Wkunl

Hoe je Windows 8 te gebruiken

Windows 8 is de volgende generatie van Microsoft Windows-besturingssystemen. Veel van de functies zijn in wezen hetzelfde als Windows 7. Maar gezien de trend naar het gebruik van kleinere mobiele apparaten die zijn makkelijk te gebruiken en minder technisch geneigd in media, entertainment, communicatie en games, samen met de realiteit dat apparaten met aanraakscherm geleidelijk domineren de markt, dit nieuwe besturingssysteem probeert om deze veranderingen te ontmoeten. In eerste instantie lijkt misschien een beetje vreemd voor desktop-gebruikers, maar in een halve dag moet je weer rechts zich thuis voelen.

Stappen

Hoe je Windows 8 te gebruiken. Wees ervan bewust dat Windows 8 is een veelzijdig besturingssysteem kunnen worden gebruikt voor desktop, laptops en notebooks, maar ook tablets.
Hoe je Windows 8 te gebruiken. Wees ervan bewust dat Windows 8 is een veelzijdig besturingssysteem kunnen worden gebruikt voor desktop, laptops en notebooks, maar ook tablets.
 1. 1
  Wees ervan bewust dat Windows 8 is een veelzijdig besturingssysteem kunnen worden gebruikt voor desktop, laptops en notebooks, maar ook tablets. Tijdens het ontwerp, werd de beslissing genomen om compatibel maken met tablets, mobiele en smart phones en ook als een embedded besturingssysteem voor hardware-onderdelen, zoals de ARM processor. Hiermee kunt u verenigen al uw elektronische gadgets.
 2. 2
  Vertrouwd te maken met windows 8. Probeer het navigeren heen en weer tussen een "Metro"-interface en de meer gebruikelijke interface die u gebruikt zijn om zo ver. Onder de Metro applicaties (een set van kaarten die je kunt zien) voor u, vindt de "Desktop" widget (dat is, de kaart bestempeld als de "Desktop") en klik erop.
 3. 3
  Kijken naar de vertrouwde interface. Merk op dat er geen gebruikelijke Windows "start" met zijn bol pictogram in de linker bovenhoek van het scherm. Maar de snelstartpictogram voor "Internet Explorer" en "Windows Verkenner" zijn er.
 4. 4
  Klik op het Internet Explorer-pictogram om uw internet verbinding te openen. Merk op dat dit de nieuwste versie van Internet Explorer, dat is IE10, gebouwd voor Windows 8. U kunt zoeken op het internet door uw vraag te typen in de adresbalk.
 5. 5
  Comeback op de metro-interface. Richt je muis naar de linker onderhoek van je scherm (op de foto met een rode cirkel). U zult een kleine schaal metro-interface te zien.
 6. 6
  Geniet van beide interfaces als u twee monitors, met "extended" modus.
  • Merk op dat u uw klassieke Windows-bureaublad gadgets kan hebben op het tweede scherm (hier, klok, kalender, het weer, en diashow gadgets).
  • U kunt 'Prullenbak' en uw eigen snelkoppelingen hebben op het tweede scherm.
  • Door het bewegen van de muis naar de linker-of rechtsonder van het tweede scherm kunt u zien dat soortgelijke faciliteiten voor het overschakelen naar Metro bestaan ​​op het tweede scherm ook.
  • Als u nog niet gewend zijn aan de nieuwe aanpak, kunt u een snelkoppeling naar het traditionele menu 'Start' er ook.
 7. 7
  Klik op de kleine schaal metro-interface. Ben je weer terug op het volledige scherm Metro-interface.
 8. 8
  Gain bestuurlijke macht. Om dit te doen:
  • Tijdens de installatie van Windows 8, zoals met Windows 7, moet u een "User Name" te selecteren, maar niet een wachtwoord. Je kon het wachtwoord veld leeg laten als u wilt, maar niet de gebruikersnaam.
  • Veel computergebruikers, in het bijzonder de meer enthousiaste degenen, de voorkeur aan toepassingen in een "administratieve rol" te installeren, in te loggen op Windows. Uw installatie gebruikersnaam ontbreekt dat vermogen - je moet de "administrator" unhidden maken.
  • Daartoe moet u gebruik maken van de opdrachtprompt en de administrator gebruiker te activeren. Dit toont de eenvoud van Windows 8.
 9. 9
  Breng de metro-interface terug. Typ gewoon op je toetsenbord "cmd.exe". U hoeft niet te zoeken naar iets. Uw scherm verandert ook (door gewoon te typen cmd).
  • Aan de rechterkant, een strook van applicaties samen met de "Run" tekstveld verschijnt.
  • Als er andere toepassingen beginnen met cmd, dan zal dit allemaal te zien.
 10. 10
  Klik rechts op de kleine "exe cmd." Icoon op de links bovenaan de pagina. Een teek teken verschijnt op het icoon. U moet dit doen om de command-line-venster te openen voor het uitvoeren cmd.exe met bestuurlijke macht. U zal uw opties te zien aan de onderkant van het scherm.
 11. 11
  Selecteer de "uitvoeren als administrator" optie. Command-line Windows komt, samen met de gebruikelijke desktop.
 12. 12
  Typ netto-gebruikers administrator / active: yes en dan "Enter ↵". Je zult een succes boodschap. In de volgende regel, typt u exit en opnieuw "Enter ↵ 'op de command-line venster te sluiten.
  • Vergeet niet dat er een spatie na beheerder en voor de slash (/ actief).
  • Nu kunt u uitloggen uit de "installatie opgelegde gebruikersnaam" en opnieuw inloggen als administrator en beginnen met het opzetten en afstemmen van uw besturingssysteem, het installeren van applicaties, het creëren van gebruikersnamen en wachtwoorden of welke job je normaal doet bij het ​​frisse installeert. U zou kunnen worden gebruikt om de volgende activiteiten meestal na een nieuwe installatie van het besturingssysteem.
  • "Java" run time (jre) installeert vanaf haar officiële website is eenvoudig te doen op Windows 8.
  • Installeer "Adobe Reader". Ga naar haar site. Adobe heeft ook al haar lezer behouden voor het werken met Windows 8.
  • Ga naar uw vertrouwde websites opzetten van de logs in voor hen.
 13. 13
  Neem aan dat je niet graag al die applicaties op uw scherm. Om een ​​van hen te verwijderen, gewoon rechts klikken op die ene. Van de bodem strook van het scherm, selecteer "losmaken van start" of zelfs "Installatie ongedaan maken" als je het niet wilt hebben van het op uw computer.
  .
 14. 14
  Beweeg de muis naar de rechterbenedenhoek. Verplaats het naar de aangegeven door een min punt - Teken, weergegeven in de rode cirkel in de foto. Een side bar met 'charms' openbaart zich. U kunt uw applicaties, bestanden, instellingen of het internet zoeken vanaf hier.
  .
  • Vertrouwd te raken met deze geworden, klikt u op het minteken. Merk op dat alle metro kaarten worden kleiner op het scherm.
 15. 15
  Opmerking hetzelfde effect in de "desktop"-interface. Een beeld met hoog contrast wordt hier getoond aan de gebruikelijke blauw gekleurde kleine desktop icoon binnen de rode cirkel te tonen.
 16. 16
  Beweeg de muis in de rode rechthoeken van eerdere foto's. Let op de gebieden die worden weergegeven als zwarte gebieden.
 17. 17
  Let op de zwarte gebieden in de "desktop"-interface ook.
 18. 18
  Klik op een van de opties, zeggen: "instellingen."
  • Moet je al vertrouwd zijn met Network, Spreker en Meldingen.
  • De helderheid pictogram voor het monitoren, waar de helderheid kan worden gecontroleerd door de software op de computer. Niet alle desktop-monitoren hebben een dergelijke functie beschikbaar.
  • Keyboard is voor een snelle wisseling van toetsenbord en taalinstellingen.
 19. 19
  Let op de functie van "de macht."
  • Het is niet vergelijkbaar met eerdere Windows als er geen log-off en schakelaar gebruikers opties. U kunt afsluiten, herstarten, of zet de computer in de slaapstand.
 20. 20
  Ga naar de rechterbovenhoek van de pagina. Klik op "Administrator" te openen opties voor afmelden van deze rekening.
 21. 21
  Klik op "account beeld te veranderen." U zult zien dat u van deze dashboard veel van pc-instellingen kunt wijzigen.
 22. 22
  Merk op dat u kunt gaan naar deze plaats door te klikken op "PC-instellingen wijzigen" aan de rechterkant bar "instellingen" icoon (het ziet eruit als een tandwiel).
 23. 23
  Beweeg de muis over de meest linkse lijn van uw scherm om de plaatsen die u onlangs hebt bezocht, of op uw computer of op het internet te zien.
 24. 24
  Nu dat je voelt gerustgesteld dat Windows 8 is niet een puzzel of een doolhof, bericht dat u alle faciliteiten die je had in het menu "orb start" weer binnen handbereik. Breng wat tijd door het navigeren rond om gebruikt te worden.
  • Kijk eens naar deze foto. Het is niet op dezelfde plaats als de "Start" in de vorige Windows.
  • Om hier te komen, klik op de "Search" (aangegeven met een vergrootglas-pictogram) op de rechter zijbalk van je scherm (in de zwarte regio).

Tips

 • Een nieuwe functie van Windows 8 is de universele "Spellingcontrole" op de achtergrond. Deze functie helpt als je, bijvoorbeeld, commentaar op een blog, maken of bewerken van een Google-artikel of vergelijkbare sites. Het helpt u om eventuele benodigde spelling correcties toe te voegen. Gelukkig voor online gebruikers, veel woorden uit de moderne computer jargon zijn toegevoegd aan het woordenboek.
 • Een dual boot van Windows 8 Voorbeeld met uw huidige versie van Windows kan veilig worden geïnstalleerd. Door de installatie, waakzaam te zijn over de partitie waarop u de installatie van Windows 8. U moet een lege partitie klaar voor installatie.

Waarschuwingen

 • Voor nu, voordat de definitieve versie, een boot van een verwisselbaar apparaat zal u voorzien van een gelijke ervaring, als je niet zeker bent over de vraag of niet schakelen of. Een versie op te starten van zo'n apparaat is beschikbaar voor download.
 • Vermijd een dual boot als je niet wat hands-on ervaring hebben. Tal van Google artikels geven eenvoudige walk-in door te komen tot dergelijke hands-on kennis.
 • Als je dual boot Windows 8 Preview-versie met uw vorige Windows zijn, moet u erop letten bij het verlaten van Windows 8 voor een tijdje.
  • Mocht Windows 8 gaat automatisch slapen, zou u merken dat uw volgende boot in de vorige Windows meldt een inconsistentie in harde schijven. Dit is niets om zorgen over te maken, maar het is tijdrovend. Bij het wakker worden, kan Windows niet beslissen welke partitie het moet terug te keren, en je zou kunnen hebben om uw computer handmatig uit te schakelen en vervolgens weer aan.
  • De reden hiervoor is de nieuwe dual boot-menu van Windows 8, dat is de muis geactiveerd en geniet van een stevige kleur splash achtergrond.
  • Msconfig.exe configureren vanuit de vorige versie. Je verliest het menu van Windows 8, maar het is meer consistent.
 • Elke dual boot, of zelfs een enkele schone installatie moet worden gekeken naar het vallen van de Windows-systeem partitie op een verkeerde partitie te voorkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Windows 8