Wkunl

Hoe kunt u uw mobiele breedbandverbinding kaart gebruiken voor uw draadloze router

Dus heb je al wilde om uw Mobile Broadband USB-stick of laptop-kaart aansluiting gebruiken voor een router om draadloos in huis hebben, maar hebben geen idee hoe dat te doen? verbinding. Je hebt gezien deze 115€ -150€ routers die uit dat u uw USB of Laptop Broadband kaart kan zetten en gebruik maken van uw mobiele breedbandverbinding voor de draadloze router. Nou hier is een oplossing, zodat u niet hoeft te verspillen 150€.

Stappen

Hoe kunt u uw mobiele breedbandverbinding kaart gebruiken voor uw draadloze router. Zorg ervoor dat u een actieve mobiele breedbandverbinding van een mobiele provider het zou kunnen zijn van een USB-of laptop-kaart-apparaat.
Hoe kunt u uw mobiele breedbandverbinding kaart gebruiken voor uw draadloze router. Zorg ervoor dat u een actieve mobiele breedbandverbinding van een mobiele provider het zou kunnen zijn van een USB-of laptop-kaart-apparaat.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u een actieve mobiele breedbandverbinding van een mobiele provider het zou kunnen zijn van een USB-of laptop-kaart-apparaat.
 2. 2
  Meld u bij de beheerder of host-account van uw computer.
 3. 3
  Ga naar start, klik vervolgens op het bedieningspaneel.
 4. 4
  Zoek netwerk-en internetverbindingen en klik erop.
 5. 5
  Selecteer netwerkverbindingen.
 6. 6
  Selecteer uw type internetverbinding en klik op eigenschappen.
 7. 7
  Klik op het tabblad Geavanceerd.
 8. 8
  Kijk onder Internet-verbinding delen, moet er een check-off box die zegt toestaan ​​dat andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer zijn. Afvinken die doos.
 9. 9
  Als u gebruik maken van dial-up voor uw internetverbinding, afvinken richten een inbelverbinding maken als een computer in het netwerk probeert te krijgen tot het internet. Klik vervolgens op OK.
 10. 10
  Klik op "ja" als u dit bericht ontvangt;
  • Als Internet-verbinding delen is ingeschakeld, zal uw LAN-adapter worden ingesteld om IP-adres te gebruiken 192.168.0.1. Uw computer wordt verbroken met andere computers in uw netwerk. Als deze andere computers hebben statische IP-adressen, is het een goed idee om ze in te stellen om hun IP-adressen automatisch verkrijgen. Weet u zeker dat u Internet-verbinding delen inschakelen?
 11. 11
  Voer een cat 5 kabel vanaf uw desktop of laptop met actieve mobiele breedband ICS-verbinding van de computers LAN-poort op de router internet in de haven. En Voila!

Tips

 • Je zou kunnen hebben om de aansluiting van een laptop of desktop rechtstreeks aan een van de routers uitgaande LAN-poorten op de achterkant van de router en toegang tot de draadloze instellingen om die te wijzigen, vervolgens opslaan hoe je wilt en je goed bent. Gebruik uw laptop in te loggen op de router en de draadloze beveiligingsinstellingen wijzigen. De handleiding bij de router wordt beschreven hoe u dit doet.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het knoeien met de instelling, kan je iets verkeerd doet en niets zal werken!

Dingen die je nodig hebt

 • Een draadloze breedband-kaart of USB-stick van een mobiele provider
 • Desktop of Laptop
 • Draadloos of Regelmatige Router
 • Een beetje weten hoe