Wkunl

Hoe te iSquint gebruiken

iSquint een programma voor het converteren van video's van het internet naar de iPod of tv. Dit artikel zal zich richten op het downloaden van een video-off van YouTube of andere video website op een Mac en zetten het op een iPod.

Stappen

Hoe te iSquint gebruiken. Het gratis te downloaden.
Hoe te iSquint gebruiken. Het gratis te downloaden.
 1. 1
  Het gratis te downloaden. iSquint werkt voor Mac OS X 10.3.9 of hoger.
 2. 2
  Installeer iSquint en open.
 3. 3
  Ga naar een videopagina en pauzeren zodra het begint te spelen. U kunt alleen downloaden van de video als het niet heeft gespeeld of gebufferd helemaal.
 4. 4
  Open het venster activiteit in safari - ga naar venster> activiteit.
  • Als u Mozilla Firefox gebruikt, kunt u de Add-On te downloaden en te gebruiken om video en audio die is ingebed op een webpagina (get_video bestand) te verkrijgen. Zodra u het programma hebt gedownload, klikt u op de groene vis in de rechter bovenhoek. Klik op de link met "get_video" boven de tekst "Type: Flash Video gegevens (dit is waarschijnlijk degene die je wilt)" om het bestand te downloaden.
 5. 5
  Klik op het pijltje. Er moet nog een bestand te downloaden, en het is vaak het grootste. Dubbelklik op het bestand om de video te downloaden. Een nieuwe lege pagina wordt geopend in Safari.
 6. 6
  Wachten op de video te downloaden als een blanco papier icoon. Het verschijnt op uw bureaublad als 'get_video ".
 7. 7
  Hernoem het bestand in een meer beschrijvende.
 8. 8
  Sleep de video in de open ruimte in het midden van iSquint.
 9. 9
  Vergeet niet te controleren "toe te voegen aan iTunes" en "optimaliseren voor de iPod" als u wilt dat de video op je ipod. Controleren "H.264 Coding" zal coderen met hogere qualaity, maar zal langer duren. Er zijn andere opties die je kunt kiezen uit, dus pas alles wat je wilt.
 10. 10
  Klik op "start" en wacht tot de conversie. Wanneer u klaar bent zal er een luid "ding!" Het opgeslagen bestand zal waarschijnlijk veranderen naar een Quicktime MP4 video op uw bureaublad. Het kan zijn dat de MP4-bestand handmatig te slepen in je "Movies" in iTunes.

Tips

 • In plaats van naar Venster> Activiteit hit command> alt> A om er te komen sneller.
 • Als iSquint niet uw boot zweven kunt u een andere freeware app genaamd proberen TubeTV.

Waarschuwingen

 • Helaas is iSquint niet meer door de oorspronkelijke ontwikkelaars. Dit betekent dat het kan niet werken op toekomstige versies van OSX.

Dingen die je nodig hebt

 • iSquint
 • internettoegang
 • programma om video's te bekijken