Wkunl

Hoe maak je een draadloze antenne te maken

Ben je je draadloze antenne aan de achterkant van uw netwerkkaart kwijt? geen probleem! maken vanaf nul met behulp van enkele soldeer (of flexibel draad) ongeveer 15 cm, en een punaise. De draad zal fungeren als de 'antenne', terwijl de pin zal het vast te zetten

Stappen

Hoe maak je een draadloze antenne te maken. Pak wat soldeer (bij voorkeur dik) of een bochtige draad / soldeer en wikkel het rond de punt van een punaise.
Hoe maak je een draadloze antenne te maken. Pak wat soldeer (bij voorkeur dik) of een bochtige draad / soldeer en wikkel het rond de punt van een punaise.
 1. 1
  Pak wat soldeer (bij voorkeur dik) of een bochtige draad / soldeer en wikkel het rond de punt van een punaise. Dit zal u voorzien van een kleine lus over die hetzelfde formaat als de innerlijke 'pin' op de achterkant van uw draadloze kaart.
 2. 2
  Buig de draad in een hoek van 90 graden net onder de lus u zojuist hebt gemaakt. Dit zal zorgen voor een gemakkelijke invoeging wanneer u deze plaatst rond de binnenste 'pin'
 3. 3
  Plaats de draad rond de pen, en wikkel de resterende draad rond de buitenkant 'draden' waar u normaal gesproken schroef in de antenne.
 4. 4
  Steek de pin in tussen de binnenste 'pin' en de kleine lus die u hebt gemaakt. Daarmee wordt bewerkstelligd de binnenste pin is altijd in contact met de soldeer.
 5. 5
  Het andere uiteinde van de draad / soldeer kan worden gewikkeld rond een kabel uit de achterkant van uw computer om draadloze ontvangst te verbeteren.

Tips

 • Hoe dikker het soldeer is, hoe beter.
 • Knoeien met het! De belangrijkste doelstelling is om de draad lus rond de binnenste 'pin' (de input in de kaart), en omdat dit is zo klein, het kan een paar pogingen (gebruik de punaise!) Nodig. Na dat, het is gewoon een kwestie van het veiligstellen van het soldeer / draad in plaats van te verpakken rond de buitenste 'thread'. De punaise is er alleen maar ook om de draad vast in de juiste positie.
 • Afhankelijk van waar uw computer is, waardoor de draad / soldeer bungelen onderaan van de kaart kan ook een goede ontvangst.
 • Waardoor het uiteinde van de antenne aanraking het chassis van de computer kan de ontvangst te verbeteren.

Waarschuwingen

 • Elektrische stroom loopt door de "pen", en zal ook lopen door de punaise als er een verbinding is gemaakt. Speel op veilig, houd een hand in je zak om een ​​stroom reizen door je hart te voorkomen.
 • Houd de punaise uit de buurt van uw ogen, en elke stoel die u wenst op te zitten.
 • Ook al "Wireless" (of een radio) is niet-ioniserende, moet RFR (radiofrequente straling) blootstelling worden geminimaliseerd. Indien mogelijk, sluit u de computer of schakel de draadloze kaart.

Dingen die je nodig hebt

 • Soldeer of draad
 • Pinaise