Wkunl

Hoe te Netflix kijken op tv

Na zijn reputatie opgebouwd op handige huurfilms via de post, Netflix biedt nu iets wat nog handiger: Internet video streaming. De dienst, genaamd Kijk Direct, kunnen klanten direct toegang tot een enorme selectie van films online. Er zijn nu meerdere methodes over hoe je films kunt kijken van Netflix op uw TV thuis. U kunt een speciale router te kopen, gebruik maken van een gaming console als je er een hebt, of zelfs uw computer rechtstreeks op uw TV-scherm. Welke methode je ook kiest, wij hebben de instructies hieronder vallen.

Stappen

Hoe te Netflix kijken op tv. Verwerven van een streaming internet-speler in een winkel of online.
Hoe te Netflix kijken op tv. Verwerven van een streaming internet-speler in een winkel of online.

Met behulp van een streaming internet-speler

 1. 1
  Verwerven van een streaming internet-speler in een winkel of online. Streaming internet spelers toelaten om streamen van films en tv-shows van Netflix, video's van YouTube, en muziek van Pandora, onder andere opties. Verschillende internet streaming spelers omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
  • Apple TV
  • Roku
  • Boxee
  • Sony Streaming Player
 2. 2
  Steek de speler in zijn uitlaat. Zet hem aan om het aansluiten van uw TV en krijgen aangesloten op het internet.
 3. 3
  Sluit uw streaming internet-speler op uw TV. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:
  • Verbinden met een HDMI-kabel. Als je een HDTV, zult u waarschijnlijk wilt maken van die sprankelende resolutie te maken door de aankoop van een HDMI-kabel en het aansluiten van de kabel zowel op uw speler en de achterkant van de TV.
  • Verbinden met een standaard A / V-kabel als je geen HDTV hebben. Overeenkomen met de geel / rood / wit-poorten aan de achterkant van de TV aan op de video-en audiokabels.
 4. 4
  Sluiten op uw netwerk. Na het aanzetten van uw streaming internet-speler, zult u verbinding wilt maken met het internet. De meeste streaming internet-spelers komen tegenwoordig met draadloos internet setup, wat betekent dat je niet hoeft te gaan door het gedoe van kabels inpluggen in overal om een ​​signaal te krijgen. Typ gewoon in uw internet naam en wachtwoord in de begeleide setup als u uw apparaat aanzet.
  • Als u niet beschikt over draadloos internet mogelijkheden, zul je hoogstwaarschijnlijk een uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de achterkant van uw streaming internet-speler, en het andere uiteinde in een open Ethernet-poort van uw router.
 5. 5
  Af te ronden uw opstelling. Je hebt de macht hebt om je streaming speler, je hebt het aangesloten op uw tv, en je hebt internet. Overweeg een paar andere opties voordat u begint met het kijken naar Netflix van het plezier van uw bank in plaats van uw pc-scherm.
  • Download een van de nieuwste software die het internet streaming speler. Dit zou kunnen helpen versnellen dingen en bieden leuke extraatjes.
  • Kies uw video resolutie. Vooral nuttig voor HD noten.
  • Overwegen koppelen de speler naar uw online account, indien mogelijk. Sommige spelers zullen social media gebruiken om te delen wat je kijken met je vrienden, evenals het aanbieden van suggesties op basis van wat je vrienden kijken.

Uw computer op een televisie rechtstreeks

 1. 1
  Controleer uw TV om te bepalen wat voor soort hoge resolutie-ingang heeft. Goede input omvat high-definition multimedia interface (HDMI), video graphics array (VGA), of super video graphics array (SVGA). Controleer de achterkant, voorkant en zijkanten om erachter te komen of een van deze ingangen wordt ondersteund.
 2. 2
  Bepalen welke uitgangen van je pc videokaart heeft. Kijk op de achterkant van de computer en vind uw reguliere beeldscherm kabelverbinding. Noteer eventuele extra ingangen op die kaart. Dit is hoe uw computer zal uw Netflix-feed doorgeven aan uw TV.
  • Digital Visual Interface (DVI) is gebruikelijk als een secundaire uitgang, maar houd in gedachten dat het een andere norm dan die in de eerste stap genoemd. Mogelijk moet u een adapter kabel te kopen.
 3. 3
  Koop de juiste adapter kabel die de twee sockets zal verbinden - De uitgang van uw videokaart naar de ingang van uw TV. Twee verschillende ingangen betekenen dat je minstens een converter nodig om twee verschillende kabels.
 4. 4
  Zorg ervoor dat uw computer en televisie zijn uitgeschakeld, het aansluiten van de kabels en adapters aan elkaar gepast. Herstart de computer en de televisie wanneer deze is aangesloten.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u uw Windows-apparaat uitbreiden op uw TV-scherm, indien nodig. Als u gebruik maakt van een moderne versie van Microsoft Windows:
  • Rechtermuisknop op uw bureaublad en kies 'Eigenschappen'.
  • Klik op het tabblad instelling.
  • Selecteer het vakje 2 secundaire monitor en zet dan een vinkje in het vakje naast "Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor."
  • Voor de beste beeldkwaliteit de resolutie van de monitor 2 op een hogere stand.
  • Selecteer OK om uit te sluiten van die doos.
 6. 6
  Schakel uw TV-scherm aan de ingang voor uw computer. Deze stap is vergelijkbaar met het schakelen van uw tv aan op een DVD-speler, alleen deze keer, zul je gewoon een andere optie te selecteren. Als je alles goed gedaan hebt, zal u uw Windows-bureaublad op uw TV-scherm.
  • Opmerking: het zal niet de standaard taakbalk. Dit is niet ingevuld. Uitgebreide desktops niet taakbalken bevatten.
 7. 7
  Pak de web browser titelbalk en sleept u het hele venster naar rechts tot het helemaal van het scherm af. Je muis en browservenster zal schuiven in uitzicht vanaf de linkerkant van uw TV-scherm.
 8. 8
  Kies de Netflix-show of film die je wilt bekijken en druk op play. U bent succesvol streaming Netflix op uw TV, zonder uw budget te hebben gebroken.

Met behulp van een gaming console te zetten Netflix

 1. 1
  Bepalen of uw gaming console ondersteunt Netflix. Momenteel is Sony's PlayStation 3, Nintendo's Wii en Microsoft's Xbox 360 bieden allemaal toegang tot Netflix streaming, wat betekent dat je in theorie zou kunnen kijken naar Lord of the Rings en ​​speel dan het spel daarna. Er zijn echter wel enkele voorwaarden, echter:
  • Voor de Xbox 360, je een Xbox Live Gold-lidmaatschap en een Netflix-account nodig om toegang te krijgen tot Netflix content.
  • De Wii biedt niet streaming content in high-definition video.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke componenten / ruimte om Netflix gebruiken. Voor de Xbox 360, bijvoorbeeld, hebt u minimaal 5 MB vrije ruimte op uw harde schijf, in aanvulling op high-speed internet, om de Netflix app draaien. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke vereisten voordat u verder gaat.
 3. 3
  Installeer de app, indien nodig. Installeer de app uit de App Marketplace op je gaming markt. De app moet gemakkelijk te herkennen of zoeken op alle drie de consoles.
 4. 4
  Meld u aan bij uw Netflix-account en te streamen. De eerste keer dat u inlogt, moet je in uw Netflix-account aan te melden, daarna moet de console uw login onthouden en meld u automatisch. Als je genoeg ruimte hebt op je console en je account ziet er goed uit, moet u in staat om streaming direct. Genieten!

Tips

 • Veel pc-games zal ook werken aan uw televisie.
 • U kunt ook slepen Media Player (of andere media software) op uw TV en bekijk aanvullende video's.
 • De meeste Windows-toepassingen kunnen worden gebruikt op uw uitgebreide bureaublad.
 • Je hebt met succes gekregen uw bureaublad op uw tv-scherm, maar de graphics worden vervormd. Wat is er mis? Mogelijk moet u uw videokaart driver (zie hieronder waarschuwingen) updaten, of je kan gewoon nodig om de resolutie-instellingen van uw televisie te veranderen.

Waarschuwingen

 • Stuurprogramma van uw videokaart ondersteunen mogelijk niet de juiste resolutie voor uw TV. Als dit het geval is, moet u het stuurprogramma naar de juiste resolutie te behouden updaten. Zie de website van de fabrikant voor updates van stuurprogramma's die betrekking hebben op tv compatibiliteit.
 • De meeste, maar niet alle Windows-programma's, zal goed werken op een uitgebreid bureaublad.

Dingen die je nodig hebt

 • Een televisie met high-definition multimedia interface (HDMI) of video graphics array (VGA)-ingangen.
 • Een PC vlakbij met een dual output videokaart.
 • Een interfacekabel op de uitgang van uw videokaart en de ingang van uw TV.