Wkunl

Hoe kan ik een nummer op te nemen in Windows Movie Maker

Dit zal alle binnenkomende artiest hoe je een nummer op te nemen te leren!

Stappen

Hoe kan ik een nummer op te nemen in Windows Movie Maker. Start Windows en ga naar> programma's te starten.
Hoe kan ik een nummer op te nemen in Windows Movie Maker. Start Windows en ga naar> programma's te starten.
 1. 1
  Start Windows en ga naar> programma's te starten. Op de meeste Windows-computers, moet u een pictogram dat "Windows Movie Maker", zegt zien.
 2. 2
  Kijk naar het paneel aan de linker kant die zegt "import foto's". Klik erop, importeer een foto van uw computer, en neem dan de foto die u geïmporteerd en sleep deze naar de tijdlijn.
 3. 3
  Klik op "import audio" en importeert de beat die u wilt gebruiken. Eenmaal geïmporteerd, sleept dat naar de tijdbalk waar het zegt audio. Zodra de audio is in de tijdlijn, klik erop en beweeg het op en zet het direct na je foto.
 4. 4
  Klik op 'opslaan op de computer "en opslaan van de video op uw computer.
 5. 5
  Klik op de video op het paneel import en importeer het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen. Sleep het bestand naar de tijdlijn voor audio en klik op het voorste deel van het bestand. Nadat u hebt geklikt op de voorkant van het dossier, zich te ontdoen van het beeld.
 6. 6
  Zet het bestand terug in de video-tijdlijn.
 7. 7
  Klik op het tabblad tijdlijn en ga naar de optie die overleveren timeline zegt.
 8. 8
  Neem de kleine groene naald op de tijdlijn en fast-forward naar een paar seconden voordat waar u wilt beginnen.
 9. 9
  Plug in sommige oordopjes en microfoon, klikt u vertellen, en neem uw ​​vers. Eenmaal klaar rappen, klikt u gedaan en sla het bestand, zal het automatisch het geluid dat u zojuist opgenomen recht onder de beat gezet. Herhaal deze stappen voor de andere verzen.
 10. 10
  Klik op Opslaan op mijn computer als je eenmaal klaar bent en sla het bestand op.
 11. 11
  Importeer het bestand terug in de tijdlijn voor audio en opslaan op uw computer. In plaats van het opslaan als een. WMV (video)-bestand, zal het opslaan als een. WMA (audio)-bestand.

Tips

 • Noteer al uw belangrijkste verzen! Niet opnemen en opslaan van de eerste en noteer de tweede - dit statisch in uw lied zal maken van het opslaan van hetzelfde bestand over en voorbij.
 • U kunt een voorbeeld van de muziek maakte op deze manier te zien.
 • Zorg ervoor dat het stil tijdens het opnemen - u niet wilt dat uw vrienden te praten of uw tv op de achtergrond.
 • Vergeet niet het geluid slaat als. WMA en als je probeert te uploaden en deel je muziek, de meeste websites vereisen dat zij worden MP3-bestanden.
 • Wees geduldig en je zal beter in het proces met de praktijk.
 • Als op enig moment je het gevoel dat het geluid van de beat is te hard of laag, of misschien zelfs je zang te luid of laag, gewoon rechts klikken de audio op de tijdlijn en een optie voor het aanpassen van het zal komen.
 • Je moet hebben koptelefoon aangesloten bij het opnemen, zodat je de microfoon niet halen van de beat en veroorzaken een echo.

Dingen die je nodig hebt

 • Windows
 • Windows Movie Maker (wordt geleverd met Windows, meestal)
 • Een microfoon
 • Oortelefoons