Wkunl

Hoe te Senuti gebruiken


Senuti is een Mac-applicatie voor het overzetten van nummers, afspeellijsten, of video's van uw iPod terug naar uw computer. Dit is handig, want je kan ruimte vrij in uw iTunes-bibliotheek of het vervoer songs naar een nieuwe computer met uw iPod.

Stappen

Hoe te Senuti gebruiken. Zorg ervoor dat je hebt.
Hoe te Senuti gebruiken. Zorg ervoor dat je hebt.
 1. 1
  Downloaden. De nieuwste versie werkt alleen op Mac OS X 10.4 of hoger en is een 30 dagen trial. (Als u op zoek bent naar een freeware app die hetzelfde doet check out.)
 2. 2
  Installeer Senuti. Sleep de Senuti applicatie naar je Applications map. Sleep Senuti in je dock of een kopie opslaan op uw bureaublad als u dat wenst. Uitwerpen afbeelding de Senuti schijf en duidelijk uw download map.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je hebt.
 4. 4
  Open itunes.
 5. 5
  Sluit uw iPod aan op uw computer.
 6. 6
  In het venster ipod instellingen in itunes, stel je je ipod op "handmatig muziek en video's beheren" in iTunes.
 7. 7
  Open Senuti. Liedjes met een noot of stip naast hen zijn al in iTunes. Maar als je informatie over het nummer afzonderlijk veranderd in uw iTunes-bibliotheek of je iPod, zal het denken het zelfde lied is twee verschillende.
 8. 8
  Ga naar "voorkeuren" en dan "kopiëren" in Senuti. Kies de iTunes Music map als de 'Locatie opslaan "voor gekopieerde muziek. Anders twee kopieën worden gemaakt van elke song. (Dit zal nemen onnodig harde schijf ruimte.)
 9. 9
  Highlight liedjes (houd de Command-toets / shift en klik op hen of druk command-toets-a om alles te selecteren) en sleep ze naar de tekst "iTunes". U kunt ook slepen en neerzetten afspeellijsten van je iPod in "iTunes".
 10. 10
  Zorg ervoor dat alle nummers lijken normaal en dat er geen dubbele exemplaren.

Tips

 • Senuti werkt voor video's en podcasts ook.
 • Bezoek de website en klik op 'Support' voor meer informatie over het gebruik Senuti.

Waarschuwingen

 • Liedjes kon vanaf uw iPod worden verwijderd als deze is ingesteld op automatisch synchroniseren met iTunes. Zorg ervoor dat uw iPod instellen op handmatig synchroniseren of zet het in disk mode.
 • iTunes zal een dubbel exemplaar van nummers die je dragen als je ze niet in de iTunes Music map hoeft te slaan creëren.

Dingen die je nodig hebt

 • iTunes
 • iPod
 • Senuti