

Stappen

Hoe kunt u uw doodsbrief delen met je online vrienden. Identificeer de vertegenwoordiger die zal omgaan met uw zaken na uw overlijden.
Hoe kunt u uw doodsbrief delen met je online vrienden. Identificeer de vertegenwoordiger die zal omgaan met uw zaken na uw overlijden.
 1. 1
  Identificeer de vertegenwoordiger die zal omgaan met uw zaken na uw overlijden. Dit kan een echtgenoot, een kind, een ouder, een advocaat, of zelfs een buurman te zijn.
 2. 2
  Laat uw vertegenwoordiger weten dat u actief online en dat je wilt dat hij je online vrienden melden nadat u overlijdt.
 3. 3
  Maak een lijst van mensen met wie je online corresponderen. Ga via uw e-mail adres boek en na te denken over wie je zou willen hebben meegedeeld nadat u doorgeven en hoe. Verlaat specifieke instructies voor uw vertegenwoordiger, zoals:
  • Hoe in te loggen op uw e-mailaccount
  • Stuur een specifieke boodschap naar bepaalde mensen
  • Stuur een algemene boodschap naar iedereen in het adresboek
  • Het opzetten van een automatisch antwoord voor iedereen die schrijft naar uw e-mail adres
  • Wis de rekening na een bepaalde periode van tijd is verstreken
 4. 4
  Identificeer nu een online communities waarvan je een actief lid. Bent u een regelmatige bijdrage? Zeker andere gebruikers zullen worden meegedeeld na uw overlijden. Misschien bent u een alleen-lezen lid. Toch kunt u nog steeds wilt de aangemelde na je dood als je voelt dat de groep die je geholpen heeft en u wilt uw waardering te uiten groep.
 5. 5
  Noteer de volledige instructies over hoe u toegang tot uw communities. Noem de naam van de groep of de dienst het sponsoren van de online community, de URL of website-adres of, als de groep wordt benaderd door het posten van een e-mail, geef het juiste e-mailadres.
 6. 6
  Nagaan hoe uw vertegenwoordiger in staat om in te loggen op de gemeenschap zal zijn. Kan hij gewoon een beheerder e-mail? Moet hij zijn eigen account aanmaken en inloggen op om een ​​bericht te sturen? Werkt dit nu uit, zodat u de volledige instructies die je kent kan geven gaat later werken, wanneer uw vertegenwoordiger probeert de groep te melden.
 7. 7
  Bepaal wat u wilt dat uw vertegenwoordiger om de groep te vertellen. Misschien wilt u gewoon uw vertegenwoordiger om een ​​eenvoudige verklaring waarin de datum en plaats van overlijden te maken. Of misschien wilt u een paragraaf nu die later kunnen worden geüpload naar de groep voor te bereiden. Dit kan vooral handig zijn als u op dit moment plannen voor uw overlijden als gevolg van een terminale ziekte. Misschien heb je liever uw vertegenwoordiger om gewoon upload uw krant doodsbrief instrueren. Er zijn vele manieren om het te benaderen. Het punt is om verder te gaan en te plannen nu, voordat het te laat is.

Tips

 • Als u besluit dat u nodig hebt om uw eigen geven log-on informatie, dan kunt u misschien uw vertegenwoordiger mee te delen dat hij moet zoeken in uw kluis na uw overlijden voor de volledige instructies.
 • Zorg ervoor dat u een alternatieve vertegenwoordiger in geval specificeren, bijvoorbeeld, u uw echtgenoot koos en vervolgens uw echtgenoot vooroverlijden u.
 • Online aanmelding is slechts een klein deel van het overlijden en invaliditeit planning die u moet zorgen eerder vroeger dan later. In de meeste gevallen is het waarschijnlijk een goed idee om een ​​advocaat te raadplegen. Vergeet alleen niet over meldingen om uw online vrienden!

Waarschuwingen

 • Uw wil is niet een goede plek om gevoelige informatie zoals specificeren log-on instructies en wachtwoorden, zoals testamenten deel gaan uitmaken van het openbare verslag. U wilt dat uw log-on informatie prive blijft, uitsluitend voor gebruik door uw vertrouwenspersoon.