Wkunl

Hoe te jailbreaken een ipod touch 4.2.1

Veel mensen beginnen hun iPods en iPhones, wat betekent dat als ze eenmaal hebt jailbroken hun apparaat kunnen ze elke app gratis te krijgen jailbreaken. Ik ga u vertellen hoe u uw versie 4.2.1 iPod Touch jailbreaken.

Stappen

Hoe te jailbreaken een ipod touch 4.2.1. Bevestigen dat de iPod je hebt is in feite versie 4.
Hoe te jailbreaken een ipod touch 4.2.1. Bevestigen dat de iPod je hebt is in feite versie 4.
 1. 1
  Bevestigen dat de iPod je hebt is in feite versie 4.2.1. U kunt dit doen door het ontsluiten van uw apparaat en op Instellingen te klikken op de voorpagina. U tik op Algemeen en ga naar About. Scroll naar beneden totdat je versie vinden en ernaast, het nummer van de versie die u bezit. Als het 4.2.1 dan de volgende instructies zal werken voor uw iPod.
 2. 2
  Ga naar www. Greenpois0n.com dat is een jailbreaking website waarvan bekend is dat de makkelijkste manier om de klus te klaren. Klik op het tabblad downloads aan de bovenkant van de pagina en scroll naar beneden een beetje, je zal 'Jail Firmware 4.2.1 "vinden en rechts onderaan dat er twee keuzes. U zult op de tweede dat "greenpois0n RC6.1 (win)" zegt en installeer het.
 3. 3
  Een doos zal opduiken dat de opties, een die greenpois0n zegt en dan rechts onder iets dat README zegt heeft. Klik Greenpois0n en dan ANDER box zal komen die zegt "Prepare to Jailbreak." Klik die maar eerst zorg ervoor dat u uw iPod al aangesloten op de USB van uw computer.
 4. 4
  Het zal 4 eenvoudige stappen die u volgt binnen de hoeveelheid seconden gegeven. Het zal zeggen "Get Ready to Start ',' Houd op de slaap knop," "Ga naar beneden te houden op de slaap knop, maar houdt u op de home-knop als goed," en "Op de markt slaap knop, maar blijven beneden houden op home knop. " Als je de richtlijnen gevolgd succes dan een knop onder zal zeggen: 'Jailbreak' en je kunt klikken dat.
 5. 5
  Nadat de jailbreak is voltooid je ipod moet wit knipperen en vervolgens zwart en geven een bos van witte letters over het scherm. Wachten tot dit afmaken en dan na het Apple-symbool moet verschijnen, voorafgegaan door de jailbreak teken, dat is een beeld van een schedel.
 6. 6
  Ga naar loader nadat het apparaat klaar is met laden en tik op "install cydia." Dit is waar je naar Installous downloaden, dat is waar je je apps kunt krijgen van.
 7. 7
  Nadat Cydia is geïnstalleerd, open het en op de bodem zullen er een aantal knoppen, tik op beheren. Tik Sources. Bovenaan rechts, tik op Bewerken. Linksboven, tik op Toevoegen. In de doos, schrijf http://cydia.hackulo.us/ Na, je Voeg Bron. Laat het laden, en het onder de Ingebracht door sectie gebruiker, klikt u op de link die Hackulo.us zegt. Scroll naar beneden tot je Installous, dat is waar je al het goede apps te krijgen.
 8. 8
  Open installous, die nu moet worden gedownload op uw iPod in het gebied waar je andere applicaties.
 9. 9
  Vanaf hier kunt u apps bladeren en vinden degenen die je aan of zoek ze op. Als je een app ziet zou u willen krijgen, dan gewoon open het en klik op Download. Vanaf hier is er een bos van verbindingen, en meestal de allereerste werken zijn, maar als het niet naar beneden scrollen om het laatste en zien of dat werkt. Als er een nieuwe pagina geopend, dan weet je dat het werkt. Klik op "Start Download" en vanaf daar moet je weten wat te doen. Gelukkig Jailbreaking!

Tips

 • Vergeet niet te controleren en te zien of de website van uw jailbreaken met veilig is en zal geen spam uw iPod-apparaat. Accoring MyWot, een site die je vertelt hoe veilig een bepaalde link is, GreenPois0n is geheel veilig.

Waarschuwingen

 • Jailbreaking een Apple-apparaat direct vervalt de garantie, wat betekent dat eventuele schade wordt niet meer gedekt.