Wkunl

Hoe maak je een draadloze router toe te voegen aan uw netwerk

Dus, heb je eindelijk besloten om een ​​draadloos netwerk toe te voegen aan uw huis? Hier is hoe te beginnen.

Stappen

Hoe maak je een draadloze router toe te voegen aan uw netwerk. Een draadloos standaard, zijn er vier verschillende standaarden gebruikt in deze tijd, die.
Hoe maak je een draadloze router toe te voegen aan uw netwerk. Een draadloos standaard, zijn er vier verschillende standaarden gebruikt in deze tijd, die.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u een breedband kabel- of DSL-aansluiting op de, tenzij je van plan bent over het gebruik van de nieuwe voor de lokale delen van bestanden tussen uw computers.
 2. 2
  Een draadloos standaard, zijn er vier verschillende standaarden gebruikt in deze tijd, die: A, B, G en N. Doorgaans zal meer kosten voor de snellere standaarden (G en N) dan langzamere (A en B.) Bij serious gaming, kies N, voor het surfen op internet of zakelijke werk plukken B of G.
 3. 3
  Koop een router die uw voorkeur draadloze signaal heeft, sommige populaire merken zijn linksys, netgear, en d-link.
 4. 4
  Sluit de router aan op de Ethernet-kabel van de breedbandmodem en zet de router op. De router moet automatisch het draadloze signaal uit te zenden, en als de modem werkt, dus moet de Internet.Note, moet u handmatig het IP-configuratie die u van uw ISP.
 5. 5
  Houd in gedachten dat je ook een draadloze adapter voor de computer ook indien nog niet geïnstalleerd of ingebouwd in de computer. Zal moeten Het wordt aanbevolen (indien mogelijk) om hetzelfde merk router en adapter te gebruiken.
 6. 6
  Zorg dat u uw draadloze netwerk te beveiligen, door het inschakelen van de WEP-of WPA-encryptie, het veranderen van het wachtwoord van de beheerder, en het toevoegen van MAC-filtering. Raadpleeg de documentatie van uw router voor meer informatie over deze instellingen.

Tips

 • Multiple-input en multiple-output is kostbaar, dus tenzij je wilt ultieme dekking en doorvoersnelheid is er geen behoefte om het te kopen.
 • Tenzij u gigabyte (extreem snelle) ethernet, uw netwerk snelheid zal niet veel worden aangetast door een high-end router in plaats van een goedkope router. Slechts computer snelheid wordt beïnvloed, omdat de internet snelheid zo veel langzamer dan alle normen.
 • De N-standaard is gepubliceerd en overeengekomen door de International Standards Organization, (IEEE 802.11n). De G standaard moet meer dan genoeg meer de meeste gebruikers zijn. De
 • multiple-input multiple-output en technologie, (multiplex in multiplex out) is aangetoond succesvol te zijn in het verhogen van bereik en datadoorvoer. Dit is een belangrijk onderdeel van de huidige N-standaard en is momenteel beschikbaar in de meeste N-modellen.
 • De snelheid van de draadloze vertegenwoordigen niet de snelheden die u krijgt op het internet. De snelheid aangegeven door de router is de verbinding tussen de router en de individuele computer (s). Normaal gesproken is de snelheid van de internetverbinding is veel trager dan de verbinding vanaf de computer (s) aan de router (bijvoorbeeld internetverbinding is overal van 1-6Mb / s en een draadloze G-verbinding is tot 54Mb / s).
 • Met behulp van een firewall kan helpen beschermen elke computer netwerk, draadloos of niet, tegen hackers.

Waarschuwingen

 • Een draadloos netwerk toe te voegen kunt u in gevaar van hackers te tikken in uw netwerk, tenzij je leert