Wkunl

Hoe te cartoons te maken met verhalen animator

Tales Animator is een programma dat cartoons maakt van screenplay. Deze tutorial zal je leren hoe je een cartoon te maken met dit programma.

Stappen

Hoe te cartoons te maken met verhalen animator. Download en installeer het programma.
Hoe te cartoons te maken met verhalen animator. Download en installeer het programma.
 1. 1
  Download en installeer het programma. De meeste toepassingen zijn als dit.
 2. 2
  Kijk naar alle 'actoren' die het te bieden heeft. Er zijn veel actoren, waaronder een "Kolobok ', een vrouw, een beer, zelfs een auto! U kunt uw eigen acteur te creëren voor dit programma.
 3. 3
  Lees de help-sectie vaak. Dit zal u helpen met het maken van uw cartoon met tutorials en voorbeeld verhalen. Als je niet weet hoe je een sprekend karakter aan te maken, lees de scripttaal onder de "Zegt" optie.
 4. 4
  Verklaren "helden" van de cartoon op het hoofdvenster. Helden zijn de mensen die de acteurs spelen.
 5. 5
  Begin met het typen screenplay. Dit is wat het zal animeren. U hoeft geen artistieke vaardigheden nodig.
 6. 6
  Een voorbeeld van wat de cartoon eruit zal zien. Of u kunt het exporteren meteen.
 7. 7
  Als het je bevalt, exporteert u uw cartoon. Als u exporteren naar AVI, "Microsoft Video 1" is de beste codec.

Tips

 • Tales Animator is freeware. Dus het is gratis, en heeft geen spyware of advertenties.
 • Tales Animator Maakt cartoons van enkel scenario. geen artistieke vaardigheden vereist.
 • Als je niet graag een van hun acteurs, is er een "acteur Wizard" waar u uw eigen acteur kan maken van foto's.
 • Je zult veel geduld nodig om een cartoon te maken.
 • Tales Animator is alleen voor Windows-. De software werkt niet op Mac-computers, tenzij een Windows-emulator wordt gebruikt.

Waarschuwingen

 • LET OP - HET PROGRAMMA is offline nu. De homepage heeft gesloten en het project is dood. Er kunnen een paar portalen van waaruit het programma te downloaden, zolang ze niet nodig hebben om te linken naar de originele homepage. Een bèta van versie 3 werd vrijgegeven aan een paar gebruikers, maar dit werd nooit vrijgegeven voor algemeen gebruik. Alleen gebruikers die het verwierf in staat zou zijn om het te leveren nu. Versie 3 hadden significante verbeteringen, maar de 3D-component was nooit echt een succes.
 • UPDATE EN CORRECTIE --- Tales Animator 3.01 is vrijgegeven als gratis download, maar het wordt niet meer ondersteund. Maar als u dat wilt, kunt u nog steeds het. Ga naar http://www.webcartoonmaker.com/ en zoek naar 'Tales Animator' in het menu van het deelvenster. Er zijn verschillende goede voorbeelden van TA animaties op Youtube, waaronder ten minste een van een gebruiker die al de voorgrond en achtergrond middelen heeft gearchiveerd, plus een verzameling van tekens die niet in het kader van het installatiepakket komen. Het is vermeldenswaard dat WebCartoonMaker is ook een script-gebaseerde animatie programma en is beetje als Tales Animator op steroïden. Dat programma is nu ook uitgebracht als freeware standalone downloaden en is nog in ontwikkeling vanaf april 2013.
 • UPDATE ---> Tales Animator was altijd freeware, dus nu, ook al is het project dood is, kan vrijwel alle beschikbare middelen, alsmede installatieprogramma's voor de volledige versie 2 en de bèta van versie 3 nu toegankelijk. Om erachter te komen wat er is gebeurd, zoek Youtube voor een upload getiteld 'Tales Animator file sharing (Updated info)'
 • Verwacht niet dat uw eerste cartoon om de beste ooit te zijn. Gewoon blijven proberen en je zal beter worden.
 • Probeer niet om uw eigen acteur als je niet kunt tekenen. Tenzij u een beeld van wie je wilt. (Voorbeeld: een foto van Darth Vader.)
 • Er is geen Mac-versie. Maar een Windows-emulator kan worden gebruikt om de software te draaien.
 • Tales Animator is vooral bedoeld voor kinderen, en het is erg simplistisch. Als u wilt meer "professionele" cartoons, kunt u Adobe Flash of Toon Boom te gebruiken.