Wkunl

Hoe je iemand volgen op instagram

Instagram is een foto-app voor je smartphone, dat kunt u niet alleen leuke behandelingen toe te voegen aan uw foto's, het laat je ook delen met de wereld in het algemeen. Net als Twitter, kunt u mensen op Instagram volgen (en ze kunnen je volgen). Ook als Twitter, Instagram maakt gebruik van hashtags, zodat u kunt zoeken naar afbeeldingen die u interesseren. Wij laten u zien hoe te vinden en te volgen interessante mensen en koele fotografen op Instagram.So waar wacht je nog op? Begin volgende interessante mensen op Instagram.

Stappen

Hoe je iemand volgen op instagram. Start de instagram app.
Hoe je iemand volgen op instagram. Start de instagram app.

Methode een: mensen die je kent

 1. 1
  Download instagram. Als u nog niet hebt, kunt u deze vinden op Apple's App Store, of op Google Play. Download de app, dan het opzetten van een account met de lancering van de app en volg de aanwijzingen op het scherm. Zoals Instagram is eigendom van Facebook, kan het pak informatie van uw Facebook-account, waardoor snel en makkelijk maken.
 2. 2
  Start de instagram app. Zodra je een account hebt en bent klaar om te gaan, het is makkelijk om te beginnen met het volgen van je vrienden.
  • Klik op het pictogram profiel rechts van het menu. Het lijkt enigszins op een visitekaartje.
  • In de rechterbovenhoek van het scherm vindt u de knop Opties (een mini tandwiel icoon) te zien. Klik op dat.
 3. 3
  Zoek facebook vrienden. Klik op de knop die zegt "Find & Vrienden uitnodigen." Hierdoor wordt het scherm zoeken Vrienden openen.
  • Het eerste item in de lijst is 'Facebook-vrienden. " Klik op dat.
  • Dit zal een lijst met al je Facebook vrienden die met behulp van Instagram openen. Blader door de lijst en klik op de blauwe 'Follow' knop voor iedereen wiens foto's die je wilt volgen en te becommentariëren.
 4. 4
  Zoek vrienden van je contacten. Wanneer u klaar bent met het toevoegen Facebook-vrienden te volgen, klikt u op de knop Zoeken Vrienden in de linkerbovenhoek van het venster om terug te gaan een pagina.
  • Klik op "Van mijn lijst met contactpersonen."
  • Instagram zal vragen om toestemming om het adresboek info te sturen naar hun servers via een beveiligde verbinding. Klik op "Toestaan" als dit aanvaardbaar is.
  • Uw contacten zullen in worden geladen, en iemand in uw lijst met een Instagram account zal een blauwe "Volgen" knop aan de rechterkant van hun naam hebben. Klik erop om ze toe te voegen aan je lijst. Merk op dat voor contacten die ook zijn Facebook-vrienden, en die u hebt toegevoegd in de vorige stap, zal de knop groen zijn, en zeggen: "Naar aanleiding."
 5. 5
  Nodig je vrienden. Als u iemand wilt aanmoedigen om Instagram te krijgen en foto's gaat maken, kunt u ze uitnodigen. Vanuit het venster Contactpersonen, klikt u nogmaals op de "Find Friends"-toets, om terug te keren naar het venster "Find Friends".
  • Klik vervolgens op "Vrienden uitnodigen."
  • Dit zal een lijst van al uw contacten, zelfs degenen die je misschien al hebt toegevoegd in hetzij de "Facebook" of het venster "Contacten" te presenteren.
  • Selecteer een contactpersoon uit te nodigen. Het zal een nieuwe e-mail formulier te openen waarin u een persoonlijk bericht kan sturen.

Methode twee: mensen die je niet kent

 1. 1
  Vind nieuwe mensen. In tegenstelling tot Facebook, Instagram moedigt mensen aan om hun horizon te verbreden en volg nieuwe en interessante mensen.
 2. 2
  Gebruik vinden vrienden. In dezelfde lijst Opties als hierboven, onder "Facebook Friends ',' From My Contact List," en "Vrienden uitnodigen", is "Suggested Users." Klik op dat.
  • Gebaseerd op een algoritme dat uw locatie en andere mensen die u volgt omvat, zal Instagram bieden een aantal tips voor mensen van wie de fotografie u zou kunnen genieten.
  • Blader door de lijst en klikt u op de naam van iemand wiens miniatuurafbeeldingen kijken interessant. Je zult worden genomen om hun pagina, waar je meer van hun werk kan zien, en zien het op ware grootte. Als je ze wilt, klik op de grote blauwe "Volgen" knop aan de bovenkant van de pagina.
 3. 3
  Zoek mensen door te zoeken. In het onderste menu, klikt u op het pictogram Explore, vertegenwoordigd door een kompasroos.
  • Aan de bovenkant van het scherm is een zoekveld dat zegt: "Zoek gebruikers en hashtags." Klik op dat gebied.
  • Te zoeken naar specifieke personen, klikt u op de knop Gebruikers aan de bovenkant van het venster. U kunt zoeken naar hetzij hun schermnaam of de echte naam. Het zal automatisch vullen met mensen op uw lijst, maar u kunt zoeken naar om het even wie. Als je klaar bent hun naam te typen, klikt u op de blauwe zoektekst. Zo kunt u zoeken naar Taylor Swift. Ze kan een vriend van jou niet, maar als je haar naam zoekt, krijg je een stuk of tien resultaten. Het vinden van de juiste keuze kan enige inspanning, zoals Instagram rekening namen zijn niet exclusief.
  • Om hashtags zoeken, klik dan op de hashtags knop aan de bovenkant van het venster. Voer in het woord of het gebied van de rente die u zoekt. U hoeft niet naar de hashtag.
  • Zo zal als uw hobby is mountainbiken, zoek op "mountainbiken," en alle hashtags dat "mountainbiken" bevatten worden vermeld. Klik op een hashtag, en je zult zien de foto's getagd met uw gekozen woord.
  • Als je een fotograaf wiens werk je geniet, klik op hun naam boven de foto, klik op de knop "Volgen".
 4. 4
  Zoek de "opmerkelijke gebruikers directory" in het instagram Helpcentrum. Deze map zal een lijst van de gebruikersnamen van beroemdheden of andere opmerkelijke Instagram rekeninghouders. Vervolgens voert u de gebruikersnaam in het zoekveld en klik op "Follow" als je degene die je zoekt te vinden.

Tips

 • Als je zou willen om toestemming vereisen voordat andere Instagram-gebruikers die u kunt volgen en bekijken van uw foto's, klikt u op de '@ (YourUserName) tabblad, scroll naar de onderkant van de pagina, en schakel de "Foto's zijn prive" toggle "AAN". Klik vervolgens op "Ja, ik weet het zeker." Je zal dan moeten goedkeuren verzoeken van mensen die je willen volgen op Instagram.
 • Als u alleen de foto's van een bepaalde persoon te zien, klik op hun naam.
 • Als je iemand volgen, als hun Instagram account is publiek je zult in staat zijn om ze meteen te volgen. Als de account is prive, dan moet je een verzoek voor hen goed te keuren sturen.
 • U kunt Instagram downloaden van beide of van Google spelen.
 • Wanneer u probeert om locatiegegevens aan foto's toe te voegen, zal de Instagram app u vragen om te kiezen op "Toestaan" of "Niet toestaan" toegang tot locatiegegevens van uw apparaat.
 • Je krijgt meer volgelingen als u heldere, kleurrijke, grappige foto's maken.
 • Te delen en post foto's op sociale netwerken die u kan nodig zijn om een ​​rekening voor de dienst te maken.
 • De foto's van de mensen die je volgt zijn te vinden op je startscherm. De meest actuele foto geplaatst zal worden op de bovenkant van de pagina. U kunt schuiven tot eerdere berichten van de mensen die u volgt.

Waarschuwingen

 • U kunt maximaal 7500 mensen op Instagram volgen. Instagram heeft dit beleid om spammers te voorkomen dat het infiltreren van de gemeenschap.

Dingen die je nodig hebt

 • Een iOS-of Android-mobiel apparaat
 • Instagram
 • Sociale netwerkaccounts