Wkunl

Hoe maak je een koele profiel op AIM te maken

Uw AIM profiel kan worden als uw blog of MySpace als je er geen hebt. Het zou interessant zijn, er goed uitzien en mensen over jou vertellen.

Stappen

Hoe maak je een koele profiel op AIM te maken. Open je buddy profiel.
Hoe maak je een koele profiel op AIM te maken. Open je buddy profiel.
 1. 1
  Open je buddy profiel. Om dit te doen, ga naar Bewerken op de werkbalk in AOL Instant Messenger. Scroll naar beneden voor My Buddy Info en klik erop.
 2. 2
  Gebruik van speciale tekens (% n,% d en% t)% n voegt de schermnaam van de persoon te kijken naar je profiel.% D voegt de datum. % T voegt de tijd. Dit vertelt mensen die je in ieder geval weet dat de basis van het maken van een profiel.
 3. 3
  Maakt het speciaal. Voeg er iets in je profiel dat je scheidt van de menigte. Gebruik een interessant lettertype, of zet grappige dagelijkse gebeurtenissen in je leven.
 4. 4
  Maak het grappig. Iedereen houdt van lachen. Putting grappige dingen in je profiel zullen mensen willen blijven lezen het, dat is precies wat je wilt.
 5. 5
  Omvatten essentials. Als je wilt dat mensen je meer praten, je hebt e-mail, mobiele telefoonnummer en andere contacten.
 6. 6
  Kleuren zien er cool uit. Pas uw profiel met uw favoriete kleuren. Gebruik zoveel als je wilt, maar zorg ervoor dat ze niet botsen.
 7. 7
  Verbindt hulp. People's nieuwsgierigheid krijgt het beste van hen de meeste van de tijd. Ze zullen waarschijnlijk naar de banden als ze tijd hebben. Maken het een grappig koppeling, bijvoorbeeld, een grappige video, of een link naar een MySpace-pagina gewoon.
 8. 8
  Voeg je vrienden. Laat mensen weten wie je vrienden zijn.

Tips

 • Plaatsen van informatie dat de meeste mensen al weten is saai. Niet dingen zoals sport scores, dagelijks nieuws, of iets uitgezonden over het hele land.
 • Onder wat informatie over jezelf, zoals je favoriete liedjes.
 • Misschien wilt u uw profiel te openen en gewoon laat het tot inspiratie komt. Je denkt altijd onbewust.
 • Doe wat zoiets hello% n in het omdat mensen als het zien van hun naam in een andere personen profiel.
 • doe iets zoets zoals niemand dat doet. Maken het interessant, dus ze willen je vriend te worden.
 • Toon data zoals: Slechts 12 dagen tot Kerst, of slechts 2 dagen tot mijn verjaardag, zal dus als je online op je verjaardag iedereen te krijgen zoals "HAPPY BIRTHDAY....." en je zult zijn als "hoe wist je dat het was mijn verjaardag?" en zij zullen worden als "omdat het in je profiel" Het is werken, geloof me
 • Ergens mensen niet leuk als je een lijst van uw vrienden, want ze zal zijn als: "Waarom bent zal ik er!?! Niet??! ' en uitgegroeid tot een enorm dilemma. Dus wees voorzichtig bij het schrijven over vrienden.

Waarschuwingen

 • Doe niets te persoonlijk niet zetten omdat mensen kunnen gewoon opzoeken en zien al uw prive-informatie... Maar gewoon veel plezier ermee, zet alles wat je wilt in het, zou je grappige dingen die er gebeurd zou zijn voor u, uw vrienden en hoe ze zijn of gewoon iets neer te zetten! veel plezier ermee en maak het je eigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer met een internetverbinding
 • AIM-account
 • Vrienden