Wkunl

Hoe te autorun virus van harde schijven te verwijderen

Uw antivirussoftware heeft de virussen verwijderd nog uw harde schijven worden niet openen door te dubbelklikken? Volg de onderstaande eenvoudige procedure.

Stappen

Hoe te autorun virus van harde schijven te verwijderen. Typ "cd \" en druk op enter om naar de root directory van C.
Hoe te autorun virus van harde schijven te verwijderen. Typ "cd \" en druk op enter om naar de root directory van C.

Methode 1

 1. 1
  Open command prompt. Ga naar Windows, vervolgens op Uitvoeren en typ "cmd". Druk op enter.
 2. 2
  Typ "cd \" en druk op enter om naar de root directory van C: \.
 3. 3
  Type "attrib-h-r-s autorun. Inf" en druk op enter.
 4. 4
  Type "del autorun. Inf" en druk op enter.
 5. 5
  Herhaal hetzelfde proces met andere drives, type "d:" en doe hetzelfde. dan is de volgende "e:" en herstart uw computer..
 6. 6
  Herstart de computer en klaar is kees. Geniet van de vrijheid om harde schijven te openen op een dubbelklik.

Methode 2

 1. 1
  Ga naar een willekeurige map in dat op de bovenste menu naar Extra -.> Mapopties, die zal worden naast Bestand, Bewerken, Beeld, Favorieten.
 2. 2
  Een venster verschijnt nadat u op mapopties klikt. In dat venster ga naar het tabblad Weergave en selecteer de optie Verborgen bestanden en folders.Now vink de optie Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen files.Click Ok
 3. 3
  Open nu uw drives (met rechts klikken en te verkennen. Klik niet dubbel!) Verwijder autorun.inf en MS32DLL.dll.vbs of MS32DLL.dll (gebruik Shift + Delete als het verwijdert bestanden voor altijd.) In alle stations zijn Handy drive en Floppy disk.
 4. 4
  Open de map C: \ WINDOWS om MS32DLL.dll.vbs of MS32DLL.dll verwijderen (gebruik Shift + Delete)
 5. 5
  Ga naar Start -> Uitvoeren -> regedit en de register-editor wordt geopend
 6. 6
  Nu navigeren in het linkervenster als volgt:. HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Microsoft -> Windows -> Huidige versie -> Uitvoeren Nu verwijdert u de vermelding MS32DLL (Gebruik Delete-toets op het toetsenbord)
 7. 7
  Ga naar HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> internet explorer -> main en de vermelding venster titel "gehackt door Godzilla" schrappen
 8. 8
  Open nu het groepsbeleid editor door te typen gpedit msc in Start -.> Run en op enter te drukken.
 9. 9
  Ga naar configuratie gebruiker -> administratieve templates -> systeem. Dubbelklik op de binnenkomst Uitschakelen Autoplay vervolgens Eigenschappen voor automatisch afspelen wordt display.Do als volgt:
  • Selecteer Ingeschakeld
  • Selecteer Alle drives
  • Klik op OK
 10. 10
  Ga nu naar start -. Daar> Uitvoeren en typ msconfig en druk op enter A Hulpprogramma voor systeemconfiguratie dialoog zal openen.
 11. 11
  Ga naar het tabblad Opstarten in en vink ms32dll. Klik nu op OK en wanneer het Hulpprogramma voor systeemconfiguratie vraagt ​​om opnieuw op te starten, klikt u op de afslag zonder herstart.
 12. 12
  Ga nu naar gereedschap -> Mapopties op het bovenste menu van bepaalde folder opnieuw en selecteer het niet tonen van verborgen bestanden en check besturingssysteembestanden verbergen.
 13. 13
  Ga naar je recyclebaar bin en leeg het aan een mogelijkheid van ms322dll. Dll.vbs daar liggen te voorkomen.
 14. 14
  Nu herstart je pc eens en u kunt nu uw harde schijven te openen door er dubbel op te klikken

Tips

 • Soms "cmd prompt" geeft een foutmelding "bestand niet gevonden autorun.inf, soms een deel van uw harde schijven mogelijk niet met het autorun.inf-bestand, dus laat die schijven en probeer de volgende Ones.

Waarschuwingen

 • Nadat het bestand van al uw harde schijven te verwijderen, onmiddellijk de computer opnieuw op te starten. Probeer niet om uw schijven te openen door te dubbelklikken op voordat de machine weer opstart anders moet je heel de procedure opnieuw te herhalen.