Wkunl

Hoe te beheersen dance dance revolution

Ooit gezien dat gekke dansspel in arcades? Dat is Dance Dance Revolution, of DDR, en met een beetje oefening, kunt u een meester te zijn op het. Hier is hoe u uw hart dansen uit!

Inhoud

 • 1 Steps
  • 1.1 Voordat u begint
  • 1.2 Etiquette
  • 1.3 Beginners
  • 1.4 Standaard / Moeilijk
  • 1.5 Experts
 • 2 Tips
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Wat je nodig hebt
 • 5 Gerelateerde Googles

Stappen

Hoe te beheersen dance dance revolution. Kies je song verstandig.
Hoe te beheersen dance dance revolution. Kies je song verstandig.

Voordat u begint

Het punt van de DDR is om je stappen te passen aan de bewegende pijlen als ze de bovenkant van het scherm bereiken.
Zolang de machine is in goede staat, zult u niet nodig hebt om je voeten stampen om het een stap te registreren. Het is allemaal om timing. Stampen uw voeten met geweld zal alleen vermoeit je uit en pijn je voeten.

Etiquette

Weet iemand niet storen terwijl ze spelen. Wachten tot ze naar het nummer of de game uit te spelen en hebben een woord met hen dan.
Het maakt niet uit hoe goed je bent, hoeft plezier van nieuwe spelers niet maken. Je moet hen aanmoedigen om te verbeteren. Als je een enorme ego dan zul je nooit vooruitgang voorbij je eigen fouten, maar als je coach anderen dan zult u worden gerespecteerd en bewonderd als een echte DDR meester.

Beginners

 1. 1
  Kies je song verstandig. Kijken naar het aantal "feet" weergegeven op een schaal van 1 tot 10 om de onderkant van het scherm. Het hoger aantal "voeten", hoe harder het liedje zal zijn.
 1. 1
  Erkennen dat verschillende songs een ander tempo kan hebben. Dit wordt beoordeeld in slagen per minuut, of BPM. Hoe hoger het getal, hoe sneller het liedje zal zijn. Bepaal welke snelheid u vertrouwd mee bent. Sommige nummers tempo te veranderen in de loop van het spel. Al deze factoren worden weergegeven op het scherm waar je liedjes selecteren. BPM is de moeilijkheidsgraad niet wijzigen. Het kan echter de manier waarop moet u de noten lezen veranderen.
 2. 2
  Varieer uw selectie. Als u hetzelfde nummer elke keer plukken, het ergert meestal andere spelers. Doe dit alleen als je nieuw bent in het spel zijn. Om echt te verbeteren als je eenmaal begint te spelen Licht / Basis (geel) en Standard / Moeilijk (Pink) moeite, moet u spelen een grotere variëteit aan nummers om nieuwe patronen te leren.
 3. 3
  Gebruik je knieën te stuiteren met het personage op het scherm, of als de lampjes knipperen op de machine. Zodra je die naar beneden hebt gekregen en u bent verhuisd naar Licht, kunt u beginnen om daadwerkelijk dans mee met de beat voordat je je song selectie te voltooien.
 4. 4
  Niet terug naar het midden! Dit is zeer belangrijk. De tutorial laat het teken staan ​​op de middelste (metaal) platform, maar om elk liedje harder te spelen dan ongeveer 3 meter, moet je "klaar" houding vooral staan ​​op de pijlen Links en Rechts. Het spel doet je NIET te straffen voor het stappen op een pijl als er niet een op het scherm, met deze houding zul je veel meer bereid om de pijl patronen.
 5. 5
  Met beide voeten! Veel beginners zullen een voet (meestal hun 'slechte' een) alleen te gebruiken voor een pijl. Bijvoorbeeld, zou een rechtshandige (of been) beginners hun linkervoet alleen te gebruiken voor het indrukken van de pijl naar links. Doe dit niet! Ik heb dit vele malen gezien en het maakt ze er dom! Je moet leren om beide voeten te gebruiken op meer dan een pijl. Het kan energie besparen (wanneer gaan omhoog, omlaag, omhoog, omlaag, enz.) en zal een grote hulp bij spelen op harder niveaus.
 6. 6
  Leren om je gewicht te verplaatsen als je stap. Stel bijvoorbeeld dat u wordt gegeven van de stappen "Right Rechts Rechts." De beste manier om dit te doen is om je gewicht te houden op uw linkervoet, terwijl tikken drie keer de juiste knop met je rechtervoet. Dit vermijdt de gemeenschappelijke beginnersfout van iemands gewicht verschuift naar de rechter voet na de eerste stap, waardoor een om te springen om de juiste knop weer op, en vaak uit balans wordt gegooid. Evenzo, veronderstel een wordt gegeven van de stappen "Rechts Rechts Links." Dit kan het beste gebeuren door "lopen" op de pijltjes, het verschuiven van uw gewicht aan elke stap als je het raakt. Dit vermijdt de fout van het houden van uw gewicht op de pijl naar rechts de hele tijd, wat zou het gemakkelijk maken om de linker knop tikt, maar zou je dwingen om hop naar de laatste rechterknop geraakt. Dus als je kregen "Rechts Rechts Links Rechts Links" en je begon met je gewicht op je linkervoet, moet u het volgende doen: tik op de pijl naar rechts, stap op de pijl naar rechts (shift gewicht), tikt u op de pijl naar links, stap op de pijl naar links (shift gewicht), en stap op de pijl naar rechts. De meeste van de beginner liedjes bestaan ​​uit stappen die kunnen worden gedaan door een combinatie van "lopen" van pijl naar pijl, en tappen een pijl als die stap wordt herhaald, en dit zijn de technieken die je moet leren voordat je harder songs kunnen doen.
 7. 7
  Wanneer u eerst proberen het voor de eerste keer, probeer dan tapen jezelf. Het is een geweldige manier om te zien hoeveel je hebt verbeterd! Dan, na het spelen van het spel voor een solide tijd, tape jezelf weer. Bij het kijken naar het begin tape, niet bekritiseren jezelf. Bekijk de nieuwe band en je zult zien hoe ver je echt gekomen!
 8. 8
  Niet leren om slechts een nummer te spelen perfect te pronken! Het kan er goed uitzien als je speelt een thuiswedstrijd, maar bij een arcade, krijg je 3 pogingen. Dezelfde melodie speelt 3 keer op rij zal gewoon laten mensen je wilt alleen pronken! Stap buiten je comfort zone! Als iemand plaagt je, negeer ze. Ze waren beginners ooit ook, of ze hebben niet ooit gespeeld! Onderschat nooit DDR. Het is verre van zo eenvoudig als het lijkt!

Standard / moeilijk

 1. 1
  Gebruik versnellingskasten. Houd de belangrijkste knop wanneer u uw nummer te selecteren, en een scherm met opties wordt weergegeven. Als je van je liedjes snel, doe 2X. Als je van je liedjes gemiddelde / snel, doe 1.5X. Hoewel snelheid mods maken de pijlen sneller te bewegen, ze ruimte tussen de pijlen zo crossovers en andere ingewikkelde patronen toe te voegen zijn gemakkelijker te lezen en te reageren. Sommige spelers frons op snelheid mods net als sommige spelers frons op het gebruik van de bar voor ondersteuning. Het is belangrijk te onthouden dat de snelheid mods en de bar zijn er voor uw hulp, er is geen goed of fout voor DDR, dus doe wat het beste werkt voor jou.
 2. 2
  Leer het verschil tussen de stappen. 1/8 stappen zijn twee keer zo snel als de 'normale' ritme van de song (tegen jezelf zegt, "een en twee en drie en vier en..."). Een gemeenschappelijke stap patroon op Standard is drie noten op dubbele snelheid (denken, "een en twee, drie en vier."). U zult zeker nodig het midden van het pad af te zijn om deze stappen uit te krijgen (zie # 5 hierboven). Probeer te luisteren naar en gebruik het ritme van de song, en geleidelijk zul je het onder de knie.
 3. 3
  Werken aan het beheersen van 1/16e noten. Deze zijn sneller dan 1/8e noten en zijn meestal verpakt dicht op elkaar op het scherm. Met behulp van Speed ​​Multiplicatoren om ze uit te spreiden zal enorm helpen uw vermogen om te "lezen" hun ritme (een rechte loop van 1/16e noten wordt geteld "ONE-ie en ah TWEE-ie en ah DRIE-ie en ah VIER-ie en ah, "hoewel je zult zelden zien dit patroon op standaard, meestal, wat lijkt zijn groepen van drie 1/16e noten op een rij Reken dit patroon als,. 'ONE-ie en, TWO-ie en', enz.).
 4. 4
  Praktijk crossovers. Crossovers zijn stappen waar je ofwel moet je lichaam opzij te zetten of cross ene been over het andere om met succes "wandeling" langs de stappen. Bijvoorbeeld, als je moet raken "Links Omlaag Rechts Omlaag Links Omlaag Rechts Omlaag Links..." dan moet je voeten te schakelen, met behulp van uw linker voet naar de pijlen links en rechts en je rechtervoet raakte op de pijl naar beneden (of vice versa) te raken. Dit vereist ofwel uw benen of uw hele lichaam te draaien 90 graden naar rechts (het maken van de stappen analoog aan "Omlaag Rechts Omhoog Rechts Omlaag Rechts Omhoog Rechts Omlaag..."). Crossovers zijn de eerste van de meer geavanceerde houdingen.
 5. 5
  Galopperen is waar je, goed... galop. Het is een beetje zoals het overslaan vooruit. Deze technisch 1/16th notes gegroepeerd 2 tegelijk. (Denk, 'ONE, TWO ah, ah DRIE, VIER ah. "Je hoeft alleen maar te stappen op de beat en de" ah ", net als" rechts - rechts links - links rechts... ") # * Je springt in de lucht en als je eenmaal een voet land, het land heeft u de andere op de tegenovergestelde pijl onmiddellijk daarna. Tsugaru APPLE MIX (DDR Extreme VS, DDR MAX 2 en DDR EXTREME arcade) en ook COWGIRL (DDR MAX, MAX2, Extreme arcade) zijn geweldige nummers om deze te beheersen. Japan op zware is geweldig om te leren galopperen omdat het vaak lange rijen galoppeert met behulp van slechts 2 pijlen en in sommige delen meer geavanceerde galopperen met de pijlen gaan helemaal over de plaats. Maar het heeft geen gedwongen crossover galoppeert hebben of gedwongen spinnen galoppeert dus het moet allemaal goed.
 1. 1
  Soms is het moeilijk om galoppeert te zien in het midden van een stroom van pijlen. Met behulp snelheid mods zullen ze makkelijker te lezen, zoals zal de noteskin veranderen om solo. De woning versie heeft ook een optie om verschillende gekleurde noteskins gebruiken, genaamd Type2. Deze verschillende kleuren maken het uitkiezen van galoppeert triviaal.

Experts

 1. 1
  Vorderingen tot nog harder liedjes. Zodra u vertrouwd bent met veel standaard moeilijkheidsgraad liedjes, gaan doen wat 6-foot Heavy liedjes. Als je de nieuwe bewegingen die nodig zijn knie, zult u in staat om uw weg te bewegen tot 8 voetteksten, tot 9, en daarna 10.
 2. 2
  Op echt hard liedjes, met behulp van de bar achter je te balanceren kan veel helpen. Hoewel de noodzaak ervan wordt besproken en afgekeurd door sommige spelers, kan het nuttig zijn. Voor beginners, licht, en Standard, de bar is echt niet nodig.
 3. 3
  Voor uw laatste nummer, probeer dan een harde song die u normaal niet zou kunnen afmaken. Als je blijft dat doet, zul je uiteindelijk in staat zijn om een ​​nieuw lied afmaken, en het verhogen van uw repertoire!
 4. 4
  Proberen om een aantal van de meest gecompliceerde stap patronen leren dat je kunt doen terwijl "wandelen" of altijd overschakelen voeten. Het nummer Ritme en Politie (4 mix) is een uitstekend om langzaam te leren en te werken up - het bevat de meeste van de ingewikkelde stap patronen die niet meer dan viaducten nodig. Het lied Afronova (3 Mix) is goed voor het onderwijs meer gecompliceerde houdingen, zoals het hebben van tot 90 graden naar links draaien om te kunnen raken "Links Omhoog Omlaag Rechts Links Rechts Links Rechts Links Omhoog Omlaag Rechts..."
 5. 5
  Leer uw hiel en de bal van je voet te gebruiken. Deze techniek wordt ook wel het spelen van platte voeten. Bijvoorbeeld, hebben de bal van je rechtervoet op omhoog, en de hiel van je rechtervoet op rechts. Nu, aannemen dat u de stap patroon Up-links-rechts. Hit met de bal van je rechtervoet, links met welk deel van je linkervoet is het gemakkelijkst, en rechts met de hiel van je voet. Omdat je beweegt je voeten een kortere afstand, je minder energie verbruiken en sneller te verplaatsen.
 6. 6
  Te hard probeert niet te denken tijdens het spelen! Dit klinkt misschien contra-intuïtief, maar het kan veel gemakkelijker zijn om te spelen als je niet na te denken over het spelen! Je lichaam zal gaan voor de noten meer natuurlijk als je niet te veel nadenken! Het klinkt misschien gek, maar het voor u zou kunnen werken.
 7. 7
  GEBRUIK PRAKTIJK MODE! Als je DDR voor een huis console, vertraagt ​​een song van een paar procent kan echt helpen te leren vooral lastig sequenties in liedjes.

Tips

 • In het ritme van de song. Als je stuiteren op de beat, het raken van de stappen op het juiste moment is veel gemakkelijker dan stond stokstijf en slechts het verplaatsen van uw voeten. Veel plezier ermee en wees niet beschaamd om een ​​bounce in je stap!
 • Als je de steun van de bar nodig, maar de eigenaar van de woning-versie van het spel met een zachte dansmat, kunt u een stoel achteruit gezet achter de dansmat en gebruik de hoofdsteun als de bar.
 • Stel doelen en daag jezelf. Begin op de makkelijkste nummer, dan werk je weg omhoog naar de top! De enige manier waarop je kunt beter krijgen is als je constant probeert meer uitdagende liedjes en niveaus. Altijd spelen nummers die zijn hard (zoals 1 voet boven je normale niveau), zodat u kunt beter bij kan komen en uiteindelijk springen tot de volgende voet.
 • Op snellere nummers, proberen om de pijlen te leiden. Look ongeveer halverwege tussen de onderkant van het scherm waar de pijlen afkomstig zijn en de top waar de stap pijlen zijn. Dat zal je leren om te voorspellen op basis van de BPM van het nummer in plaats van visuele signalen. Dit is een sleutelbegrip.
 • 90 graden bochten vs dubbel werk: Als er grondgebruiksrechtsovereenkomst, LDR, RUL, of RDL combo's, zijn er drie manieren om dat te doen:
  • Gebruik de relatieve voet (dwz, linkervoet voor linker pad en rechtervoet voor juiste pad) voor de eerste stap en de andere voor de andere twee, terwijl je gewicht op je eerste voet. Dit wordt gebruikt wanneer u uw benen kunt bewegen snel genoeg om de laatste twee krijgen met een been, maar meestal wordt niet gebruikt door deskundigen. Dit wordt als L (L)-U (R) R-(R)
  • Gebruik de andere voet voor de eerste stap (dwz, linkervoet naar rechts pad of rechtervoet naar links pad) en alternatieve voet voor de andere twee. Deze eindigt als L (R)-U (L)-R (R).
  • Gebruik een voet voor zowel de linker en rechter pad met je andere voet op de omhoog of omlaag pad.
 • Als u zich ongemakkelijk te spelen door jezelf zijn, breng een vriend.
 • Gebruik de pijltjes als een gids. Af en toe laat je eigen intuïtie je vertellen wanneer u stap op de pijlen volgens de beat van de muziek. Stepping op de beat zal nauwkeuriger dan te proberen om tijd toen de pijlen visueel naar de bovenkant van het scherm.
 • Gebruik je vrienden. Als je speelt met een vriend in de versus mode en je weet dat ze een lied kan duidelijk probeer de melodie op een hogere moeilijkheidsgraad dan. Zelfs als je faalt ze dragen nog steeds je door naar het volgende niveau. Dit zal ook verdien je wat respect in de ogen van de betere spelers die zich vervelen van het zien van mensen die dezelfde nummers te spelen op dezelfde moeilijkheidsgraad.
 • Voor extra oefening, koop de thuisversie spel voor wii, xbox of ps2. Dit zal ook uw zuurverdiende geld-als je een nummer niet, dat je niet gewoon afval een bok! Het zal betalen voor zichzelf na verloop van tijd.
 • Wees niet bang om andere spelers om advies te vragen. Meeste DDR spelers liefde helpen van anderen om te pronken met hun verbazingwekkende dapperheid op het spel! Zorg ervoor dat je ze niet te vragen in het midden van een lied. Dat is erg storend!
 • Hier zijn de verschillende opties die u ziet wanneer u voor het eerst beginnen met het spelen van het spel:
  • Snelheid: Kies uit x1, x1.5, x2, x3, x5, en x8. x1 is de oorspronkelijke snelheid, x2 is twee keer zo snel als dat.
  • Boost: Arrow acceleratie. Arrows zal versnellen als ze langs het scherm te bladeren.
  • Verschijning: Arrow zichtbaarheid. U kunt de mix-up van uw pijlen als je wilt. De opties hier zijn Zichtbaar, Verborgen, Sudden, en Stealth. Zichtbaar is een standaard actie. Het principe doet niets. Je ziet gewoon pijlen. Verborgen is wanneer de pijlen komen op het scherm, maar voordat de top verdwijnen. Plotselinge is wanneer pijlen plotseling verschijnen in de buurt van de top. Stealth is wanneer pijlen op geen enkel moment toegankelijk.
  • Turn: U kunt uw pijlen gaan 180 graden (spiegel), 90 graden met de klok mee (rechts), 90 graden tegen de klok in (links), of wanneer de pijlen zullen zijn allemaal verknald (shuffle)!
  • Blader: Bepaal hoe u wilt dat uw pijlen te komen; omhoog of omlaag. Uw opties voor de Rol zijn Standard en Reverse. Norm is wanneer de pijlen omhoog gaan (dat is standaard). Reverse is wanneer de pijlen naar beneden doen.
  • Freeze Arrows: Pijlen die moet je een stap over en bevriezen.
  • Stap moeilijkheid: Hoe hard u wilt dat uw nummer te zijn. Ze hebben Beginner, Light, Standard, Heavy, en soms Challenge.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de sokken die je draagt ​​voor de basic home-versie pads zal niet leiden u te glijden. Zweet kan ook compliceren het oppervlak van de pad. Sommige mensen verkiezen om te spelen op blote voeten ook. Hoe dan ook, altijd gezond verstand gebruiken, en wees niet te storen anderen om je heen! Ook tijdens het spelen op een zachte dansmat, wilt u misschien overwegen het dragen van sokken in plaats van blote voeten gaan. Sokken zijn vooral nuttig op harder modi, omdat ze het gemakkelijker maken om de pijlen snel geraakt, terwijl op blote voeten gaan harder kan zijn, als uw voeten zal waarschijnlijk vasthouden aan het pad een beetje, en je vertragen. Bij het spelen op een arcade machine, het dragen van schoenen of dikkere sokken wordt de voorkeur, omdat je teen stoten in het midden van een song kan invloed hebben op uw prestaties.
 • Val niet! Het is dom als het klinkt, mensen zijn gevallen en het is erg pijnlijk
 • Een riem is vaak nuttig, met alle bewegingen in DDR zelfs goed passende broek of korte broek kunt hangen of sag.
 • Als u koopt een DDR voor de Xbox of PS2 zeker een merknaam dansmat (Konami) kopen omdat het off merk pads erg glad bodems kunnen hebben.
 • Heb DDR niet spelen voor ongeveer een uur na het eten of drinken, tenzij het een lichte snack of een hydraterende vloeistof (zie hieronder).
 • Niet afleiden of praten met spelers, terwijl ze spelen! Dit zou hen werpen en worden beschouwd als onbeleefd. (Met uitzondering van sommige spelers kan eigenlijk praten over hun leven of zelfs het gevoel filosofische terwijl ze dansen, waardoor ze super multitaskers maakt. Probeer niet om dit zelf te proberen wel, totdat je zeker weet dat u kunt de stress om te gaan. )
 • Als je een meisje bent, vermijd het dragen van een tube-top. Ook draag geen echt baggy kleding zoals deze in de weg van uw beweging kan krijgen. Ook het dragen van hoge hakken pumps koele kan kijken op de straat, maar ze waarschijnlijk niet als je afbreken van een hiel of eindigen met een verstuikte enkel.

Dingen die je nodig hebt

 • Comfortabele schoenen
 • Geld
 • Water (of een andere hydraterende vloeistof)
 • Comfortabele kleding die gemakkelijk te verplaatsen in
 • Sweat Handdoeken (optioneel)