Wkunl

Hoe kan ik een mac aan een thuisgroep toevoegen

Windows 7 introduceerde een nieuwe functie, dat maakt het zeer eenvoudig om bestanden over een netwerk te delen: de thuisgroep. Helaas is de Homegroup ontworpen om alleen te werken met andere computers ook met Windows 7. Dit kan het aansluiten van computers te maken met eerdere versies van Windows, Linux of Mac naar Windows 7 onnodig moeilijk. Er zijn gelukkig manieren omheen.

Stappen

Hoe kan ik een mac aan een thuisgroep toevoegen. Voeg je mac aan de windows 7 werkgroep.
Hoe kan ik een mac aan een thuisgroep toevoegen. Voeg je mac aan de windows 7 werkgroep.
 1. 1
  Maak een werkgroep. Omdat Thuisgroepen zijn beperkt tot computers met Windows 7, proberen om een ​​Mac aansluiten op een is meestal zinloos. In plaats daarvan, het creëren van een werkgroep zal toestaan ​​om te sluiten. Werkgroepen niet automatisch in te schakelen zo veel functies als Thuisgroepen, maar u kunt nog steeds dezelfde functionaliteit te bereiken door middel van handmatige tweaken. Maken van een werkgroep:
  • Ga naar de computer met Windows 7. Klik op de "Start Menu", klik met de rechtermuisknop op "Computer" en selecteer "Eigenschappen."
  • Ga naar het tabblad "computernaam, domein en werkgroep" en klik op "Instellingen wijzigen."
  • Ga naar "Computer Name" en klik op "Change".
  • Een doos moet pop-up met de naam "Computer / of domein wijzigen." U zult de naam van de Werkgroep ziet u lid bent van of u kunt een nieuwe aan te maken.
 2. 2
  Voeg je mac aan de windows 7 werkgroep.
  • Ga naar de "System Preferences" venster en klik op "Netwerk".
  • Klik op het tabblad "WINS" en zorg ervoor dat de naam Werkgroep weergegeven is dezelfde als degene die u hebt ingesteld op uw computer met Windows 7.
 3. 3
  Om ervoor te zorgen dat je mac kan bestanden delen met Windows, gaat u naar "systeemvoorkeuren" en klik op "delen." Volg de interface om machtigingen voor de mappen die u wenst te veranderen.
 4. 4
  Sluit je mac rechtstreeks op uw pc. Als u verschillende Windows 7-computers op een Homegroup en je nodig hebt om je Mac aansluiten op slechts een van hen, is er een andere oplossing die niet gepaard gaat veranderen van een thuisgroep aan een werkgroep.
  • Zorg ervoor dat je op de Mac desktop. Klik op "Go" op de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "Verbind met server" en type "smb:/ / computersname" in het dialoogvenster. Vervang "computersname" met de naam van uw Windows-computer (volg de stappen om de werkgroep in Windows te creëren zal u ook vertellen de naam van uw computer).
  • Als het vraagt ​​om uw gebruikersnaam en wachtwoord, typ uw Windows-gebruikersnaam en wachtwoord. Je moet nu worden aangesloten.

Tips

 • Als u wilt in staat zijn om bestanden van uw Windows-computer op uw Mac gemakkelijk te verplaatsen, moet u de map 'Drop Box' te configureren op uw Mac. Open de Finder, ga naar de "Public" map en klik met de rechtermuisknop op 'Drop Box. " Selecteer "Get Info" en klik op de lock-knop in de rechter benedenhoek om de instellingen te wijzigen. Wijzig de instellingen op "Lezen en schrijven" voor iedereen.
 • Thuisgroepen zijn exclusief ontworpen voor computers met Windows 7. Dat betekent dat u geen computers met andere besturingssystemen op de Homegroup geen verbinding kan maken. Dit betekent dat aan het uitzoeken hoe je een Mac naar een Homegroup voegen is gewoon onnodig frustrerend. Het beste ding om te doen is om de stappen in deze handleiding te volgen door het creëren van een werkgroep of door rechtstreeks verbinding.