Wkunl

Hoe te kleuren op windows 7 inverteren

Weten hoe je kleuren op Windows 7 omkeren is een nuttige vaardigheid, omdat het lezen van een document met een zwarte achtergrond en witte tekst makkelijker om visueel te verwerken kan zijn. In plaats van het inschakelen van een hoog contrast in het gemak van toegang center zoals je deed in Windows XP, zult u het vergrootglas tool te gebruiken in Windows 7 te kleuren inverteren.

Stappen

Hoe te kleuren op windows 7 inverteren. Klik op het menu "start".
Hoe te kleuren op windows 7 inverteren. Klik op het menu "start".
 1. 1
  Klik op het menu "start". Typ "Vergrootglas" in het zoekvak. Klik op het vergrootglas toepassing om deze te openen.
  • Wanneer de Magnifier applicatie opent, zal je scherm worden ingezoomd Klik op de negatieve knop (-) totdat je bent uitgezoomd helemaal.
 2. 2
  Klik op de grijze versnelling om de "voorkeuren" te openen. Zet een vinkje in het vak met de tekst "Turn on kleurinversie." Klik vervolgens op "OK" om te keren uw kleuren af. De opties voor het vergrootglas niet veranderen als je de applicatie verlaat, dus je hoeft alleen maar een keer te doen.
 3. 3
  Klik met de rechtermuisknop op het vergrootglas applicatie op de taakbalk. Klik op "Pin naar taakbalk." Je zult nu in staat om uw scherm kleuren inverteren door rechts te klikken en te kiezen voor "Sluit venster" om de kleuren te herstellen. Over te dragen naar hun omgekeerde toestand, klikt u eenmaal op het pictogram.

Inverteren kleuren op Windows 7 met behulp negativescreen

 1. 1
  Download negativescreen, dat is vrij beschikbaar onder de GPL-licentie.
 2. 2
  Activeer het programma. Uw kleurinversie wordt automatisch uitgevoerd. Gebruik uw F1 - F10 toetsen om de kleur mix te veranderen.

Inverteren kleuren op Windows 7 met behulp van personalisatie

 1. 1
  Open het startmenu. Klik op "Configuratiescherm" en klik op "Persoonlijke instellingen."
 2. 2
  Kies een hoog contrast thema uit het menu. Door dit te doen zal je een donkere achtergrond in contrast met lichtere tekst.

Tips

 • Wanneer Magnifier is geopend, kunt u ook op Ctrl-Alt-I om kleuren te inverteren.

Waarschuwingen

 • Bij het afsluiten van Windows 7 of plaats de computer op stand-by, zet kleurinversie af en sluit de Magnifier applicatie. De grafische kaart kan niet kleurinversie correct te verwerken wanneer de computer wordt geactiveerd.

Dingen die je nodig hebt

 • PC
 • Windows 7
 • NegativeScreen