Wkunl

Hoe je clan chatten in runescape gebruiken

Clan chat is een functie waarmee u om te praten met je clan, je vrienden, of iemand anders. Dit is vooral goed voor het praten met twee of meer mensen. Dit kan echter een beetje overweldigend als je niet weet hoe het te gebruiken. Maar met dit artikel, kan je clan chatten tweede natuur.

Stappen

Hoe je clan chatten in runescape gebruiken. Kies wie de chat-clan kunt invoeren.
Hoe je clan chatten in runescape gebruiken. Kies wie de chat-clan kunt invoeren.

Het maken van een clan

 1. 1
  Klik op setup clan. Dit brengt u naar de plek waar je je clan, stel die je clan praatje kunt kijken, stellen die kan praten over je clan chatten, stel die in staat is om mensen te schoppen van je clan chat en geef gelederen aan de mensen in uw naam kunt geven clan.
 2. 2
  Maak je naam clan. Het kiezen van een naam clan is nodig als u deze functie wilt gebruiken. Echter, het moet 12 letters / cijfers of minder. Vergeet niet, dan kunt u altijd veranderen de naam van je clan als je wilt.
 3. 3
  Kies wie de chat-clan kunt invoeren. Het invoeren van de chat-middelen om de chat-kijken. U kunt kiezen die het vermogen heeft om de chat binnengaat. Dit is nuttig omdat het kan stoppen met rivaliserende clans uit het zien van de clan praten.
 4. 4
  Kies wie kan praten in de chat. Nu krijg je te bepalen wie kan praten in de chat. Dus dit kan helpen als u alleen wilt dat mensen observeren je clan chatten als je niet wilt dat ze praten in het.
 5. 5
  Kies wie kunnen mensen schoppen uit de chat. Kicking mensen uit de chat wordt hen eigenlijk gooien van de chat, zodat die persoon niet kan praten. Het is doorgaans een goed idee om niet te laten vertrouwde mensen schoppen omdat ze mensen die je probeert om een ​​gesprek met of jezelf zou kunnen schoppen! Dit is goed voor vervelende mensen komen chatten.
 6. 6
  Kies de gelederen van de mensen in je clan. De persoon die het chat gastheren is automatisch de Channel eigenaar. De andere rangen die kunnen worden uitgedeeld zijn van de hoogste naar de laagste rang: Algemeen, kapitein, luitenant, sergeant, korporaal, Recruit, en Vriend. U kunt alleen geven gelederen aan mensen in je vriendenlijst. Als ze niet in je clan en zijn op je vriendenlijst, het zijn automatisch een vriend.
 7. 7
  Klik op de X als je klaar bent. U hoeft niet aan een save knoppen drukt. Dus als je het gevoel tevreden bent met uw nieuwe clan, klikt u op de X-toets.

Praten met een clan

 1. 1
  Klik op sluiten chatten. Dit zal u laten kiezen welke clan chat-je zou willen aansluiten.
 2. 2
  Typ de gebruikersnaam eigenaar van de clan. Ja, je hun gebruikersnaam, niet de naam van de clan typen. Als je probeert om je eigen clan te praten, typ uw eigen gebruikersnaam inch
 3. 3
  Beginnen chatten met je clan. Om dit te doen, gewoon een / voordat het bericht. Zodra je dit hebt gedaan moet je met succes een bericht hebt getypt om je clan!
 4. 4
  Beëindig het gesprek als u klaar bent. Alles wat je hoeft te doen is op de knop die je krijgt uit de chat van die clan. Dat is goed, want je kunt alleen maar praten met een clan tegelijk.

Tips

 • Mensen in je negeerlijst zullen niet in staat zijn om je clan chat-praten of kijken.
 • Iemand die is geschopt is toegestaan ​​om terug te komen in een uur of als iedereen heeft de chat-clan verlaten.

Waarschuwingen

 • Spam niet als je praat, kan het je gebanned!
 • Anderen niet te ergeren omdat ze misschien de mogelijkheid om je kick te hebben!