Wkunl

Hoe te gebruiken Windows XP 's ingebouwde remote desktop hulpprogramma

Remote Desktop Utility kunt u toegang tot uw computer vanaf elke plek in de wereld, zolang je internetverbinding hebt. Windows XP heeft een dergelijk hulpprogramma, en nu hebt u toegang tot de ontzagwekkende kracht die door het.

Stappen

Hoe te gebruiken Windows XP 's ingebouwde remote desktop hulpprogramma. Remote desktop moet zijn ingeschakeld op alle computers waarop u verbinding wilt maken.
Hoe te gebruiken Windows XP 's ingebouwde remote desktop hulpprogramma. Remote desktop moet zijn ingeschakeld op alle computers waarop u verbinding wilt maken.
 1. 1
  Remote desktop moet zijn ingeschakeld op alle computers waarop u verbinding wilt maken. Om ervoor te zorgen dat het wordt ingeschakeld, volgt u de volgende stappen:
 2. 2
  Klik rechts op het pictogram Deze computer op uw bureaublad of het startmenu en klik op eigenschappen.
 3. 3
  Klik op het tabblad afstandsbediening op de bovenkant van het venster systeemeigenschappen en vink het vakje naast "gebruikers in staat om op afstand verbinding met deze computer."
 4. 4
  Nadat u deze stappen hebt voltooid, bent u klaar om verbinding te maken met een andere computer. Voordat u begint, zorg ervoor dat beide computers zijn ingeschakeld en aangesloten op uw Local Area Network (LAN). Het helpt ook als u beiden dezelfde werkgroep ingesteld als standaard, als je niet op een domein configuratie. De meeste thuisnetwerken zijn niet op een domein.
 5. 5
  Op de computer waarmee u verbinding uit, klikt u op Start en selecteer vervolgens uitvoeren en in het nieuwe venster dat verschijnt, typt u "mstsc" en druk op ENTER. OF Ga naar START, kies Alle programma's, accessoires, Communicatie, klik op Verbinding met extern bureaublad.
 6. 6
  Typ het IP-adres of de naam van de computer waarmee u verbinding wilt maken in het venster verbinding.
 7. 7
  Inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de computer eigenaar geleverd. U kunt zich niet aanmelden in een beperkte account met behulp van Remote Desktop.

Tips

 • Om de naam van de computer waarmee u verbinding wilt loggen op die computer en klik met de rechtermuisknop op Deze computer te vinden, klikt u op eigenschappen, en klik op het tabblad Computernaam.
 • De computer waarmee u verbinding moet een wachtwoord (het wachtwoord kan niet leeg zijn).
 • Als de naam van de computer niet werkt, probeer dan met behulp van het IP-adres (zie Hoe vinden uw IP-adres)
 • Gebruik Start / Instellingen / Configuratiescherm / Systems pictogram als u niet beschikt over een computer pictogram op uw bureaublad.
 • Als u achter een firewall wil je de poort Remote Desktop toepassingen (TCP 3389 standaard) deblokkeren.
 • Als u achter een router wil je poorten te doen toekomen aan de computer die u gebruikt (TCP 3389 standaard). Om dit te doen moet u de configuratie van uw router (meestal 192.168.0.1, 192.168.1.1 of iets dergelijks, om uit te vinden open een command prompt venster en typ "ip config / all", en type in de "Default Gateway" adres openen in uw internet browser) en ga in de port forwarding-paneel.
 • Als u een dynamisch IP-adres, het opzetten van een alias (als u geen gebruik maakt van Remote Desktop in een Local Area Network)