Wkunl

Hoe maak je een nieuwe bebo account aan te maken

Als je naar www.bebo.com en u een nieuwe bezoeker bent, kun je gratis lid worden door het maken van uw eigen Bebo-account.

Stappen

Hoe maak je een nieuwe bebo account aan te maken. Ga naar bebo. Com en klik op Register.
Hoe maak je een nieuwe bebo account aan te maken. Ga naar bebo. Com en klik op Register.
 1. 1
  Ga naar bebo. Com en klik op Register.
 2. 2
  Typ uw voornaam en achternaam.
 3. 3
  Vul uw geboortedatum en kiezen of je wilt om het te verbergen. (Indien jonger dan 16 jaar uw leeftijd automatisch wordt verborgen)
 4. 4
  Vul uw e-mailadres. Dit moet later worden geverifieerd.
 5. 5
  U wordt automatisch toegewezen op basis van een op uw naam, maar kan later wijzigen: u bent niet de kans om een gebruikersnaam te kiezen bij aanmelden niet meer als "(de meeste goede gebruikersnamen worden genomen" gegeven.
 6. 6
  Vul de overige vereiste informatie.
 7. 7
  Nadat u hebt geklikt indienen, moet u uw profiel informatie in te voeren. Deze informatie wordt weergegeven op je profielpagina binnen Bebo.
 8. 8
  Klik op submit
 9. 9
  Open uw e-mailaccount. Open het bericht van Bebo en klik op de link om uw account te verifiëren. Dit helpt spam op Bebo voorkomen zoals je kan geen commentaar geven zonder controle van een e-mailadres eerst.
 10. 10
  Beginnen met het toevoegen vrienden!

Tips

 • Als je jonger bent dan 13 niet registreren voor Bebo. Dit zowel breekt hun termen van service en verschillende wetten, zoals COPPA. Uw account kan op elk moment worden verwijderd.
 • Je moet alleen een enkele gebruikservaring rekening, waardoor meerdere accounts verhoogt de kans dat u vergeten wachtwoorden of als u hetzelfde wachtwoord gebruiken voor hen allen als men krijgt gehackt dan allemaal zou kunnen zijn.
 • Om willekeurige mensen die je het toevoegen vermijden, kunt u uw gebruikservaring pagina op prive.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet je wachtwoord.
 • Als u nog grof inhoud op uw Bebo pagina, wordt het verwijderd of gemeld zonder enige mededelingen!
 • Bebo wordt voornamelijk gebruikt door leeftijdsgroepen 13-35, maar iedereen kan meedoen! Beledigen mensen als gevolg van hun leeftijd is net zo slecht als racisme.
 • Vergeet niet om aardig te zijn. Hoewel het online en je kunt zeggen wat je wilt toch beleefd zijn, alleen maar omdat de persoon die je niet kunt zien of je in elkaar geslagen betekent niet dat je kunt zeggen dat ze eruit zien als een puistje geconfronteerd schildpad. Uw toetsenbord is slechts een verlengstuk van je tong, gebruik het verstandig.
 • Geen persoonlijke informatie over uzelf (zoals uw adres, telefoonnummer, enz.) niet geven aan iedereen die je ontmoet, omdat sommige profielen zijn nep, zijn ze gemaakt voor het stelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens voor kwaadaardige doeleinden, die illegaal, waardoor je enige boete die ze gebruiken uw informatie voor te betalen.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Internetverbinding
 • Internet Browser zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox of Netscape.
 • E-mail adres