Wkunl

Hoe maak je een PVR TV-tuner kaart kopen voor je pc

Met de opkomst van TiVo, zijn veel gebruikers genieten van de voordelen van het gebruik van een digitale video recorder apparaat. Met de nieuwe klasse van pc-randapparatuur bekend als PVR-kaarten, ook wel bekend als DVR kaarten, kunnen PC-gebruikers krijgen nu de voordelen van TiVo tegen een veel lagere prijs met behulp van hun eigen PC. Hier zijn de stappen om de juiste PVR kaart kopen voor je.

Stappen

Hoe maak je een PVR TV-tuner kaart kopen voor je pc. Beslissen of u een PVR-kaart of gewoon een tv-tuner nodig.
Hoe maak je een PVR TV-tuner kaart kopen voor je pc. Beslissen of u een PVR-kaart of gewoon een tv-tuner nodig.
 1. 1
  Beslissen of u een PVR-kaart of gewoon een tv-tuner nodig. Als alles wat je wilt doen is tv kijken op je pc-monitor of LCD-scherm, heb je waarschijnlijk niet nodig om een ​​kaart die de gespecialiseerde hardware accelerator chip gebruikt voor PVR bevat kopen. Als u wilt live tv-shows of opnemen te pauzeren op uw harde schijf voor de toekomst bekijken of branden op cd, moet je besteden de extra 40€ -60€ voor een kaart die een MPEG-2 hardware accelerator bevat schaffen.
 2. 2
  Beslissen of u PCI of USB. Als je het niet erg het openen van de behuizing van uw pc naar een nieuwe PCI-kaart installeert, bespaart u 25€ -40€ kopen van een PCI versie van het product. Als je een laptop of je liever niet je PC (die in sommige gevallen vervalt de garantie) te openen, moet u een USB-apparaat aan te schaffen. Er is geen verschil in prestaties. (Let op:... Is dit niet waar van USB 1.x-apparaten die een schamele 1.5mb/sec bandbreedte Veel te traag voor hoge kwaliteit full screen video Koop een USB 2.0-apparaat als uw pc dit ondersteunt)
 3. 3
  Bepaal welke software-interface die u wilt gebruiken. Als je eenmaal hebt besloten of een PVR kaart versus een tv-tuner te kopen, de hardware is zeer vergelijkbaar van product tot product. Het grootste verschil is de software-interface die u gebruikt om toegang te krijgen tot het product. De belangrijkste toepassingen beschikbaar zijn SnapStream Media Beyond TV, CyberLink PowerDVD, en kleinere generieke programma's. Beyond TV is Choice award van de PC Magazine Editor's en is een superieur product. Cyberlink is een acceptabel voor alle doeleinden PVR applicatie. De meeste generieke 3rd party applicaties hebben de functionaliteit beperkt zijn minder visueel aantrekkelijk.
 4. 4
  Kijk voor de beste deal. PVR producten kunnen variëren in prijs zoveel als 50% van dezelfde technologie. Een PCI TV Tuner met geen hardware acceleratie moet kosten 40€ of minder. Een PCI-kaart met hardware PVR kost van 75€ tot 115€. De USB-equivalenten van elk van deze producten kost 25€ -30€ meer. Alleen maar omdat een product kost meer dan een ander betekent niet noodzakelijkerwijs het biedt meer functionaliteit, dus lees de etiketten.

Tips

 • Als u video wilt opnemen (vastleggen) in plaats van alleen kunnen bekijken, rekening houden met 2 dingen. 1: Heeft het apparaat vastleggen in voldoende hoge kwaliteit voor wat ik probeer op te nemen? Deze specs, zowel voor het apparaat en uw media bron kan online worden gevonden. 2: Welke coderingsmethode het apparaat gebruikt. Veel low end modellen stelen uw systeembronnen te coderen, terwijl duurdere exemplaren hebben de neiging om aan boord codering hebben. Dit is het belangrijkste nadeel van de lagere kosten modellen, is dat zelfs als ze opnemen op een voldoende hoog resolutie te doen wat je wilt, omdat ze gebruik maken van de systeembronnen van de taken kan worden opgesplitst in uw computer en dit kan leiden tot video / audio mismatches op lange codeert (waar het geluid uit is uit de video.)
 • Advies: Koop de video capture-kaart met de onboard encoder. Sla uw CPU-cycli voor dingen die alleen een CPU kan doen.

Waarschuwingen

 • Pas op voor externe USB 1.x tv-tuner-apparaten omdat ze hebben een slechte bandbreedte.